Siyah kırmızı ekose uzun bir elbisem var, vücuda yapışan, altı etekli gibi. Onun altına da uzun siyah botlar giyeceğim, yarın yağmurlu hava. Sizce nasıl kombin?
2 ay
Siyah kırmızı ekose uzun bir elbisem var, vücuda yapışan, altı etekli gibi. Onun altına da uzun siyah botlar giyeceğim, yarın yağmurlu hava. Sizce nasıl kombin?
Gideceğiniz yere bağlı birazda. Ev ortamı, aile ziyareti, arkadaşta toplanma, dışarıda köy alanlarında mı yoksa lüks yerlerde mi, çarşı içinde mi vs gibi
Hava yarın yağmurluysa eğer gideceğin mekan lüks bir yer değilse elbise tercih etmezdim ben olsaydım tayt tercihi yapardım. Üstümede sweat
Kahvaltı kombinin tam “romantik ama cool” modunda olmuş 😍 Siyah-kırmızı ekose elbise + uzun siyah botlar yağmurlu havaya da çok yakışır, onaylandı ✅
Üstüne kısa deri ceket ya da siyah oversize bir trench alırsan kombin tamamlanır 💥
Aksesuar olarak küçük halka küpe, ince bir kolye, minik siyah çapraz çanta ekle, hem uğraşılmış hem de doğal durur. Saçı da düz fön ya da hafif dalga yap, sevgilin senden gözünü alamaz 😏💋
Cevap
4Cevap
O vücuda yapışan elbiseler çok kışkırtıcı olmuyor mu
Ben uzun elbiseye uzun bot hiç yakıştırmıyom ya
Aşkım benim dediğim bot cok uzun dizimin üstünde bu uzun kısmı hafif taytımsı şekilde olan
Canım tamamda elbise zaten uzun diyosun bi de diz üstüne kadar bot mu cekicen
Hayatım illa uzun botla mini elbiseyi mi yakistiriyosunuz sadece
Gayet hoş duruyor sadece elbise abartı mi diye soruyorum
Bot gözükmüyo bile nasıl hos durabilir ayrıca dar pantolonla da yakısıyo sadece mini degil
Tamam hayatım sen oyle giyersin
Anlamıyorum bu tavırlar ne fikrimizi sormussun söylüyoruz dellenşyorsun burada
Tamam canımm
😘😘
Yapışan dedin oldu bu iş giy onu😂👀
Gün boyu plan ne
Sabah kahvaltı sonra da avm gideriz heralde
Dar kıskanma sebebi
Yanındayım ama
Sana bakanlar
Ben bakmıyorum
Zaten öyle olmalı hersey dediğin gibi dış mihraplar var