Daha nasıl giyinebilirsin ki zaten. Kilon var diye pantolon falan giymek zorunda değilsin. Bence normal bir elbise, abes karşılanacak bir elbise değil.
İnsanların ne dediğimi boş ver, sen seviyorsan ve hoşuna gittiyse giyi. Onların düşünceleri ne seni nede kimseyi ilgilendirmiyor eğer öyle diyen olursa önce kendi kusurlarına ve ayıplarına baksın Gayette yakışmış, hayat senim hayatın içinden geldiği gibi yaşa 3 5 insanın söyleyeceği cümleleri düşünüp kendimi kısıtlama
Bence gayet hoşsun. İnsanların ne dediklerini boş ver. Absürt bir kıyafet olsaydı üzerindeki evet haklısın dalga geçerler derdim ama gayet üstüruplu bir giysi. Özgüvenini etkilemesine izin verme başkalarının sakın.
Elbise gayet güzel durmuş ve de güzel.. Bı sorun yok bence..
Eger fiziğini yargılar bu ne ıyy falan derler diye düşünüyorsan - tabiki kimsenin öyle bir hakkı yok ama - göğüsten aşağısı bollaşan fırfırlı etek tarzı giyinebilirsin..
Bende çoğunlukla eteği salaş duranları tercih ediyorum çünkü göbüşüm var..
Vucut hatlarına göre değil sanki, Kırmakta istemem ama mesela bel kısmını öne cıkartacak V yakalı belden asağsı bol olan bi kıyafet vucuduna dahada güzel yakışacak diye düşünüyorum Ama sen tabi bunu giymek istiyorum diyorsan giyin gitsin.🫶🏻
Giyilir. Şimdi siyahta giymişsin. Daha kapalı olsa yine vücut hatları aynı kalacak. O yüzden gereksiz masrafa gerek yok. Giy geç. Zaten 3 saat anca sürüyor bir düğün.
Gayet güzel düğünde ne giyebilirsiniz ki başka? Hatta daha dar ve kalçanızı daha çok ortaya çıkaran bir elbiseyi bile bel korsesi ile giyebilirsiniz fiziğiniz müsait güvenin bana 😉