Kafamda "en sevdiğim günlük kombinim" diye bir kombin yok, çok değişken tarzda giyinirim. Bari içimden gelerek bugün giymiş olduğum kombini paylaşayım her zaman yapmam bunu. 😬
Farkındayım, kendimce alternatif kombinler deniyorum, kendime has bir tarz oluşturmaya çalışıyorum. Daha uç fikirlerim de var fakat uygun görüleceğini sanmıyorum bir de ben pek eleştiri kaldırabilen birisi değilim. Yine güzel, sportif ve zarif olmuşsun 🌸
Benim fix değişmez yıllardır. Siyah veya koyu gri kot pantolon, yazın siyah veya beyaz tişört kışın siyah kazak, bot ayakkabı (yaz kış farketmez) yaz akşamları yelek, kışın polar veya mont
Normal kot pantolon kazak/gömlek günlük kombinim. Evde kesinlikle rahat şeyler tercih ederim. Ofis dışında iş ziyaretlerinde daha resmi giyinmeyi tercih ediyorum.
Bulunduğun ortama göre de tabi ki resmi olmak seni her zaman bir adım önde tutar. Çoğu iş hayatı samimiyetsizliği, özensizliği ve laubaliliği kaldırmaz
En sevdiğim iskelenin karşında bir kafe ye ya da sahil kenarına oturuyorum güzel oluyor sessiz sakin sadece dalga sesleri sanki bir melodi gibi geliyor
Bilgisayar alırken markaya bakılmaz. İçindeki parçaya bakılır. İsim sadece reklamdir. Kim reklamını daha iyi yapar, pazarlama ekibini güçlü tutar, servis olanaklarını daha erişilebilir kılarsa o marka diğerlerinden pahalı olur. :) Mesela biz, garanti süreci devam eden müşterilerimizin bilgisayarlarını UPS kargo aracılığı ile evlerinden aldırıp, onarımını yapıp, tekrar ücretsiz şekilde gönderim sağlıyoruz. Bu hizmeti ilk biz yaptık. :)
Arada baktığın hesabı bana atar mısın şimdi en azından kombin bakarız bana ya da sana ama bana bir kaç tane tavsiye vermeni isterim ve sen neden kapatırsın ki asıl hesabını senin gibi zevkli olsam trendyoldan koleksiyon falan yaparim paylaşır kazanç elde ederim ki burdan da yapabilirsin aslında 😅
Afiyer olsun diye dalgaya alman neye dahil 😅 telefon elinde oldukça bakarsın yani bildirim geldikçe hem tarzını beğendim hemde tarzına göre bir kaç şey seçmeni istedim yani
Hayır ne tür paylaşımların olabilir ki insanları dolandiracak kadar. Bu kadar şık ve zevkli olacak kombin yapmayı seveceksin ve bunları instadan paylaşıp kazanç elde etmeyeceksin öyle mi 😅
Benim fotom ile başkası hesap açıp para istemiş hep... Ve paraya ihtiyacım yok öğrenciyim altımda araba var istediğimi alırım giydiğim bir abiye elbiseyi 2. De giymem satmakla da uğraşmam durur öyle
Üye olma tarihine bak bakalım karantina da evlerde kapalı iken geldim buraya evde durmaktan sıkıldığım için kısa sürede fenomen bile oldum burada takılmakla ve ilk başlarda mesajlara cevap verdim saolsunlar çok cıplak erkek gördüm o mal harekettim yüzünden ve sürekli sinir halinde olunca sevdiceğimde doğal olarak sebebini sordu anlattım ve mesajlara bakma o zaman bana söz ver dedi bende tamam dedim ve kimseyi ikna etmekle uğraşmam inanmayan gidebilir bana ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
65Görüş
