Moda & Stil Erkek arkadaşım için ördüğüm hırka nasıl olmuş 🥰? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nihayet bitti 😍 4 ayımı aldı 🙈 nasıl olmuuşş ❤️🔥 düğmeler de eklendi mi tamam 🥳 Güncellemeler+1 yıl Giyer mi ki acaba? Siz olsanız bu tarz bi hırkayı dışarı çıkarken giyer miydiniz? Erkek arkadaşım için ördüğüm hırka nasıl olmuş 🥰? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet güzel olmuş :) 1 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Biri benim için bu kadar emek sarfederek çok tatlış bir hırka örse mutıuluktan ölürümm bence mükemmel olmuş ellerinize sağlık 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Erkek arkadaşın "bu ne böyle köylü kıyafeti gibi, sen git babannene ver bunu o giysin" dedikten sonra senin surat ifadeni görmek isterdim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kötü kalpli birisin Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Guzelmis, ben de bir tane alcam kendime bundan..! 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne güzel, ellerine sağlık. İnşaAllah değecek bir insandır. 😌 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sevgilini düşünüp böyle el işi şey yapman çok güzel bir davranış. Umarım sevgini hak edecek biridir. 1 0 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sana tam olmuş erkek arkadaşın minyon sanırım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aslında giyenin kalıbını alıyor 😅 lastik örgü olduğu için açılıyor çok. Babama denettim, tam oldu. Erkek arkadaşım da benden 4-5 kilo fazla Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Esniyorsa rahat olur bence başarılı elinize sağlık Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
Bioluminesans Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Erkek arkadaşın seninle aynı boy ve kiloda mı? Yoksa küçük gelecek bu. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok gelmez, çok elastik bir yapıda. Zaten aramızda 4-5 kilo var çok bi fark yok😅 Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Biz de isterdik bize hırka ören birini lakin yoktu soğuktan öldü bedenimiz😑 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel emek var. Hakediyordur umarım.. 1 0 Yorumla
elifkaymaazz Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sevgi neydi? Sevgi emekti... Eline sağlıkkk! 🌸 1 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 753 cevap paylaştı. Güzel olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Ouw enişte kıymetini bilsin 🤲👍🙏 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarım bilir 😅 Yorumla Sortieee +1 yıl Bilmezse kıymet bilen çıkar bu el emeği göz nuruna :+))))) Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bayağı kalın ama güzel duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ankara soğuk malum 😅😅😅 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Haha o zaman tamam😀 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kendinede pijama felan örseydin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onlar pijama değil ev kıyafeti kızlar beni anlar 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi o halde. ama hırka güzel olmuş. umarım değer birisidir Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel olmuş 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. züper olmuş 1 0 Yorumla
Belhanda02 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Resimlerini çekme ayrılınca bakıp bakıp aglarsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Belhanda02 +1 yıl Zamanla anlarsın kanka Yorumla Soran +1 yıl Tm knka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet güzel olmuş :)
Biri benim için bu kadar emek sarfederek çok tatlış bir hırka örse mutıuluktan ölürümm bence mükemmel olmuş ellerinize sağlık
Erkek arkadaşın "bu ne böyle köylü kıyafeti gibi, sen git babannene ver bunu o giysin" dedikten sonra senin surat ifadeni görmek isterdim.
Ne kadar kötü kalpli birisin
Guzelmis, ben de bir tane alcam kendime bundan..!
Ne güzel, ellerine sağlık. İnşaAllah değecek bir insandır. 😌
Sevgilini düşünüp böyle el işi şey yapman çok güzel bir davranış. Umarım sevgini hak edecek biridir.
Sana tam olmuş erkek arkadaşın minyon sanırım
Aslında giyenin kalıbını alıyor 😅 lastik örgü olduğu için açılıyor çok. Babama denettim, tam oldu. Erkek arkadaşım da benden 4-5 kilo fazla
Esniyorsa rahat olur bence başarılı elinize sağlık
Teşekkürler ☺️
Erkek arkadaşın seninle aynı boy ve kiloda mı? Yoksa küçük gelecek bu.
Yok gelmez, çok elastik bir yapıda. Zaten aramızda 4-5 kilo var çok bi fark yok😅
Biz de isterdik bize hırka ören birini lakin yoktu soğuktan öldü bedenimiz😑
Gayet güzel emek var. Hakediyordur umarım..
Sevgi neydi? Sevgi emekti... Eline sağlıkkk! 🌸
Güzel olmuş emeğine sağlık
çokta hoş görünüyor
Güzel olmuş eline sağlık
Ouw enişte kıymetini bilsin 🤲👍🙏
Umarım bilir 😅
Bilmezse kıymet bilen çıkar bu el emeği göz nuruna :+)))))
Bayağı kalın ama güzel duruyor
Ankara soğuk malum 😅😅😅
Haha o zaman tamam😀
kendinede pijama felan örseydin.
Onlar pijama değil ev kıyafeti kızlar beni anlar 😅
İyi o halde. ama hırka güzel olmuş. umarım değer birisidir
Güzel olmuş
Güzel olmuş
züper olmuş
Güzel olmus bravo
Resimlerini çekme ayrılınca bakıp bakıp aglarsin
Ne alaka