Başak burcu erkek arkadaşım?

Erkek arkadaşım başak burcu ayrıldık ama görüşüyoruz tekrar deneyelim dedik ama beceremedik. Dün ona ağır konuştum karaktersizsin , beni kullanıyorsun, seni seviyorum diyerek kullanıyorsun beni dedim. Normalde vakti var ama bana hep ayak yapıyo yoğunum diyo. Dün de yanına çağırfı gittim yorgunum uyuyalım dedi sinirlendim sen uyu diye mi geldim buraya başkalarıyla gez toz bana gelince uykun gelsin dedim. Senin sevgin sahte artık inanmıyorum senin sevgine vs dedim. Gözlerinden yaş aktı.. Tabi o sinirle baya ağır konuştum karaktersizsin dedim o zaman neden geldin dedi. Her defasında yok ya bu kadar değildir diyorum ama her seferinde evet bu kadar karaktersizmiş diyorum dedim. Şimdi beni sevmeyen kişiyle araba da gezmeye gitmiş. Normalde çok sinirlenirdim ama zaten söylediğim sözleri o düşünür takar kafasına , instada öyle story attığına bakma o sözlerinden çıkmamıştır falan diyorum. O snein sözlerini muhakeme edip düşünür merak etme diyorum. Doğru mu düşünüyorum başkası olsa umursamamış takmamış laflarımı derdim ama başak olunca yok yok o gece yatarken düşünür diyorum. Eskiden kavga edince morali bozulduğu için sabahlara kadar uyuyamazdı bana kızardı sen nasıl uyudun diye öyle biri.. başak burcu erkeği varsa aydınlatırsa sevinirim
Başak burcu erkek arkadaşım?