Moda & Stil Kışın boyunluk mu, atkı mı tercihiniz oluyor? Zarif-Papatya Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kış aylarında boyunluk mu atkı mı daha çok kullanırsınız? Ya da kombinlerinize göre değişiyor mu? Kışın boyunluk mu, atkı mı tercihiniz oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Atkı tercih ederim 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. Boyunluk çok az kullanıyorum hatta kullanmıyorum desem yanlıs söylemiş olmam.Ama atkı sıklıkla takıyorum.Motor kullanmadığım zamanlarda. 0 0 Yorumla
LasTRomaNces Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Eskiden boyunluk yoktu, örme atkılar kullanırdım. Şimdilerde polar boyunluk kullanıyorum, hem bere hem boyunluk olanından. Gayet pratik oluyor 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Ikisini de tercih etmiyorum desem?Ben çok kalın giyemiyorum ya 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Kıyefetime göre şal, atkı, boyunluk kullanıyorum. 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İkisini de tercih etmiyorum çünkü daralıyorum 🙄 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Açıkçası ikisinide kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Takmam kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl hiçbiri 0 9 Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Üşürsün Yorumla ANGAY +1 yıl yok be üşümüyom atkı falan boğuyo beni donarak ölürüm daha iyi :D Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Senden bendensin 😊 Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Sende* Yorumla ANGAY +1 yıl o zaman kışı soğuk geçiren bir yerdesin sende :D Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Ankara 🙈 Yorumla ANGAY +1 yıl şaşırmadım çünkü bende Ankara :D Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Belli 😅 Yorumla ANGAY +1 yıl ama kışı güzel ya yazın çekilmiyor Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Takı tercih ediyorum 0 1 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Çok özür dilerim kusura bakma atkı olacaktı Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl arki dusup duruyo ya 0 1 Yorumla corakath +1 yıl atki* Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Atkı 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Atkı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Atkı tercih ederim
Boyunluk çok az kullanıyorum hatta kullanmıyorum desem yanlıs söylemiş olmam.
Ama atkı sıklıkla takıyorum.
Motor kullanmadığım zamanlarda.
Eskiden boyunluk yoktu, örme atkılar kullanırdım. Şimdilerde polar boyunluk kullanıyorum, hem bere hem boyunluk olanından. Gayet pratik oluyor
Ikisini de tercih etmiyorum desem?
Ben çok kalın giyemiyorum ya
Kıyefetime göre şal, atkı, boyunluk kullanıyorum.
İkisini de tercih etmiyorum çünkü daralıyorum 🙄
Boynuma sarılan birini
Açıkçası ikisinide kullanmıyorum
Atkıyı daha çok seviyorum…
Kışı mı özledin
Takmam kullanmıyorum.
hiçbiri
Üşürsün
yok be üşümüyom atkı falan boğuyo beni donarak ölürüm daha iyi :D
Senden bendensin 😊
Sende*
o zaman kışı soğuk geçiren bir yerdesin sende :D