AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seni hatırladım, uzunca bir sohbetimiz olmuştu. Buradan açık açık yazmama gerek var mı? Başta inanmamıştım, ABD'de yaşadığını söylemiştin 🙂
Evet, ama seni hatırlamıyorum.
Bir suça karışmışsın hapise düşeceğinden bahsetmiştin
Evet doğru, orada kadın olmaya alışıyorum.
Hapse girmeden önce kadın olmayı öğreniyorum.
Gizliden yorum paylaştığım için, birebir tanışma olmadı hatırlamaman normal. Konu başlığı üzerinden sohbet ilerledi daha sonra konu sana geldi.
Evet, şimdi hatırladım.
Ne kadar zaman oldu bu şekilde kadın kılığına gireli
Geçtiğimiz 2 hafta boyunca
Anladım. Boyun kaç bu arada?
1M70
Uzun gibi görünüyorsun, kısaymışsın. Tr ortalamasına göre epey kısa oluyor. Topukluyla rahat edersin, uzun birinin alışması zor olur :P
Topuklu giymemi tavsiye eder misiniz? Nasıl yürüyeceğimi bilmiyorum, daha önce hiç topuklu giymedim.
Sana kalmış, daha çekici olayım dikkatleri üzerime çekeyim diyorsan kısa topuk veya dolgu topuk giyebilir son.
giyebilirsin*
İlle de dikkatleri üzerime çekmek istemiyorum ama kadın olmayı öğrenmek istiyorum. İnanın bana, erkekliğimi feda etmek benim için çok zor ama başka seçeneğim yok. 😔
O zaman giyme, yanlış anlama da yüzünü merak ettim.
Durumum göz önüne alındığında, bir kadın gibi yaşamayı öğrenmemin en iyisi olduğu söylendi, bu da benim durumumda hayatta kalmanın en iyi yolu olacak.
Maalesef, başka şansın yok. Ne kadar ceza verirler acaba
Muhtemelen birkaç aydan bir yıla kadar hapis yatarım.
Bazı insanlar bana hapishaneden sonra bile hayatım boyunca bir daha asla erkek olamayacağımı, çünkü bir kadın gibi yaşamaya alışacağımı söylüyor.
Zorunda kaldığın için kadın oluyorsun, istediğin için değil ki, niye kadın olarak hayatına devam etmek isteyesin? Hapishaneden çıkınca, normal hayatına hemen adapte olamıyorsun. Bu gibi durumlarda insanlar terapistlere gidebiliyor. Ruhsal durumunun o süreçte ne kadar etkileneceğini bilemem. Sen kaldığın yerden hayatına gerçekten kadın olarak sürdürmek istiyor musun?
Kesinlikle haklısınız. Doğru söylüyorsun. Tüm bunları yapmak zorunda olduğum için yapıyorum. Ama hapisten çıktıktan sonra normal hayata alışmak zor olacak. Bu yüzden hayatıma bir erkek olarak devam etmeme yardımcı olacak bir terapiste gideceğim.
Profiline yüzünü koymuşsun biraz önce gördüm, gerçekten yüz hatların güzelmiş açıkçası bu kadar beklemiyordum. (Estetik yoksa) Sonuçta bir erkeksin, umarım bu süreci mümkün olduğunca en zararsız biçimde atlatmaya çalışırsın. Evet koşullar zor, bu da geçici bir süreç
Hayır, ameliyat değil, sadece makyaj. Evet, erkek olamamak çok zor ve aşağılayıcı bir zaman. Ama dediğiniz gibi, bu sadece geçici bir durum ve umarım mümkün olduğunca çabuk geçer.
Nezaketiniz için çok teşekkür ederim.
Rica ederim
Makyaj da etkili, insan bambaşka olabiliyor. Ben pek makyaj yapan biri değilim cildim hassas, en fazla nemlendirici veya güneş kremi.
Evet, siz bir kadınsınız, bu yüzden fazla makyaj yapmasanız bile yüzünüz zaten kadınsı. Yüzümü feminenleştirmek için makyaj yapmak zorundayım.
Dürüst ol, sence ben bir kadına benziyor muyum?
Fotoğraflar yanıltıyor, tek bir kare fotoğrafa bakarak net bir şeyler demek doğru olmayabilir. Şu an baktığımda 100/100 bir kadın gibi durmuyorsun yakından bakınca.(bir erkek gözünde durum başka) Tabi peruk, orantılı makyaj, yumuşak yüz hatları biraz daha seni kadınsı gösteriyor. Bazı transseksüel kadınlar var, minyon olduğundan herhalde hiç erkekten dönme gibi durmuyordu. Tabi yüzlerine estetik de yaptırıyorlar.
Cevabınız için teşekkürler. Farklı kıyafetlerimin fotoğraflarıyla ve nasıl daha kadınsı olabileceğime dair tavsiyelerle düzenli sorular sormaya çalışacağım.
Gitmem gerek, istersen özel olarak konuşabiliriz.
Olur, takip isteği mi göndereyim?
Hayır, doğrudan bana yazabilirsiniz
Peki
Gecelik bu kiyafet olamaz
💩 gibi troll seni