arkadasim sirket calisanlarini kahvaltiya davet etmis kadikoyde, nasil giyinmem uygun olur? elbise? etek? ceket? yoksa normal guzel bi jin ve balik yaka tsort yeter mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Jean ve balık yaka tişört ve üzerine deri bir ceket ya da mont giy tamam. Bu kadar düşünme.
yeter dimi? uygunmu? ozensiz gozukmesin?
yeter
sade bir elbise deri ceket bot uyumu
deri etek dekolteli bluz deri ceket
pembe tonlarda bir crop siyah jeans mont
ne gıydınızkı merak ettım Şu an ve nasıl gecti
Kahvaltı ne zaman ve mekan nasıl
Mekan adı varsa daha iyi olur
ceferaga da yarin sabah. big chefs moda teras
Aa biliyorum orayı havalar güzel bu günlerde etek tarzı biseler giyebilirsin
Çok acıklayıcı olmadı kusura bakma.😅
ahahahayok sagol fikir icin
Ne demek rica ederim bı gün chefs e kendi hür irademle gidersem bende sana sorarım ne giysem diye 😂
ahahaha. tamam
Bu arada eyt den yararlanamıyo musun hala iş iş iş
Tabi yasın doğru ise
neyden yararlanamiyorum
Eyt acıklandı ya
cok komik. saygisizca bi spri ne yani
Hayır hayır ne saygısızlığı keşke ben emekli olsam
Saygisızlık olarak algılama
ne diye algilayim her kes her yasi yasar sen bebeksin ben daha buyugum diye oyle sey denilirmi? terbiyesizlik yani. sabahdan konusuyoruz guzel guzel. nasil bi ukde bu? bir insanin baska birinin yasiyla alay etmesi ennn bos ve anlamsiz ve sacma seydir. kendini kotu duruma dusuruyorsun yoksa herkes her yasi yasamis ve yasayacak, bunda dalga gecilecek durum yok. senin haddini bilmezliginden terbiyesizliginden kendini gosterme cabandan , bence yasini gizle cunku senin yasindaki erkekleri kizlar kaale almaz,
Keşke yerinde ben olsaydım da şu azarını işitmeseydim, yaşınla neden dalga geceyim dalga falan geçmedim alakası yok ve son olarak yasımı gizlememe falan gerek yok beden yasımdan en az 10 yıl daha olgun biriyim
aklin basinda mi? ne emeklisi? sen okadar cocuksun ki 38 yasi cok buyuk goruyorsun. benim enerjim benim guzelligim 18 yasinda kizlarda yok gorursen orada kalp krizi gecirirsin fazla konusma.
Yaa ben sana çirkin mi dedim eminim öylesindir ztn gerçekten buna inanıyorum yanlış anlasılma oldu sen kusura bakma
Ama sen çok sinirlisin
akil yasin 10 yasinda ama. gizle bence cocuk olmasan bir kadina hemde en guzel yasinda olan birine emekli oldun mu demezdin. saygisiz sin. insanlarla dalga gecerek mutlu oluyorsun ergensin hala
Aaa bak işte orada dur benim yaşadıklarım gördüklerimle asla ergenlik falan yok 22 yasındayım amacım sana saygısızlık değildi ama benim ruh yasım olgunluğum en azından 30
amacin neydi acaba? 38 yasinda sen cocuk oldugun icin sana buyuk gibi gozuke bilir ama 38 yasinda bi bayana emekli demekle neyi amacladin
38 yaş bence emekli olunabilecek bir yaş bak yaşlı falan demiyorum
Ee nasıl geçti yılın son kahvaltısı bakalım
Valla dislerimi kayb ettim suya koymustum, gidemedim. belim dislerim de tuttu, gidemedim ne yapacaksin emeklilik
Hayır bı kere o anlattığın şey yaşlılık sen yaşlı değilsin
emekli olabilecegim icin yasliyimdir
Tamam bende emekliyim 22 yasındayım yaşlı mıyım emekli ile yaşlı farklı şeyler
Her emekli yaşlı değildir
oyledir.38 yasinda biri nasil emekli olabilir onu anlat ikna olayim, senin konusman ciddi bi konusma degildi baya dalga gecerek yasli demek istedin, bende ayni sekilde cevap veriyorum cocugum
Bak şimdi güzel bayan benim hayatıma göre 30 yasında emekli olmalı insanlar ama o bahsi geçen insanların nasıl bir toz Pembe hayat yaşadığını unutmuşum
Ama gerçekten amacım yaş ile dalga geçmek falan kesinlikle değildi ztn tanısan gercekten öyle biri değilim
emekli olmak hayatini yasamis yorulmus artik dinlenmeye cekilmektir , calisamayan enerjisi sagligi olmayan insanlara dinlenme firsati vermektir ve o insanlarin artik bi ise yaramadiklarinin gostergesidir,40 yasinda insanlar yeni yeni is kuruyor ve hayata hem enerjisiyle hemde olgunluguyla en guzel isleri cikaran insanlar oluyor, senin bari emekli oldunmu demen bilmem sundan yararlandinmi demen terbiyesizlikten saygisizliktan bi bayani incitmeye calisip onunla ergence mutlu olmaktan baska biseydegil, senin lafin benim umrumda degil ama uzuluyorum yeni nesili boyle saygisiz gorunce, ben senin yaslarini yasamisim ve sende benim yasimi yasayacaksin, bununla dalga gecmek en aptalca seydir, hayatin farkinda olmamaktir. artik da bisey demiyorum sana. ama cok sukur bizim nesil teknolojiden azicik gec tanisti saygiyla buyuduk ve o yuzden hayat dolu nese dolu insanlariz ben senin yaslarinda arkdaslatimi goruyorum hepsi yaslanmis gibi enerjileri olmus makine gibi yasiyorlar, gorunum olarak da cok buyuk gosteriyorlar, bu anlamda biz cok sansliyiz, yasli genc degiliz sizin gibi.. bukadar anlatmamin da sebebi belki bi faydam olur da biseylerin farkina varirsin diye.
Tanısan düsüncelerinin tamamı değisirdi biliyo musun
Amacım sana saygısızlik değildi
bunu soylemen bile guzel bisey , oyleydi ve ya degildi. sende beni tanisaydin oyle bi cumle killandigin icin utancindan saklanirdin
Bu kadar hiddetlendiğine göre evet gerçekten yanlış kullanmısım kelimemi derdim inanıyorum buna
Ama şundan emin olabilirsin asla seninle dalga geçmek istemedim ztn bı insanla yaşı cinsiyeti sağlığı vs kendinin belirleyemediği etkenler hakkında dalga geçmek benim yaşam biçimime ters. Ha bak insanlara gıcıklık yaparım uğrasırım ama dalga geçmem birini kırmak bana göre değil
İsteyerek veya istemeyerek seni kırdım bı kere özür dilerim adını bile bilmediğim güzel hanımefendi 🙂
Mekana mı gideceksiniz yoksa eve mı?
yok mekandi gittim geldim
Nasıl geçti yemek?
Selam tavsiye verımmı
soruda tavsiye sormusum zaten ama lutfen genel bisey soyle bilmem turuncu corap cizgili v yaka tsort deri etek gibi seyler soyleme , sanki avm eymisim gibi alis veris yapacam
Lınk atcamda brda atlmıo ekldm
yok sagol almiyim tarif ede bilirsin
Kina elbisesiyle git
nasil aklima gelmedi sagol
Bende olmasam rezil olcan orada
gercekten yaaa, soylemesydin gelinlikle gidecektim
Ah be kizim bilmiyo gelinlikle kafeye gidilir
hihihi
Pijamalarınla gitt