Moda & Stil Elbisem güzel mi? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kınada giymeyi düşünüyorum. Kadınlar arasında kına olacak. Kardeşimin kınasında giyeceğim. Nasıl sizce? Elbisem güzel mi? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Baya güzel beğendim, rengi de iyi 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı. Üstünde görmek lazım tülsüz daha güzel gibi 🤔 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Başka rengi var mıdır 1 3 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bilmem bakayım bi Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Pembe ve ten rengi varmış Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Yani tabi zevk meselesi fakat bence o renkler daha güzel durur Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Hayır, kadında lacivert sevmiyorum 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Mavi bu renk Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Sorry Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fazla kapalı ve uzun değil mi 1 5 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ben kapalı seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy kilo nedir? Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Sanane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl elbise güzel mi diye sormuşsun boyuna ve kilona göre değişir yakışıp yakışmayacağı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoksa umrumda değil aw Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tül detayı gereksiz ve abartılı omuş.. 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. çok tül kollar vss tül sevmedim 1 0 Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Elbisede karar veremedin sen sanirim 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ateş ediyor reis 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Adanalı olduğunu belli etme 🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Baya güzel beğendim, rengi de iyi
Üstünde görmek lazım tülsüz daha güzel gibi 🤔
Başka rengi var mıdır
Bilmem bakayım bi
Pembe ve ten rengi varmış
Yani tabi zevk meselesi fakat bence o renkler daha güzel durur
Hayır, kadında lacivert sevmiyorum
Mavi bu renk
Sorry
Fazla kapalı ve uzun değil mi
Ben kapalı seviyorum
Boy kilo nedir?
Sanane
elbise güzel mi diye sormuşsun boyuna ve kilona göre değişir yakışıp yakışmayacağı
yoksa umrumda değil aw
Peri kızı gibi hoşuma gitti..
Sadece rengini beğendim.
Hayırlı olsun.
Tül detayı gereksiz ve abartılı omuş..
çok tül kollar vss tül sevmedim
Çok sade, daha gosterisli biseyler bul
Elbisede karar veremedin sen sanirim
güzell
harıka canım
Guzel hoş bır model
Ateş ediyor reis