Moda & Stil Soğuk havalarda senin tercihin kaban mı, şişme mont mu? MeraklıModacı Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kaban Şişme Mont Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Soğuk havalarda senin tercihin kaban mı, şişme mont mu? Cevapla Mont Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Şişme mont 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kaban ve spor parka daha çok tercihim. Şişme mont giymek için bence sıfır beden olmak lazım.. 0 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaban ve şişme mont ikiside de var ve severim. Kombine göre değişir tabi havanın ne kadar soğuk olduğuna göre. 0 0 Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Ben her ikisinde kullanıyorum ve bunların tanında birde deri montum var denk gelse birde uzun olanında alırım. 0 0 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Bu aralar hava ılık, akşam soğuk oluyor. Genelde mont giyiyorum ama şişme değil. Soğuk havalarda ise kaban giyerim. 0 0 Yorumla
Doğahdht Takip Et Xper 3 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben kabanı ve deri ceketi dahaçok severim hem güzel istiyorlar hemde şık ve klas 0 0 Yorumla
Yıkığımsı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl şişme montların soğuktan koruma kapasitesi daha iyi sanki o yüzden tercihim şişme montlarr 0 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kaban tercih ederim 😄 oversize şişme montlar lahana gibi görünüyor 0 0 Yorumla
isimsoyisimTR Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ben genel de yoklukta şişme kadın tercih ederim 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Şişme mont daha rahat ve uyumlu oluyor bence giyiniş tarzıma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl -5 derecede kaban giy de görelim 😂 ihtiyaçtan ötürü ben şişme mont diyorum 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2 Side olur kombine bağlı 0 0 Yorumla
denizaltunel Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl kaban hem şık hem spor kullanılabildiği için tercihim :) 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Şişme mont daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Edasu0 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Bence Şişme mont daha çok ısıtıyor sıcak tutuyor 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Kaban tercih ediyorum. Zengin görünsün :D 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaban tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kaban tabi ki. Açık kahverengi giymeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Buralar çok sıcak ikisinede gerek yok😅 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 522 cevap paylaştı. Montu daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaban ama şişme mont kullanıyorum 😅 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kaban 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Kaban. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Kaban tabi ki 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şişme mont 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Şişme mont
Kaban ve spor parka daha çok tercihim. Şişme mont giymek için bence sıfır beden olmak lazım..
Kaban ve şişme mont ikiside de var ve severim. Kombine göre değişir tabi havanın ne kadar soğuk olduğuna göre.
Ben her ikisinde kullanıyorum ve bunların tanında birde deri montum var denk gelse birde uzun olanında alırım.
Bu aralar hava ılık, akşam soğuk oluyor. Genelde mont giyiyorum ama şişme değil. Soğuk havalarda ise kaban giyerim.
Ben kabanı ve deri ceketi dahaçok severim hem güzel istiyorlar hemde şık ve klas
şişme montların soğuktan koruma kapasitesi daha iyi sanki o yüzden tercihim şişme montlarr
Kaban tercih ederim 😄 oversize şişme montlar lahana gibi görünüyor
Ben genel de yoklukta şişme kadın tercih ederim
Şişme mont daha rahat ve uyumlu oluyor bence giyiniş tarzıma
-5 derecede kaban giy de görelim 😂 ihtiyaçtan ötürü ben şişme mont diyorum
2 Side olur kombine bağlı
kaban hem şık hem spor kullanılabildiği için tercihim :)
Kaban daha iyi oluyor
Şişme mont daha çok seviyorum.
Bence Şişme mont daha çok ısıtıyor sıcak tutuyor
Kaban tercih ediyorum. Zengin görünsün :D
Kaban tercih ediyorum
Şişme mont sıcak tutar
Kaban tabi ki. Açık kahverengi giymeyi seviyorum
kaban daha güzel
Ben hep spor mont takılırım
Şişme montun kendine hayrı yok
Buralar çok sıcak ikisinede gerek yok😅
Mont