Sözle nişan bir olacak isteme ayrı olmuştu ve ben sadelikten hoslandigimi söylemiştim ama bu elbiseye benzer bir elbise beğendim kolları falandan parça geliyor onu biraz daha taşlı ama kumaşı bundan su yeşili buna benzer sizce çok abartimi?

Sözle nişan bir olacak isteme ayrı olmuştu ve ben sadelikten hoslandigimi söylemiştim ama bu elbiseye benzer bir elbise beğendim kolları falandan parça geliyor onu biraz daha taşlı ama kumaşı bundan su yeşili buna benzer sizce çok abartimi?

Tarzınla alakalı bir şey. Eğer evde olacaksa abartı olabilir ama düğün salonunda olacaksa gayet uygun.
Cevap
8Cevap
Hayır normal bir elbise
Hayır abartı değil bence gayet güzel ve ideal bir seçim olmuş ayrıca şu yeşili de güzel renk yakışır
Hiç abartı değil canım çok güzel hatta birazdaha abartılı seçebilirsin, nede olsa nişan bu gayet şık olmalısın 😉
Eğer senin nişanınsa çok güzel ve nişana uygun bir elbise. güzel günlerde giy inşallah..
Abartı sayılmaz bana kalırsa. Rengi de çok hoş yeşildense bunu tercih edebilirsin.
Yoo aksine çok Güzel olmuş maşallah 😊 işte böyle giyim uygun 👍🏻
Çok karanlık geldi bana daha açık bi rengi varsa daha iyi olabilir kapalı alan da olucaksanız
Elbise hiç hoş değil inan
Yo değil ama cirkin
Bence güzel oldunuz
Hayır çok güzel 😊
Değil
Abartı
Gayet şık ve güzel
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?