Rengi su yeşili ve benim nişanım sözle bir olacak. Ben abartıyi hiç sevmiyorum ama bundan daha az olan abiyleri arkadaslarim giyecek o yuzden sordum abartı mi diye yoksa bu rengin güzel olmadığını bende biliyorum.
Canım bence daha abartılı taşlı kabarık giyebilirsin bu hiç abartı değil sen gelinsin en güzel sen olmalısın
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Ya sıkıntı ben sevmiyorum abartıyi birde onlara dedimki ben hiç sevmiyorum sasayi birde onlar görmedi elbiseyi o yüzden çok tereddüt ettim amaodel yol cok
Takı falan olmayacak salımı bile sade yapicam sadece abartılı geldi ama çok gezdim yok model tesettür abiyede xok rukusler saten istedim dümdüz onsda çok sade dediler😂
Ay yok evet bende çok zorlanmaitim ama sonunda saçma sapan iyi dediğim bı elbise aldım aman sen benim gibi yapıp sadece olsun sade olsun diyip dandirik bişey alma pişman olursun
Yaa ben bu elbiseyi beğendim su yeşili modelinide işte agir ben hep böyle kuğu gibi saran bir elbise istiyordum ama gerçekten denediklerim çok sadeydi arkadaşlarım sen böyle giyineceksen biz ne giycen dediler bunda karar kıldık ama şimdi yorumlarda çok iyi değil 😂en azından tesellim yakıştı bana
Yakistiysa giy❤️ ben bana yakışmadığı halde ısrar ettikleri bı elbise almıştım. Kendin beğen güzel olsun yeterli bence zaten 😇 hayırlı uğurlu olsun şimdiden 🥰
Söze abartı. Nişanda ister abart ister abartma sana kalmış. Ama ne renk olursa olsun bu model kötü..
1
3 Yorumla
Soran
1 ay
Her abiye kötü duruyor üstümde beğendim aslinda dümdüz saten bir elbise alacaktım ama çok sade dediler ve abiye tesettürde model yok hepsi çok abartı çok rüküş 😂 o yüzden bu pelerinli birde şu yeşili yakıştı oyuzden bunu seçtim 😂 modelle ilgili çok sıkıntım yok sadece sade olmak istiyorum ve bu abartı mi diye merak ediyorum sözle nişan bir olacak istemem ayrı olduğu için
Tesettürde abiye seçimi gerçekten çok zor, hak veriyorum zorlanmana. Ama çekinmene gerek yok. Nişan bir kutlama ve sen gelinsin. İstediğin gibi abartma hakkın var 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
24Görüş
Bence abartılı değil, bu arada ben rengini de beğendim.
Canım bence daha abartılı taşlı kabarık giyebilirsin bu hiç abartı değil sen gelinsin en güzel sen olmalısın
Ya sıkıntı ben sevmiyorum abartıyi birde onlara dedimki ben hiç sevmiyorum sasayi birde onlar görmedi elbiseyi o yüzden çok tereddüt ettim amaodel yol cok
Abartıyı bir günlük sev canım sonra fotoğraflarını görüp üzülürsün çok basit kalmışım diye bence sen bilirsin 😊😉
Rengi koyu bence ya... Daha sakin ama böyle de kahverengi olmayan bişey dene bence bı de abiyeler hicbi zaman askidaki gibi durmaz. Denemen lazım önce
Tamam o zaman dantel islmesi bence takı takılırsa vs kötü durabilir
Model olarak fena değil hafif uçuş uçuş güzel gibi
Takı falan olmayacak salımı bile sade yapicam sadece abartılı geldi ama çok gezdim yok model tesettür abiyede xok rukusler saten istedim dümdüz onsda çok sade dediler😂
Ay yok evet bende çok zorlanmaitim ama sonunda saçma sapan iyi dediğim bı elbise aldım aman sen benim gibi yapıp sadece olsun sade olsun diyip dandirik bişey alma pişman olursun
Yaa ben bu elbiseyi beğendim su yeşili modelinide işte agir ben hep böyle kuğu gibi saran bir elbise istiyordum ama gerçekten denediklerim çok sadeydi arkadaşlarım sen böyle giyineceksen biz ne giycen dediler bunda karar kıldık ama şimdi yorumlarda çok iyi değil 😂en azından tesellim yakıştı bana
Yakistiysa giy❤️ ben bana yakışmadığı halde ısrar ettikleri bı elbise almıştım. Kendin beğen güzel olsun yeterli bence zaten 😇 hayırlı uğurlu olsun şimdiden 🥰
Yaşına göre değil bence daha güzelini ve yaşına uygun olanını bulabilirsin
Modeli güzelmiş ama başka renk olsa daha iyi olur
Şu yeşilini aldim
Ablam rengine bak neyi andırıyor 😅 yani azıcık zevkli olun ya
Şu yeşili rengi bu renk değil modeli bu.
He o zaman ok
Niye abartı olsun. Senin günün. Abartmalısın hatta
Söz için biraz fazla ama Nisan yapacaksan mükemmel tercih
Sadece söz olsa abartiydi ama nişanda var o yuzden normal allah mesut etsin
çok abartı ya görende dünyada sanki sadece senin nişanın oluyor sanacak
Söze abartı. Nişanda ister abart ister abartma sana kalmış. Ama ne renk olursa olsun bu model kötü..
Her abiye kötü duruyor üstümde beğendim aslinda dümdüz saten bir elbise alacaktım ama çok sade dediler ve abiye tesettürde model yok hepsi çok abartı çok rüküş 😂 o yüzden bu pelerinli birde şu yeşili yakıştı oyuzden bunu seçtim 😂 modelle ilgili çok sıkıntım yok sadece sade olmak istiyorum ve bu abartı mi diye merak ediyorum sözle nişan bir olacak istemem ayrı olduğu için
Tesettürde abiye seçimi gerçekten çok zor, hak veriyorum zorlanmana. Ama çekinmene gerek yok. Nişan bir kutlama ve sen gelinsin. İstediğin gibi abartma hakkın var 😉
Ya çok korkuyorum kuğu gibi olmak isterken abartı gelin olmak istemiyorum 😂😂
Tv de bı rpogramda gördüm bunu , evlerini yemeklerini yaristiriyorlar. Yeni gelin vardı buna benzer elbisesi vardı.
orada görünce soğudum
Su yesili yerine baska rengi olsa daha mi iyi olurdu bilmiyorum görmedik görsek neyse
Gayet mütavazi bence bire sanki kürtlerin elbisesi gibi geldi
Biraz daha süslü birsey olsa iyi olur sadece söz olsa giderdi ama
Gayet ideal moda bu simdi. Hatta daha abartılı bir seyde olabilir
Normal abartı diyeni takma senin nişanın bu
Modelini bi tek ben beğenmedim galiba
Bir çok kimse beğenmemiş beğenenler azınlıkta😂
Kırmızı olan güzelmiş 😂
kapalısın galiba birde boy nasıl sende