Özensiz mi? Önem mi vermiyor yoksa dikkatsiz mi? Son ütücü değil mi? Ütü nedir bilmeyen biri midir sizce? İlk izlenim olarak sizde nasıl bir intiba ve izlenim bırakır böyle birisi arkadaşlar?

Özensiz mi? Önem mi vermiyor yoksa dikkatsiz mi? Son ütücü değil mi? Ütü nedir bilmeyen biri midir sizce? İlk izlenim olarak sizde nasıl bir intiba ve izlenim bırakır böyle birisi arkadaşlar?

ütüsüz kıyafetli birisini gördüğümde kesin pis pasaklı bu kişi diyorum bir insanın kotu tshirtü bile jilet gibi olmalı bence ben ki evde giydiğim pijamalarımı bile zaman zaman kırışık olurlarsa ütülerim
Bunu bir erkek ne kadar yapar sen düşün
yapmazlar tabii 😀
İlk buluşmada extra özen takıntım yoktur. Kıyafetinin rengi ve ütüsü beni çok da ilgilendirmez hatta aslında.. Bişey düşünmem.. Burusturulmus kağıt kadar kırışık ise dikkatimi çeker anca..
Onda bile büyük sorun etmem
Özen ve ehemmiyet emniyetli hissettirir. Cemre ilk göze düşer sister. dediğin gibi fazlası takıntıya girer düzenli, şık önem gösterdiğini göstermeli yine de
Normal standartlarda olsun yeterli..
Her insanın önce kendisine saygı gösterdiği sekilde
Saygı önemli evet sister hem kendisine hem karşısındaki insana
Teşekkürler
Beni önemsemediğini düşünürüm zaten o kesin ama kendini de önemsemediğini gösterir bu durum kendine saygısı olmayan insanla da zaten olmaz. Ha ütüsü bozulur o zaman başka bir şey giysin yani
Doğru dediniz
Hem özensiz hem bakımsız algısı yaratır gözümde.
Ve ilk cemre göze düşer o yüzden gözden düşmek de kötü olur daha ilk bulusmada dikkat edilmesi gereken nüanslardan bir tanesi
Kesinlikle.
Cevap
13Cevap
özensiz olduğunu düşünürdüm
Evet Barışım
Biraz basit olacak ama bir o kadar da anlamlı.
Şu sıralar çok ihtiyacımız olan insan olmanin gereksinimi
Mevlânâ söylemiş.
Nice İnsanlar gördüm , üzerinde elbise yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Nelere Takılıyoruz neleri istiyoruz.
Biz insanoğluyuz dimi.
Gerçekten biz insan mıyız?
Mutlu Geceler Mutlu Yıllar
👍👍doğru demiş
Kesinlikle özensiz ve bakımsız olarak düşünürüm. Bu buluşmaya, bana özen göstermemiş olarak görürüm.
İlk buluşma özel ve kutsaldır. En güzel ciciler giyilmeli, kokular ten kokusunu bastırmayacak şekilde sıkılmalı, Cool ve tarz görüntü ile ilgi, özen, önem gösterilmeli. Sevdiğinin yanına giderken temiz, pak, berrak olunmalı.
İlk buluşmanın kutsaliyeti kraliyet ailesi buluşması gibi olmalıdır. Derin manalar, akılda kalıcı mimikler, görsel şölen.
Sen sadece bizi düşün bebem biz en güzelini yaşarız 😍
Gözlerine felç geçirtmem nur indiririm nur 🤣🤣
Az sonra eccük kaldı yakında Tv'de İlk kez😘🤣
Hiçbiri değil. kesinlikle böyle tipler günlük hayatlarında çok dağınık oluyo. daginik olmakda doğuştan gelen bı fıtrat bence ama sonradan azda olsa düzeltilebiliyo.
👍doğru
Tecrübe konuşuyo burada 🙂
Kendine özeni olmayanın kendine saygısıda yoktur. Kendine saygısı ve özeni olmayanın bir başkasına da olmaz.
Çok doğru yerlere parmak bastın
YO BENİM KENDİME SYGIM YOK AMA BAŞKALARINA KENDİMDEN DAHA FAZLA SAYGI DUYUYORUM O NASIL OLUYOR :D
Çok dikkat çekecek tarzda olursa da garibime gider tabi ama sonrasındaki durumunu dikkat ederim.
Dikkat şart hocam
aynen.