Kafamda "en sevdiğim günlük kombinim" diye bir kombin yok, çok değişken tarzda giyinirim. Bari içimden gelerek bugün giymiş olduğum kombini paylaşayım her zaman yapmam bunu. 😬
Spor klasik karışık olmuş gibi 😁
Farkındayım, kendimce alternatif kombinler deniyorum, kendime has bir tarz oluşturmaya çalışıyorum. Daha uç fikirlerim de var fakat uygun görüleceğini sanmıyorum bir de ben pek eleştiri kaldırabilen birisi değilim. Yine güzel, sportif ve zarif olmuşsun 🌸
Teşekkür ederim ve aynen kendi tarzın olsun senin olsun ✌️
Guzelmis yakismis
@Francoisehardy2 teşekkür ederim 🌺
ol ol sev kendini hep :D
Biliyor musun abla fiziksel engelli olmama, insanların beni dışlamasına rağmen hayata küsmedim ve bir çok aktiviteyi yapabiliyorum :)
işte başarı örneklerinden birisin sende o zaman hep böyle devam et :DD
Teşekkürler :)
ben teşekkür ederim görüş için :d
Hava soguk bu da benim sonbahar temali kombinim 🍁🍂
Teman yerinde ve güzel olmuş renk uyumu özelikle sonbahar 😍
Tesekkur ederiim 💖
Rica ederim ❤️❤️
siyah
Tam bir iş kadını kombini
Benim fix değişmez yıllardır. Siyah veya koyu gri kot pantolon, yazın siyah veya beyaz tişört kışın siyah kazak, bot ayakkabı (yaz kış farketmez) yaz akşamları yelek, kışın polar veya mont
O zaman az daha renk kat siyah gri beyaz dışında 😁
Renkli var da az. Genellikle bu 3 renk mevcuttur. Desenli kıyafetlerim de var
Yazın en azından daha çok renk olsun kışın tamam da
Yazın beyaz tercih ediyorum sıcakta yakmıyor
Beyaz olur yeşil olur lacivert de olur
Lacivert yakıyor yazın ama açık renkli olabilir. Tamam sen benim modacılığımı yap olur mu?
Çok zahmetli süreç o ya tek tek üzerinde falan görmek lazım
Yok yok benim alışverişim 10 dakika sürer
O zaman 10 dk sürmez sürekli giy çıkar yeni şey dene olacak ki yakışan şeyler bulunsun falan
Ben sürekli giy çıkar yapmayı sevmiyorum işte hatta hiç giymeden alıyorum. Bakıyorum hoşuma gittiyse tamamdır 😂
Üzerindeki duruşu görmek lazım ama
Güzel durur sen merak etme. Şimdiye kadar alıp da yakışmayan olmadı şikayet etmedim de öyle böyle diye
Aşırı komik durur hemde
Dur dm foto atayım da gör
Atamıyorum kutun açık değil
Link yap buradan gönder ne fotosu ve bu spor kombini değil spordan sonra giyildi
Başkaları görsün istemiyorum vazgeçtim yollamıcam
Sorular karıştı 😂 ben başka soruya geldi sandım bu yorumu ve bu elbise ilerde olmaz en fazla kapatıcı silikon
Sen bilirsin
Evet sen soruları karıştırdın 😂😂 olsun sorun değil
Çok işle uğraşıyorum bir yandan sevdiceğe mesaj bir yandan yanımdaki arkadaşlarla sohbet et bir yandan da KS bak falan
Sen kendine yakıştırıyorsan önemli olan o zaten bence giyim tarzında
Ben memnunum giyim tarzımdan
O zaman gerisi boş zaten 🥳🥳
😎😎😎
Normal kot pantolon kazak/gömlek günlük kombinim. Evde kesinlikle rahat şeyler tercih ederim. Ofis dışında iş ziyaretlerinde daha resmi giyinmeyi tercih ediyorum.
İş hayatunda resmi giyim önemli bencede ilk giyime bakıyor karşı taraf
Kesinlikle öyle, insanlarda bırakılan izlenim çok önemli.
