Merhaba buradaki ilk sorum bir öğretmen olarak ne yapmalıyım?

Merhaba ben Adıyaman doğumlu ancak orada sadece 3 yıl ikamet ettim. İstanbul türkçesi konuşurum. Geçen sene babamlar zorla aptal bir adamla evlendirmemesi için amcamın yanına taşındım. Öğretmenlik okudum şu an özel okulda öğretmenlik yapiyorum ve İstanbul avcılardayım. Maaşım 3400tl ve en kötü kiralık ev 4000tl 😓 amcama ve kuzenlerime yük olduğumu düşünüyorum.

Aldığım para sadece kendi ihtiyaçlarıma dahi düzgün yetmiyor! Sizce ne yapmalıyım bu ülkede öğretmenin hiç mi değeri yok! İntihar etmeye korkuyorum, her gece ağlıyorum. Ders çalışma ümidim kalmadı kadrolu olsam bundan 2000tl fazla alacağım o dahi bir işe yaramaz.

Evlenmek gibi düşüncem yok. Ben kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadınım ne yapmalıyım bu ülkedeki koşullardan dolayı saçım dökülmeye başladı, saçlarım beyazlıyor. Lütfen bir akıl verin ne yapmalıyım. Amcamlar dışında kalacak yerim yok yurdum yok 😥
Güncellemeler
+1 yıl
Buradan biri sağolsun öğretmen evine benim yerime başvuru yapmış. Ona burdan teşekkür ediyorum küçük bir hesap yapıyorum. Öğretmen evi 3 kişilik bir odaya alacakmış beni günlük 80tl aylık 2400tl ödemem gerektiğini söylediler. Sonra kyk taksiti var 738tl ikisi beraber 3138tl yapıyor ve maaşım 3400tl! 😓
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlariniz için teşekkür ederim. Bu gün pasaport işlemlerini yaptırıyorum. Kendime bir yoldaş buldum kendisi ingilizce öğretmeni. En yakın zamanda abdye gidiyoruz. Değerli yorumlariniz için teşekkür ederim.

Anladım ki bu ülkede dürüst namusuyla para kazanmaya çalışanlara yer yok!
Merhaba buradaki ilk sorum bir öğretmen olarak ne yapmalıyım?