Pringles aşığı olarak Pringles'a 40-50 lira vermek insanı enayi gibi hissettiriyor. O yüzden Cheat Meal günlerinde biz Ruffles'tan devam. Sizin en sevdiğiniz cips neyli?
Pringles aşığı olarak Pringles'a 40-50 lira vermek insanı enayi gibi hissettiriyor. O yüzden Cheat Meal günlerinde biz Ruffles'tan devam. Sizin en sevdiğiniz cips neyli?
Pringless seviyorum daha çok, çünkü sade ve tadı da güzel.
bunların dışında genelde baharatlı cipsleri seviyorum. en çok çünkü acılı olduğu için yerken güzel bir tat bırakıyor ama son zamanlarda pek cips yiyemiyorum. ama maalesef ülkemizde her şeye zam geldiği gibi cipslere de zam geliyor. bu yüzden pek yemek istemiyorum.
Doritos baharatlı ile Lays mevsim yeşillikleri ve sade tercih ediyorum. Çok nadir Amigo barbekü ve peynirli tüketirim. Pringles'ı küçükken bir iki kez tükettim, sonra 15 yılın üzerinde tek lokma yemedim. Malum çok pahalı. Geçen sene 24-27 liraydı ne ara 50 liraya fırlamış?
Cevap
4Cevap
Lays Baharatlı ve lays fırından seviyorum😋🤤
Fakirim ben pringles yiyemiyorum 🤣🤣 şaka bir yana ben çok sevmiyorum onu yaaa ruhum arabesk napiyim..
bu ikisine hastayım.
Sinema keyfi mi nedir bi tane var ya ondan ismini unuttum djdjd
Cips pek aramam önüme ne koyarlarsa ne denk gelirse yerim
Cok severim o yesil kutuluyu ama hayatta 50 tl vermem lays alirim iki paket daha iyi
Lays fırından mevsim yeşillikli'yi çok seviyorum
Acı baharatlı ve haşhaşlı
Barbekülü pringles uğruna adam pıçaklarım
Lays yoğurt ve mevsim yesillikli
Ruffles peynir ve soğan.
yesil paketli var yoğurtlu onu seviyorum
pringles paprika🥺
Prigles doritos hot flame ruffles ketçaplı
Barbekü soslu
Sevmiyorum
Etli mangal tadında
Ketçaplı patito