Aynen bende stajda resmi giydim hep milet yaşından olgun giymişsin dedi ya iş hayatı bu tabi olgun duracan
Bulunduğun ortama göre de tabi ki resmi olmak seni her zaman bir adım önde tutar. Çoğu iş hayatı samimiyetsizliği, özensizliği ve laubaliliği kaldırmaz
Bence de öyle sana katılıyorum o yüzden giyim hep önemlidir
Kesinlikle 👍
Siyah dar pantolon, siyah boğazlı kazak ve siyah deri ceket. Klasik ama en sevdiğim günlük giydiğim bir kombindir.
Siyahlar içinde 😁
Severim siyahı. 😅
O zaman birdaki kombin sorusu siyah olacak benden 😁
Genellikle deri çeket ve sweet, yazınsa kolsuz tişört ve kapri. bu arada harikasın @İzmirliPrenses00 ✨
Deri ceket doğru bir seçim bencede ve teşekkür ederim 😁
Rica ederim :D
Acık mavi mom jean , siyah sweet , siyah deri ceket , beyaz boğazlı spor Ayakkabı.
Yazın pantul aynı , beyaz keten gömlek , spor Ayakkabı
İyi tarz bencede
Eyvallah izmir’li
Sende eyvallah 😁
bende durum böyle
Öğlen oldu kalk 😁
Uyumuyordum sadece keyfim yok
O zaman keyfini yerine getiren şeyler yap sende
Bilemiyorum sadece iyi değilim hatta çok kötüyüm
Cevap belli ne iyi geliyorsa onu yapacan böyle durmak sadece daha da kötü eder
Yine parka yürüyüşe giderim
Mantıklı öyle yatmak yerine
Öğleden sonra gideceğim de bakalım
Git git hava da iyi ise
Fotoğraftaki sen misin
Aynan bakarken onu görüyorum 🤣
Maşallah güzel kızsın
Teşekkür ederim 😁
Rica ederim
şu an üzerimde düşük bel kot pantolon ve crop var. montum da crop.
Ayakkabı da spor sanırım
gün boyu rahat etmem gerek hem hareket kabiliyeti de olmalı
Eşofman ya da kargo pantolon
çalışma ortamına göre değişir sonuçta devlet dairesi belli yönetmelikler var ama keten kot pantolon vs
Çalışmya değişir evet de sen hangi kombini daha çok giymeyi seviyorsun
keten pantol gömlek ya da polo yaka
Güzelmiş bencede keten gömek özellikle
evet keten daha güzel
Bende severim keten
yakışanı giymek iyidir
Kesinlikle öyle
:) evet sende de yakışmış:)
Deneyip alırım üzerimde görmeden almam zor 😁 teşekkür ederim
görmek gerek evet görmek de güzel güzel olanı :)
Güzel şeylet göze hitap eder
kesinlikle :)
İşiniz gerçekten zor.
Kolaylıklar diliyorum.
😁😁
Okuyom ben 🤣
Hangi bölüm 😂😂😂😂
Elektrik elektronik mühendisliği ✌️
Güzel.
Başarılar size
Güzel bir şehir tahmini ege ünidir
Hayır İzmir yaşam yeri Mersin eğitim yeri
Ve teşekkür ederim 😁
Pardon pardon.
Gerçi yinede deniz olan bir yer bulmussunuz
Deniz olmadan asla.
Kesinlşke deniz kenarına inip gün batıma karşı kahve keyfi gibisi yok
Offff bende karşıyaka sahilde yapıyorum onu çekiyorum motoru alıyorum bir Nescafe mis
Filitre kahve ✌️
En sevdiğim.
Termosta.
İyot kokusu bazen canım sikiliyor Foça bazen Urla sahil
Deniz kenarında hayat başka.
Urla da evet başka bazen hafta sonu kaçıyordum oraya
En sevdiğim iskelenin karşında bir kafe ye ya da sahil kenarına oturuyorum güzel oluyor sessiz sakin sadece dalga sesleri sanki bir melodi gibi geliyor
Olacaksa öyle olmalı sessiz sakin başka ses sadece gürültü olur
Kesinlikle 👍
Herzaman olduğu gibi siyah tişört siyah eşofman kendimi bildim bileli
Man in black ✌️
Kazak kot şu havalarda. Sen böyle üşümüyor musun yaw.