Tek düşüncem acaba nasıl buna ütü yapabilirim olurdu 🙄beni sadece kırışık olması rahatsız eder nedeni değil
Ütü yapılmalı
Özensiz olduğunu düşünürüm elbette.. Geçerli bir mazereti varsa o başka tabi ki.. Keyifli geceler..
Mazeret yoktur ya ya da yolda kırışıklık olursa o ayrı
Gömlek keten ise normal bir durum. Keten denilen meret ütü yapsan bile kırısıyor.
Aksi durumda uyuz olurum
Gömlekler öyle evet
Kırışık gömle geldiğini düşünürüm. Belki ütüsü bozulmuştur niye linç edeyim hemen 😐
O kısımda no problem
Çok bakımsız diye düşünürüm ilk buluşmaya bile böyle geldiyse kim bilir evde nasıldır.
Evde paspaslar daha temizdir ondan sister
Buluşma için hiç özenmediğini.. devamı olmaz o buluşmanın..
Sister sen o noktaya gelsen evlenirsin🤣
Tertipli , düzenli olmasından yana olur seçimim. Oda bir zahmet biraz dikkat etsin dimi yani.
👍👍
İlk ve son görüşmemiz olur. Kendine ve bana verdiği değer çok düşük diye algıları. Adam araba tamircisidir. Üstü başı yağ içindedir. Dükkanına gider görüşürüm iş o değil.
Doğru
Allahtan benimki titiz bu konularda çok şanslıyım yaAa
Enişte titiz 👍
Belki basindan bir sey gecmistir veya bir bildigi vardir ben ön yargili davranmam. Çünkü kimse bile bile bu şekilde gelmez.
Mazereti vardır belki
Yani özensizlik emaresi evet ama her şey de bu değil sana olan davranışları ve sende yarattığı duyguları düşünmek lazım kırışık gömlek/tişört utulenir bu zamanda düzgün insan bulmak zor bunlara dikkat etmek lazım
Düzen ve önem önemlidir. İlk buluşma için büyük bir hazırlık yapılmalıdır
BEN ŞAHŞEN HİÇ BİŞEY DÜŞÜNMEM REİS AMA BENIM YORUM YAPMAM TUHAF olur mu LA ACABA AMA BANA GÖRE KARŞIDAKİNİN GÖMLEĞİ KIRIŞIKMI VS VS BUNLARA KLİŞEDİR İNSAN OLMAAYI BİLEN BİRİSİ İSE CANIM FEDA
👍👍
Kötü bir izlenim bırakır. Önemsemediğini düşünürüm beni
Hoşuma gitmezdi ama belki acelesi vardır diye düşünürüm.
Özensiz insan sevmem.
👍👍
Özensiz ve ciddiyetsiz olduğunu
Net 👍
Düzensiz ve özentisiz birisi olduğunu düşünürüm
👍👍
Kendisine saygısı yok derim direkt
👍👍
Fikri kırışık olmasın.
👍👍
Önem vermediğini düşünürüm
👍👍
Saygısızlık bi kez daha düşünülür..🤭
Net ben sana önem vermiyorum öylesine geldim mesajı gibi olur
Daha da dağıtmasını sağlarım.
👍
önem vermemiş buluşmaya derim
Önem ve özen şart hocam
Esofmanla gelen vardı ya 😂😂
🤣🤣🤣
Ustunde de kırışık t shirt hshddjdnd cocuk benden hala hoslanıyor da ugrasamam valla xjxjx
Özen ve önem vermiyor evlensen full senden hizmet bekleyen üşengeç bir tip olur
Haklısınız cidden bir de laf arası devamlı birini bulsam nikahı basarım diyor ckdk dedım bu yasta ne evlenmesi manyak mısın tamam tamam konuyu kapatıyorum diyordu nxkdk bir de evet haklısınız ustune basına bile özen göstermeyen evi mahveder
Bana sen cok süslüsün giyimin falan demesi aklıma geldi xnxkdnd
İşte kendisi pasaklı olunca siz süslü gibi görünüyorsunuzdur ona 🤣
Haklısınız öyle gercekten 😂
Özensiz olduğunu düşünürüm hiç hoş değil
👍👍
Hem kendine hem karşısındakine önem vermiyor
özensizlik, hiç hazzetmem.
Ha bu ilerde ki ben
Önemsiz...
Ben 2 saat hazırlanıyosam o da 2 dk ütüleyiversin.
👍👍
saygısız
Büyük saygısızlık
Düzensiz pis dağınık
👍
Gömlekle geliyorsa
👍👍
Nereye gittiğimize bağlı
👍👍
Üşengeç, bakımsız
👍
Güzel giyimli