Karşı cinste, dövme mi daha havalı piercing mi?

Dövme ve piercingi ben çekici veya havalı görmüyorum ya Şimdiki dövme veya piercing yapan kişilere denk geldiğim zaman havalı değil de aşırı bir kusurlu görünüyorlar bana Örneğin dövme vücudu güzelleştirmiyor, batırıyor resmen Bir de bazıları kocaman kocaman dövmelerle vücutlarını karalıyorlar hiç yakıştırmıyorum
Görüş
60Görüş
Karsi cinste dövmeye bayılıyorum. Ama herkese yakışmıyor ve bazı dövmeler guzel olmuyor. Hikayesi olan ve bütün dövmeleri seviyorum.
Karşı cinstte ikisini de hoş bulmuyorum ama ikisi arasında bir tercih yapacak olsam piercing daha iyidir derdim.
İlle de biri olacaksa makul bir dövme olabilir abartmasın
Dövme daha iyi duruyor tabi abartılmayacak şekilde
Cok havali bulmuyorum ama dovmeyi yakistirabiliyorum.
Piercing genel olarak sevmesem de bazı kadınlara çok yakıştığı kesin
Dövme itici geliyor micro olabilir tabi, piercing libido mu aşırı yükseltiyor neden çözemedim
jungkookta ikisi de var ama sonradan yeni dövme yaptırdı ve dudağına da piercing taktırdı
Of of of düştümmm
Bu, resmi nereden buldunuz göğüs uçlarındaki piercing çok çekici
İkisini de, o mükemmel ötesi kadın vücuduna yakıştıramıyorum...
Güzel uzun şöyle omuzda başlayıb sırt sonunda yda göyüsünde falan biten ve hikayesi olan dövme hoşuma gider
Ben de dövme var ya.
Sırtımda bir komodo ejderi (ciddiyim), sol göğsümün üstünde de ismim Ertuğrul yazılı 😀🙈
Dövmeyi seven biriyim kenidmde mevcut. Karşı cinste de hoş buluyorum
Karşı cinste nerde olmalı dövme
@_boogeyman__ omuz arkası ya da boyun da
Teşekkürler
@_boogeyman__ rica ederim
Erkeklerde dövme piercingte kaşta yakışiyor. Kadınlarda piercing bence daha cok iyi.
Antalya'nın neresi?
Şuqn yurt dısindayım Antalyada degilim
Geldiğinde haber ver
Oki sen neredesin antalyanin bizim kemerde yazlik var
Tamam ben çok yakınım oraya ne zaman geliceksin
En yakin gelecek yaz😅
ÇokMuş kaçamak yapamazsınız
Dövmenin kölesiyiz beee, o kadar cok seviyorum ki o yuzden dövme kesinlikle
Dövme iyi ama piercingi olan bir erkeğe asla bakmam
Abartili olmadigi surece guzel ama herkes tasiyamaz dovme
Ben kadın vücudunu kendi güzelliğiyle sadeliğiyle seviyorum. Ama piercing mi dövme mi sorusuna cevabım piercing itici derim, dövme aşırıya kaçılmadığı sürece yakışabiliyor.
İkisi de havalı değil bence
Karakteri konuşması insan olması
En İyi Görüş