Hava ılık idi
Valla sabah 2 dereceydi bizim burada çalıştığım fabrika da tepelik bir yamaçta olunca böyle kombinler görünce üşüyorum 😂
Güzel olmuş üzerine bu arada konuya dönecek olursam.
Hava 21 derecen idi ve teşekkür ederim 🙏
Ben genelde sweatshirt ve tshirt giyerim. İş güç spor falan fark etmiyor.😂
İş ne ki
Acer bilgisayar teknik servis teknikeriyim
O zaman en çok sorulan soruyu bende soruyum acer PC alınır mı :)
Bilgisayar alırken markaya bakılmaz. İçindeki parçaya bakılır. İsim sadece reklamdir. Kim reklamını daha iyi yapar, pazarlama ekibini güçlü tutar, servis olanaklarını daha erişilebilir kılarsa o marka diğerlerinden pahalı olur. :)
Mesela biz, garanti süreci devam eden müşterilerimizin bilgisayarlarını UPS kargo aracılığı ile evlerinden aldırıp, onarımını yapıp, tekrar ücretsiz şekilde gönderim sağlıyoruz. Bu hizmeti ilk biz yaptık. :)
Marka da fark ettiriyor ya bi Asus yerini tutmuyorum
🤦♂️🤦♂️
🤣damardan girdim demi 🤣
O kadar açıklamaya bunu söylemen beni çileden çıkardı 😂
🤣🤣🤣 bilerek yaptım çünkü 🤣 o zaman PC parcacı üretimin de Asus mu MSI daha başarılı
Bana göre anakart ve ekran kartı üretiminde Asus daha başarılı...
Bence de öyle ama MSI kullanıcısım MSI çok uyguna geldi alırken denk geldi onu aldım
:)) önemli olan üzerindeki slot sayıları, lehimdeki kalite, yonga setleri vs...
Kaliteli ya başarılı o konuda en azından benim aldığım sürümü
Güzelllll sevindim 😍
Teşekkür ederim 🥳🥳🥳
Rica ederim🌹
evde olduğum için aşortman ve uzun kol kapşonlu
Ev iyidir
Ben klasikçiyim modaya göre şekil almam oyüzdende yıllarda geçse fotolarımd aher daim şık olurum
Şıklık ön planda olsun seviyorsan rahatsan gerisi önemli değil 🥳🥳
Güzel canım bende tarikatcilar içindeyim İstanbul veya İzmir'e bakıyorum iş ilanlarına
Umarım bulursun
Sağ ol canım
Tek soru tek cevap istiyorum cidden sne misin yoksa kombinini yansıtan bir görsel mi
Aynadan bakınca ben görünüyordum en son
Abi sakamisin ya çok iyi tek fenomen olduğun yer KS değildir bence Instagram falan da baya fenomen olman gerekli
KS yeter 😁
Ya buradakilere yetsin de ben gördüm bi ufak stolklamak isterim 😅
Birde tarzın zevkin falan çok iyi üşenmezsen benim için bir kaç kıyafet seçer misin 😅
Bir kaç kombin 😅
Erkek kıyafeti mi
Evet aski aklına gelmiş olmasın lütfen 😅
Kadın kıyafeti ve erkek kıyafetinde de yeterince zevkli olduğunu düşünüyorum
Kombin seçimi için üzerinde görmek lazım ya bir sürü kıyafet denemesi sonra yakışan tarz bulunur
Yani sana göre az çok olacak şeyler mesela üşenmem dersen bi tik bakabiliriz ya da bakar mısın 😅 birde cidden instadan stolklamak istedim seni 😅
178 boy 75 kiloyum bakarsan eğer bir şeyler 😅
İnsta asıl hesabı sileli çok oldu bulamazsın 😂 arada baktığım bir hesap var oda profil de ekli olup kendi fotom yok
Arada baktığın hesabı bana atar mısın şimdi en azından kombin bakarız bana ya da sana ama bana bir kaç tane tavsiye vermeni isterim ve sen neden kapatırsın ki asıl hesabını senin gibi zevkli olsam trendyoldan koleksiyon falan yaparim paylaşır kazanç elde ederim ki burdan da yapabilirsin aslında 😅
Bekliyorum haberin olsun
Kapama uzun hikaye
Kanka arada sırada girdiğini versene ordan konuşuruz biraz
Oha görüldü yemişim
Afiyet olsun
Egoist birisi olabilir misin?
ya da bu kadar yükseklerde olmanız bizim gibi maallar yüzünden mi?
