https://imgyukle.com/i/JIwgVn
https://imgyukle.com/i/JIwXth
https://imgyukle.com/i/JIwjiM
https://imgyukle.com/i/JIwhO8
Bana değil hırkaya yorum yapın nasıl olmuş

Bize de böyle kendi elleriyle hırkalar örecek bir eş adayı nasıp olacak mı acaba. Hırka güzel bu arada. Ben beğendim
Cevap
98Cevap
Kötü olmuş
Beceriğin varmış vallaha geçen bir oğlanın üstünde gördüm Allah kahretmesin ne biçim şeydi ya kare kare örmüş dikmiş saçma sapan renkler bir de 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Millet erkek arkadaşına hırka örer bizimki çinden xiaomi çakması akıllı saat alır yollar. Bence çok güzel olmuş güle güle giysin. Ben şahsen giymeye kıyamazdım ayrı ama değerini bilmeli.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Çok marifetliymişsin. Hem modeli, hem rengi hoş. Güle güle giysin. Kıymetini bilsin.
Eline sağlık, çok güzel olmuş. Şöyle seven olmadı be... Şunu yaşamadan ölüp gidicem ya. mun dünyasından 😢
*a--q. mun dünyasından işte
dur bi deniyim diye fotomu cekindin birde bunu ördügün erkek arkadasın bununla seni aldatması alsdkjfşasdf
Hangi iple kaç numarayla ördüğünü söyler misin veya videosu varsa linki açılmıyor kaç ilmek olduğu bende örmek istiyorum da
Oha bunu bir erkek için örmek için baya ben de etki birkamis olması lazım ve çok sevmem lazim yani yoksa hayatta bu kadar ugrsmam
Nasıl ördün bunu sen yaa😳😳
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Umarım kıymetini bilir hödük.
Biraz hödük olduğu doğrudur. Umarım…
düşünceye dahi hayaran kaldım rabbim mutlu mesut etsin isllah eline emeğine sağlık bence oda çok beğenecekdir
Bence güzel. Keşke beni bu kadar umursayan bir kız arkadaşım olsa da tüm derdim beğenmek olsa 🤣
Aşırı güzel.
Satmayı düşünür müsünüz?
Ciddiyim.
Yok, bunu sevgilime yaptım
Hırka güzel görünüyor elinize sağlık. Bu devirde böyle şeyler görmek çok hoşuma gidiyor ve birazcık da kıskandım açıkçası.
Kol dikislerini farkli bi yontemle birlestir cok kaba duruyor.. onjn haricinde renk guzel, model guzel eline saglik.. hatta terziye diktir
Çok düşünceli ve minnoş bir hediye olmuş güle güle kullansın.
Milletin sevgilisi hırka örüyor
Bizimki basimiza çorap örüyor
Bize böyle hırka örmediler erkek arkadaşın kıymetini bilse iyi olur 😃
Çok güzel tabiki de çünkü aşk ile örülmüş :) Mutluluklar dilerim
İnş beraberliğiniz devam eder, genelde karşı tarafa birşeyler örülünce ayrılınır, güzel olmuş ama
Kızzz alfa yemin ediyorum bulunmaz böylesi ne şanslı çocukmuş aferin kız sana👏👏👏
Ellerine sağlık güzel olmuş. Keşke reglan kol kesim yapsaymişsin daha da güzel olurdu.
Eline sağlık, begenmezse falan hemen adres vereyim
Evlenilecek kadın içinde önceliklisin. Tebrik ediyorum
Çok güzel olmuş eline sağlık oda güle güle giyinsin. Tek diyeceğim kol manşetleri kısa olmuş hırkanın alt manşet boyu kadar olsaymış daha güzel olurmuş
Acaba değerini biliyor mu o ellerin inşallah biliyordur 🧿
Kollar biraz bol gibi ama güzel, eline sağlık.
Senin gibi hatun bulurum umarım ne şanslı bir adammış hayırlısı olsun mutlu olmanızı diliyorum
Cok guzel ellerine sağlık mutluluğunuz daim olsun🥰
Alta beyaz bir tişört çok gözü olur. Ellerine sağlık harika olmuş içimizi ısıttın☺️🤗
Vaaay güzelmiş arkadaşın sağlıkla kullansın ellerinize emeklerinize sağlık 👏👏👏
Safmısın? Ne kadarda kendini küçültmüşsün oturdun hırkamı ördün ağır ol biraz çekiciliğini kaybetmezdin
Gördüğüm en saçma en mantıksız yorum
Güzel giden bir ilişkide, erkek arkadaşını düşünüp, ona hırka örmesinin ne gibi bir saflığı mevcut? Yaşadığınız her kötü ilişki karşısında diğer ilişkileri de aynı sanmayın, sen değmeyen biri için kendinden taviz verdiysen o senin yanlışın. Ayrıca sevgi içinde böyle kalıplaşmış düşünceleri bir kenarı bırakmak daha mantıklı olur.
Beynimi köşeye koyup okudum cevabı öyle bile anlayamadım. ALLAH yardımcın olsun zor bir durum senin için
Ben böyleyim ağır biriyimdir erkekleri ipe dizer seçerim
Anlaşılan çok çekmişsin bu yaran nedir ya neyse bye
Bu nasıl bir yorum anlamadım ki ne var bunda karizması falan çizilmiyor ne kdr boş bir yorum 🤣
Helal olsn hala böyle kızlar var demekli eline emeğine sağlık güzel olmuş
Sana yapabileceğimiz yorum yok ki :D
Hırka güzel
bana bir kız hırka örse ben ona dünyaları veririm dünyaları. Çok ciddiyim bir hırkaya tüm dolabını dolduracak alışveriş yapmasına izin verirdim kartımdan... Ne kadar güzel emek vermişsiniz. Bravo
Hırka güzel de renk siyah veya lacivert olabilirdi kombinlemesi iyi olurdu ama gideri var yine de
:D Mecnunun hırkaya benziyor az daha açık renkli olsa aynısı. Bende sevgilime bana bundan ör demiştim.
Ördü müü
örse evlenirdim örmedi
Güzel ama hazır bu kolları nden o kadar bol anlamadm
Kıskandım ölücem birazdan kıskanmaktan nazar değer bakmrkdod
Eline sağlık. Hayırlısı ile bir kız arkadaş bulaydım hırkayı bn kendim bile alırım
Ellerine sağlık gerçekten çok hoş rengi ve çok güzel
Yalancı. Ör s bu demiyorda mağazadan aldım.
Mağzadakilere benziyorsa şu an daha bi mutlu oldum sjshsh
Güzel olmuş annene ördürmedin dimi doğru söyle :D
Yok yaa 3 aydır örüyorum 😂
Bunu kim giyer dede hırkası gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 atkı örsen daha mantıklı
Babana annene örmezsin elin yabancısına mı örüyon a q
Ne kadar fesatsınız
Doğruları konuşmak ne zaman fesatlık oldu
triko la bu yalan atma
Triko derken
Helal olsun sevgilin çok şanslı. Allah ayırmasın
Ayıracak muhtemelen ama sağol
Allah'ın işine karışılmaz sen gene de hırkayı ver 😊