Yeme & İçme Sizin favori dolmanız nedir? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biber Dolma Kuru Dolma Bonus yaprak sarma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizin favori dolmanız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben yaprak sarması severim bir de biber dolması zeytin yağlı 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben kuru dolmaciyim acılı ve ekşili mükemmel bir şey 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tabiki de yaprak sarma böyle incecik kalem gibi olacak.. Yerken çerez gibi gelecek.. 😅 1 0 Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Net biber dolması diyecektim ki en altta sarma seçeneğini gördüm:) son kararım sarma 1 0 Yorumla
God_of_Sekai Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bence soğan dolması özellikle soğan hafif karamel kıvamında olsa içinde de kırmızı et offff 1 0 Yorumla
QueenOfDaisies Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Kuru dolma favorim ama hepsine bayilirim 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. yaprak sarma ama çiğ halini seviyorum 2 0 Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kuru dolmayı ayrı bir seviyorum 2 1 Yorumla İlteriş35 +1 yıl Ben yaparım sana Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Acı biber dolması ama biberini yemem 1 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kuru dolma ve yaprak sarma arasında kaldım. 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kuru dolmayla diğerleri kıyaslanamaz bile 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. biber dolması ama kabuksuz olandan 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. sarma tabiki 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Yaprak sarması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben yaprak sarması severim bir de biber dolması zeytin yağlı
Ben kuru dolmaciyim acılı ve ekşili mükemmel bir şey
Tabiki de yaprak sarma böyle incecik kalem gibi olacak.. Yerken çerez gibi gelecek.. 😅
Net biber dolması diyecektim ki en altta sarma seçeneğini gördüm:) son kararım sarma
bence soğan dolması özellikle soğan hafif karamel kıvamında olsa içinde de kırmızı et offff
Kuru dolma favorim ama hepsine bayilirim
yaprak sarma ama çiğ halini seviyorum
Kuru dolmayı ayrı bir seviyorum
Ben yaparım sana
Acı biber dolması ama biberini yemem
Kesinlikle yaprak sarma...
Kuru dolma ve yaprak sarma arasında kaldım.
Kuru dolmayla diğerleri kıyaslanamaz bile
biber dolması ama kabuksuz olandan
‘Bonus yaprak sarma’
sarma tabiki
Kuru dolma
Hepsi
Kuru Dolma
Bonus yaprak sarma
B ve C
Yaprak sarması
yaprak sarma