Instagram a çok bakmıyorum ve egoist olsam buradan görüş yazmam muhatap olmam
Afiyer olsun diye dalgaya alman neye dahil 😅 telefon elinde oldukça bakarsın yani bildirim geldikçe hem tarzını beğendim hemde tarzına göre bir kaç şey seçmeni istedim yani
Buradan devam bence ve erkek giyimi ile kadın farklı ve seçim için neler yamışıyor diyre görmek falan lazım çok kıyafet denemek lazım
Ya zevklisin seçeceğin beğenecegin şeyler yakışır bence ve ozldn yazsna fiziksel olarak detay veririm üşenmem dersen ona göre bir şeyler bakarsın
Özelden yazmam sözüm var
Kime sözün var nasıl bir söz 😅
Ee ne ona geliyorsun ne buna bahane üretiyorsun sen bence 😅
Sevdiceğime özelden yazmam diye
Sevdiceğin ksden biri mi sanaldan 😅
Hayır ve buradan asla yani kıyamet kopacak deseler gene olmaz sevdiceğim okuldan gerçek hayattan
KS kullandığını ve burdan yazmaman için söz mü verirdi 😅 instani kapattıranda o mu 😅
Instagram biri fotolarım ile sahte hesap açıp milletten para istedi diye kapalı savcılığa şikayet edilip
Okeee😅
😁
Aşırı troll geldin bana fotoda öyle geldi nasıl fenomen oldun bilmiyorum 😅
Çamur atma evresi de başladı 🤣
Çamur atmıyorum da şöyle bir tipin Instagram kullanmaması sevgiliye verilen söz ile burdan dahi dm atanmaması falan garip 😅
Ya ya bi garip ki sorma seninde senin adın ve fotoğraf kullanılarak insanları dolandırmaya çalışsınlar senide görelim ne yaparsın
Hayır ne tür paylaşımların olabilir ki insanları dolandiracak kadar. Bu kadar şık ve zevkli olacak kombin yapmayı seveceksin ve bunları instadan paylaşıp kazanç elde etmeyeceksin öyle mi 😅
Paraya ihtiyacım yok ve senin gibi davranıp milletten para istemekten bahsediyorum biri sen gibi arkadaşlarından para istiyor
Kimden para istemişim 😅 ben para kazanmaktan bahsediyorum
Benim fotom ile başkası hesap açıp para istemiş hep... Ve paraya ihtiyacım yok öğrenciyim altımda araba var istediğimi alırım giydiğim bir abiye elbiseyi 2. De giymem satmakla da uğraşmam durur öyle
burada KS de ilgi bekliyor Yani böyle birisi öyle mi 😅 laf edince çamur atmış oluyoruz 😅
İlgi beklesem buraya 2 foto atarım KS serverleri çöker yoğunluktan
Fazla özgüvenlisin. Fotoğrafta ki kişinin olması gerektiği gibi ama böyle birisinin de burada olma ihtimali yüzde 5 falan
Üye olma tarihine bak bakalım karantina da evlerde kapalı iken geldim buraya evde durmaktan sıkıldığım için kısa sürede fenomen bile oldum burada takılmakla ve ilk başlarda mesajlara cevap verdim saolsunlar çok cıplak erkek gördüm o mal harekettim yüzünden ve sürekli sinir halinde olunca sevdiceğimde doğal olarak sebebini sordu anlattım ve mesajlara bakma o zaman bana söz ver dedi bende tamam dedim ve kimseyi ikna etmekle uğraşmam inanmayan gidebilir bana ne
Yaş kaç 16 falan mi?