Güzellik & Bakım Göbek piercingi mi daha güzel diş piercingi mi? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Göbek piercing Diş piercing Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Göbek piercingi mi daha güzel diş piercingi mi? Cevapla Güzellik Soruları Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Göbek piercing 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 501 cevap paylaştı. Göbek piercingi her kadına yakılıyor, çekiciliğini artırıyor ama diş piercingi her kadına yakışmıyor. 😎 0 0 Yorumla
0dilara Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl diste hos durmuyo yemek yerken kopma seysi de var ben gobegime yaptirmistim onuda cikaricak gibiyim 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Göbekte kullanıyorum zaten ama diş için olan herkese yakışmaz. 1 0 Yorumla
Nazz_yaman Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İkisi de kötü oralara birşeyler takınca noluyor anlamıyorum ya gerçekten 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 81% 1 yıl Tamam da göbeki anladık da dişe ne oluyor çok çirkin görûnüyor 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 689 cevap paylaştı. Dişteki yapıştırma sanırım dişi de delcek halleri yok ya 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Diş daha güzel durmuş 0 0 Yorumla
benmerakliogrenciyim Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Bişey sormak istiyorum sen hiç ballbusting yaptınmı ya da yapmak istermisin? fikirlerini rica ederim? 0 0 Yorumla
Kızistenebilem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 1 yıl Gobek daha guzel dis surdurulebilir gelmedi 1 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% 1 yıl Neler çikiyor ya kendinize kastiniz mi var 0 0 Yorumla
ethem742 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl İkisi de değil ama seçenek olacaksa göbek 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Göbek piercingi 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Göbek piercingi daha güzel duruyor. 0 0 Yorumla
anonimmhanimm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diş piercingim vardı farkında olmadan yuttum taşı 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. İkisini de yaptırma bence 0 0 Yorumla
Skúmaskot Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Göbek ya. Ne zamandır istiyorum, acısı korkutuyor. 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ikiside kptu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Göbek piercing
Göbek piercingi her kadına yakılıyor, çekiciliğini artırıyor ama diş piercingi her kadına yakışmıyor. 😎
diste hos durmuyo yemek yerken kopma seysi de var ben gobegime yaptirmistim onuda cikaricak gibiyim
Göbekte kullanıyorum zaten ama diş için olan herkese yakışmaz.
İkisi de kötü oralara birşeyler takınca noluyor anlamıyorum ya gerçekten
Tamam da göbeki anladık da dişe ne oluyor çok çirkin görûnüyor
Dişteki yapıştırma sanırım dişi de delcek halleri yok ya
Diş daha güzel durmuş
Bişey sormak istiyorum sen hiç ballbusting yaptınmı ya da yapmak istermisin? fikirlerini rica ederim?
Gobek daha guzel dis surdurulebilir gelmedi
Neler çikiyor ya kendinize kastiniz mi var
İkisi de değil ama seçenek olacaksa göbek
Göbek piercingi
göbek çok varoş geliyor bana
Göbek piercingi daha güzel duruyor.
Diş piercingim vardı farkında olmadan yuttum taşı
Nipple daha iyi bence
İkiside güzel değil bence
kuş piercingi en güzeli
İkisini de yaptırma bence
Bu nasıl soru tabikide göbek
İkisi de değil
Göbek ya. Ne zamandır istiyorum, acısı korkutuyor.
Hiç biri
Diş göbekte güzel durmuyor
Göbek daha çekici.
Göbek
göbek daha çekici oluyor
Göbek piercingini daha çekici buluyorum
İkiside güzel görünüyor bayılırım kadında
Ikiside kptu
Her ikisi de
Meme ucu
Göbek
Göbek piercing