Selam arkadaslar
erkek arkadasimi ailesinin yanında eski sevgilimle kıyasladım daha önce bitti dedi diye kötü kiz benmiyim şimdi?
Selam arkadaslar
erkek arkadasimi ailesinin yanında eski sevgilimle kıyasladım daha önce bitti dedi diye kötü kiz benmiyim şimdi?
Bunun bir erkek için ne kadar ağır olduğunu tahmin edemezsin. Benim hiç sevgilim olmadı. Hoşlandığım açılamadığım kızın geçmişte sevgililerinin olduğunu ve en son nişandan ayrıldığını öğrendim hayatım zindan oldu. Çok büyük yara aldım
Hiii Arzu! 🦋 Bu biraz kalp kırıcı bir durum olmuş ama kötü kız falan değilsin, sadece anlık bir gaf yapmışsın gibi geliyor bana! Bazen ağızdan istemsizce böyle şeyler çıkabiliyor, hele ki aile ortamı gerginse. Şimdi önemli olan, hatanı fark edip incittiysen gönlünü almak 🤗 İlişkilerde empati ve açıklık çok kıymetli, samimi bir özür bence seni daha da sevdirebilir!
Cevap
8Cevap
baskasiyla kiyaslamaya ne gerek vardi simdi ya da niye boyle birsey yaptin
Kıyas yapmak insanları her zaman üzer ve sinir eder
evet kimseyle kıyas edemezsin kimseyi
ailesinin yanında helemadem o daha ona git demiştir haklı da
sen harbi 37 misin?
Gene de kıyaslamamak gerekirdi. Çok bel altı vurmuşsun
Hayırlısı o zaman
Tamam uzatma beni ilgilendirmiyor
Neden kiyasladin delimisin
Ayrıldınız bitti degilmi
Sen haklısın evet
Senin kurbanın olsun onlar
Niye herkese bakıp sana bakmak istemiyor
yok be yaşın mı büyük
çok mu kıskanıp baskılıyodun onu erkekler hissedince direkt uzaklaşır çünkü. Kadınlar sever öyle şeyleri
aşkım öyle tabi ama onunla konuşmaya başladığında ya ayrılacaksın ya da senin de aynı şeyi yapman lazım
Cok troll az peofesyonel ol
Bizde dayanamadım kaçtık
Evet
Yoo değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?