Moda & Stil Dövme mi, piercing mi hangisi daha hoş? kumralimbabeee Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha hoşunuza gidiyor?#kızlarsoruyor #dövme #piercing Dövme Piercing Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dövme mi, piercing mi hangisi daha hoş? Cevapla Dövme Soruları Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Her ikiside hoş gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Dövme 1 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Piercingciyim şu köprü piercingi varya ondan yaptırmak istiyorum ama hayat şartlarım pek uygun değil buna. 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Piercing garibime gidiyor benim amaç ne diye soruyorum kendi kendime 1 0 Yorumla
RB1905 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl dövme hemen hemen çoğu insana yakışır ama piercing öyle değil 1 0 Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl Dovme tabii piercing de neymis. Cromm!!! Ve Mitra adina 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 354 cevap paylaştı. Dövmelerim ve piercinglerim var. Hepsi ayrı güzel. 0 0 Yorumla
Sarcckmim_srdl Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Piercing her türlü olabiyo ama dövme yaptırmak isterdim 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri, ikisi de kusur gibi görünüyor 1 3 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Neden Yorumla sierravista +1 yıl nedenini yazmışım ya. Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Aaa evet 😃 Yorumla
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pıercıng cok ergen ısı duruyo modası gectı 1 1 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Göbek deliğine yapılan hoşuma gidiyor Yorumla
helen_adnr7 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl İkisini de sevmiyorum ama ikiside hoş duruyor çok abartılmadığı zaman 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Piercing ama özel yere 1 5 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Bende var haha Yorumla Diyadinli35 +1 yıl Özel yerde piercing in ne işi var ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Diyadinli35 ya da kulak Yorumla Diyadinli35 +1 yıl Erkeklerde özel bölgesine yapma olur mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Diyadinli35 tm Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Abartılmadan olursa ikiside 2 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 416 cevap paylaştı. Dövme daha seksi bana göre 1 0 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 382 cevap paylaştı. Çok sıradan ikisi de. 1 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Dövme 1 1 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Bence de Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Piercing 1 1 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Bence de Yorumla
тαмαяιѕк Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Dövme daha hoş. 1 1 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Bence de Yorumla
özüm_35 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Hiçbiri 1 1 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Neden Yorumla
Димаа Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Hiçbiri 1 3 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Neden Yorumla Димаа +1 yıl Sevmiyorum hoş durmuyor ikiside Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Bence hoş duruyor özellikle omuz altında yapılan mini dövmeler aşırı feminen duruyor ve insani tahrik ediyor tabii beyaz tenli bir kariysa Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı. Hiçbiri 1 7 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Neden Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Delikanlıya ters Yorumla kumralimbabeee +1 yıl dövme yapan delikanlılar da var Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Serseri it kopuk onlar Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Emin ol senden daha delikanlılar:)Seni tek yumrugunda paramparça edicek delikanlılar hemde ;)Fakir edebiyatı yapma Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Kardeşim kendini dövdürenden hayır mı gelir Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Doğru haklısın Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Hiçbirisi 1 0 Yorumla
BüyülüĞözlerr Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Hiçbirini sevmiyorum 1 3 Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Neden Yorumla BüyülüĞözlerr +1 yıl Hoş durmuyor bence sevmiyorum Yorumla kumralimbabeee +1 yıl Anladım Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dövme severim 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Her ikiside hoş gadası
Dövme
Piercingciyim şu köprü piercingi varya ondan yaptırmak istiyorum ama hayat şartlarım pek uygun değil buna.
Piercing garibime gidiyor benim amaç ne diye soruyorum kendi kendime
dövme hemen hemen çoğu insana yakışır ama piercing öyle değil
Dovme tabii piercing de neymis. Cromm!!! Ve Mitra adina
Dövmelerim ve piercinglerim var. Hepsi ayrı güzel.
Piercing her türlü olabiyo ama dövme yaptırmak isterdim
Hiçbiri, ikisi de kusur gibi görünüyor
Neden
nedenini yazmışım ya.
Aaa evet 😃
Pıercıng cok ergen ısı duruyo modası gectı
Göbek deliğine yapılan hoşuma gidiyor
İkisini de sevmiyorum ama ikiside hoş duruyor çok abartılmadığı zaman
Piercing ama özel yere
Bende var haha
Özel yerde piercing in ne işi var ya
@Diyadinli35 ya da kulak
Erkeklerde özel bölgesine yapma olur mu?
@Diyadinli35 tm
Abartılmadan olursa ikiside
Dövme daha seksi bana göre
Çok sıradan ikisi de.
İkisi de kötü görünüyor
Bence
Dövme
Bence de
Piercing
Bence de
Dövme daha hoş.
Bence de
Hiçbiri
Neden
Hiçbiri
Neden
Sevmiyorum hoş durmuyor ikiside
Bence hoş duruyor özellikle omuz altında yapılan mini dövmeler aşırı feminen duruyor ve insani tahrik ediyor tabii beyaz tenli bir kariysa
Hiçbiri
Neden
Delikanlıya ters
dövme yapan delikanlılar da var
Serseri it kopuk onlar
Emin ol senden daha delikanlılar:)
Seni tek yumrugunda paramparça edicek delikanlılar hemde ;)
Fakir edebiyatı yapma
Kardeşim kendini dövdürenden hayır mı gelir
Doğru haklısın
İkiside yakışmıuor
Aslında ikisi de saçma
Dövme
Ben dövme seviyorum.
Dövme diyorum
Hiçbirisi
İkiside kötü normal olmak en iyisi bence
Dövme tabi ki
Dövme