Sabah işe giderken tesettürlü bı bayanım nasıl giyinecegime karar veremiyorum öğretmen kombini nasıl olmalı en dikkat ettiğim çanta ve ayakkabının aynı renk olması sizce nasıl giyiniyim
1 ay
GünaydınNasılsınız bir öğretmen kombini nasıl olmalı?

Sabah işe giderken tesettürlü bı bayanım nasıl giyinecegime karar veremiyorum öğretmen kombini nasıl olmalı en dikkat ettiğim çanta ve ayakkabının aynı renk olması sizce nasıl giyiniyim
artık ayakkabı ve çanta ayni renkte olması moda değil Zaten.. uyum önemli.. tek parça boydan dökümlü elbiseler tek renk bağırmaya sade renkte şallar en doğalı ve hoş bana göre
Yarın öyle giyinicem çok güzel
Evet ya ister çıplak ol görünmüyor
Görüş
12Görüş
Önceliğiniz tesettüre riayet olmalı bence ardından giyiminizi ona göre ayarlayabilirsiniz.
Son zamanlarda nasıl diyorlardı; etek-pantolon mu ne öyle bisey çıktı sanırım. Bu tarz giyimin hem tesettüre daha uygun hem de daha rahat olduğundan bahsediyordu geçenlerde kardeşim.
Yani zaten en üzerine kalınca bir pardesü giyeceksiniz ya iç taraf pek de görünmüyor sanırım.
Tabiki böyle giyiniyorum burdaki tesettürlü insanlara bakıyorum okadar şıklar ki kendimi eksik hissediyorum
Ha bir de gerçi sınıfa girdiğinizde muhtemelen en üstteki pardesüyü çıkartırsınız. E o zaman içeriye giydiğiniz kazağın bilek kısmının kısa olmamasına dikkat edin. :)
Benim kardeşim de öğretmen bu tesettür ayrıntılarını ondan öğrendim hep.
Mıknatıslı iğneler var mesela eşarbınızı bağlarken onları kullanın bence :)
Kreşte erkek yok o konuda rahatsız
Haa.. bizimkisi pdr'ci o yüzden dikkatli.
Birde geçenlerde şunu demişti; moda diye bişey alıp giymiyorum kendime ayrı bir tarz oluşturdum ben hep onu giyiyorum diğer kızlar da çok beğeniyorlar demişti. :)
Bir de şu Dolap vs gibi uygulamalardan çok uyguna kıyafetler alıyordu. :)
Ya nekadar güzel
Kusura bakmayın böyle bir sorunun altında bir erkek olarak epey işgal ettim burayı..
Hakkınızı helal edin.
Düşününce öğretmenlerim ya cumhuriyet kadını gibi (meral akşener) ya da amerikan tarzı giyinirdi. Ve evet aklımdaki imaj bu şekilde
Ben tesettürlüyum
Hımm ben bilmez o zaman sen nasıl yapacak
Bulurum tn
Cok canli olmayan renklerle her sey giyebilirsin bence, simdilerde okullarda kilik kiyafet yonetmeligi uygulanmiyor
Tabiki doğru
tesettur olunca zaten pek bisi kalmiyor ki. canta ayakkabi disinda
Öyle deme
Doğru ama kreşte erkek olmadığı için herkes şik giyiniyor
Ben memur değilim ama kurs eğitmeni olarak görev yapmıştım bekarken çok dikkat çekici giyinmiyordum genelde etek pantolon giyiniyordum
Bende öyleyim normalde kahverengi tonu ama çok sıkıldim onrenklerdeb
Kış geldi birazdaha sade renkler daha iyi olur diye düşünüyorum havalarda soğudu birazdaha bol kıyafetler de olur
Tunik pantolon seviyorum üstümde ferace oluyor ama her şey okadar pahalı ki alamıyorum da
Aynen pahalı haklısın valla
Bir tunik 300 TL ya
Aynen geçen bende baktım 300 tl den aşağı yok
Birde geneli ya kısa ya dar artık bol değil
Ve genelde memur olup tesettürlü olanlar kısa giyiniyor
Öğretmenim günaydın öncelikle boyunuz uzunsa uzun etekli kombinler kısa iseniz bol İspanyol paça pantolon kombinleri güzel olabilir
yani normal kazak pantolon altına topuklu da giyebilirsin ama aşırı olmamasına özen göster
bu arada günaydın
Sağolun
rica ederim ayrıca elbiseden yana da kullanabilirsin tercihini ben hava soğuk olduğu için pantolon kazak dedim
Günaydın öğretmen hanım iyi dersler😊🌹
Yaa çok teşekkür ederim 🌸🙈
Sınıf öğretmenimisiniz hoca hanım?
Anaokulu
Aa ne güzel rabbim yardımcınız olsun çok kutsal bir meslek icra ediyorsunuz inşallah öğrencilerinizi sizden cok şeyler öğrenirde yıllar boyunca sizleri unutmazlar tıpkı benım hala ilkokul öğretmenim ile görüştüğüm gibi
Tek hayalim bu
İnşaallah yıllar gecsede öğrencilerinizin hafızalarında hep hatırlanırsınız
Hangi şehirde öğretmenlik yapıyorsunuz?
Günaydın öğretenim iyi dersler :)
Teşekkür ederim uyanmak çok Zor oluyor ya
iyi ki okulda uyku saati var
Evet
çok koyu kıyafetler giyme modaya uygun giy
aşırı olmamalı
güzel olmalı
Saol
Sen öğretmenmisin