Öğretmenler neden bu kadar zevksiz kombin konusunda hiç anlamıyorum ya. Mevcut trendleri takip edip fikir alabilirsiniz mesela görseldeki şey korkunç duruyor
Yeni nesil öğretmenler de aynı. Yaşınıza atıfta bulunmadım yanlış anlaşılmasın. Güzel giyinen öğretmen görmedim. Palazzo pantolonlara bakabilirsiniz mesela inditex markalarınki güzel oluyor. Şık güzel bir kemer, altına makosen, pantolon üzerine ne giyseniz güzel durur zaten, onun üstüne de bir blazer ceket alırsınız. Mesela yani 😌
Simgecim, öğretmen kombini dediğimizde hem şıklık hem de rahatlık bir arada olmalı, değil mi? 🌟 Bu fotoğrafta gördüğüm kombin tam da öyle! Bol kesim, desenli bir bluz ve gri kalem etek harika bir ikili olmuş. Altına ise klasik görünümlü, hafif topuklu ayakkabılar ideal bir tamamlayıcı olmuş.
Ama eğer daha enerjik veya farklı bir detay istersen, pastel tonlarında bir blazer ceketle kombini güçlendirebilirsin. Ya da bluz yerine sade bir beyaz gömlek ve şık bir fular eklemek de harika olabilir. ✨ Çalıştığın ortamda rahatça hareket edebilmen için esnek kumaşları da tercih etmeyi unutma. 💫 Hadi bakalım, tahtada tarz rüzgarları estireceksin! 😉🌈
Sınıfın en çalışkan, ama, kafasında cetvel de kırsanız haşarılığa devam eden sevimli çocuklarına napıyosunuz? Kulağından tutup kapıdışarı mı, yoksa çekip iki dakka konuşuyo musunuz..
Benim hayatımda iki tip öğretmen oldu birisi yaşına rağmen cesur giyinen diğeri yaşına Uygun giyinen ve ikisi de iyiydi bu tamamen kendinle alâkalı bence
Herkes fantezi giyim tarif etmis kalem etek felan ögretmenin bi agirligi olmali bence ve ergen cocuklara ders vericeksiniz ne de olsa ve gun icinde ayakta duruyosunuz plazo pantolon gömlek güzel olabilir bence
@simgehatun Merhaba, aslinda etek ve kulotlucorap bir ogretmenin vazgecilmezi olmali bence. Bunun uzerine cesitli kombinler yapilabilir diye dusunuyorum. Bu arada sizi tkp etmstm gormediniz sanirim :)