Bana saçma geldi bu tepkisi ama bir yanda da düşündürdü. Çocuk gibi mi duruyorum yanında ya

Çocuklukla alakası yok, tamamen tarz mesesi.
Bence biraz çocukluk.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana saçma geldi bu tepkisi ama bir yanda da düşündürdü. Çocuk gibi mi duruyorum yanında ya

Tarzınla daha ciddi de durabilirsin ki bu sene cidden çok renkli kışın bile en trend rengi beyazlar ekrular sevgilin klişe biri sanırım tarzın senin bir parçan bunu sevmeyenin dana sevgisinde de eksik puzzle parçaları var demektir bence..! Kimse kimseyi bir kalıba sokmasın olduğu gibi sevip kabullensin bir zahmet✌🏻🙃
Bende %80 renkli renkli giyinirim. İnsanlar sürekli belirli şeyleri giyiyorlar. Sürü gibiler. Ortamlarda genellikle dikkat çeken ben oluyorum. Ayrıca farklı olmak iyidir. Renkli bir insan olmak benim hoşuma gidiyor. Elbetteki giydiğin kıyafetin buna etkisi de var. Bunu da unutmamak lazım.
Cevap
50Cevap
Renkli ve hayat dolu birisn demekki
Çocuklukla alakası yok, tamamen tarz mesesi.
Şu erkeklerin çocuk musun lafına uyuz oluyorum boğacaksın bunları ya 🤦♀️ İnsan bazen çocuklaşabilir bu ayıp veya kötü bir şey değil. Ayrıca alakayı nasıl kurmuş onu çözemedim. Renkli giyinmekle çocukluğun ne alakası var? Beğenmiyorsa defolsun gitsin.
Şimdi nerede nasıl davranman gerektiğini biliyorsan kılık kıyafetini de ona göre secebilirsin tatile giderken giyersen sorun yok ama aileden biriyle veya öncü birileriyle tanışma yemeği ya da programi varsa renkli giyinemezsin. Ciddiyet isteyen ortamlarda sadelik ve şıklık doğru orantılıdır
Seni seven insan seni sen olduğun için tarzınla, tavrınla sevmeli bence.. Çocuk gibi durduğunu düşünüyorsa ilişkiye başlamasaymış.. İnsanlar birbirlerini en başta kabul ediyorlar ama sonra değişmesini bekliyorlar.. Keyifli günler..
Tarz meselesi. Onun bunu çocukça bulması onun sorunu.
Güzel filmdi bu arada. Nerede görsem hatırlarım djsnsld
benimde içimde hep hasret kaldı çocukken hiç arkadaşlarım gibi giyinemedim bana olmuyordu yaannem dikerdi ya da büyüklerin reyonundan alırdı o yüzden şimdi renkli taşlı pullu süslü giyiniyorum insanlarda saçmalıyor bazen 😏
Saçma bi laf kullanmış yeri geliyor simsiyah oluyorum yeri geliyor rengarenk
İsteyen istediğini giysin artık şu kıyafetlere yapılan lafları atlatalım cidden ya
Ben de yaz kış beyaz tercih ediyorum nolmuş :)
Kışın siyah giyilir demisti eski sevgilim siyah tayt uzerine beyaz bluz giymistim
Cok biliyor herkes boş ver 😅
Benim eski sevgilim de çok renkli giyinirdi kırmızıyı çok severdi cocuk gibi baskılı ve kedili tavşanlı sweatler giyerdi benim çok hoşuma giderdi tarzı öyleydi 😔 çok özledim
Benim sevgilim de hep kapalı renk giyiyorsun az canlı giyin der alakası yok bence bende açık renk severim aslında herse ye zam geldi alışveriş yapmak imkansız gibi bisey
Çocuklukla alakası yok. Kimileri ağır giyinir kimileri renkli giyinir. Bu tamamen tercihtir. İnsanın ruh hali dışına yansır. Seni bilende bildiği gibi kabul etmelidir.
Tamamen senin kendi öz tercihin.. sonuçta özgürsün istediğin rengi giymekte... renkler insanın ruh sağlığını çok etkilediği için hergün değik renkler giymek lazım...👍🏻
Renkli giyinmek seni mutlu ediyorsa giyin, kesinlikle çocukça olduğunu düşünmüyorum renkli giyinmenin, ve evet tamamen tarz meselesi 😊.
Senin tarzın senin giyimin nasıl mutlu oluyorsan o renkte giyinebilirsin bu seni çocuk değil aksine ne istediğini bilen renkli bir insan yapar bence
Çocuklukla ilgisi yoktur bence bu tamamen tarz meselesi çok alakasız giyinmedikçe bir problem yok kimseyi takma canın ne isterse onu giyin
Nasıl istersen öyle giyin bak ben de giyim konusunda çok tartıştım ama umrumda değil artık senin de olmasın
Rengarenk giyiniyorum!!! Hiç büyümicem hep 6 yaşındayım ben puhahaha <3 çocuk olmak güzeldir <3 :3
Bu filmdeki kız baya ne uçuk en giyiniyodu😅Seninkide bu kadar uçukmu? Yakisiyosa giyebilir ya ç
Kesinlikle değil sonuçta senin tarzın. Sevgilin tarzına saygı duymalı sonuçta seni böyle sevmedi mi?
Köyü renk giyinmek bence agirbaslilik ve asilliktir. Ara sıra renkli giyinilebilir
Çocuk gibi olmasında bir sıkıntı göremiyorum ben. Aşağılama anlamında kullananlar bence kendine bakmalı önce.
Önemli olan sen mutluysan diğerleri ne derse desin
Hayır tabiki de çocuk değilsin sen. O sevgili çocuk
Keşke herkes çocuk kalabilse?
Bu arada tarz meselesi seninki biraz kanka sanırım?
İstediğin gibi giyinebilirsin, sevgilin de kim oluyormuş?
Çok saçma sevgilin seni kıskanmış cıvıl cıvılsın demek ki ne güzel
Çocukluk degil de tercih renkli giyinmek sadece çocuklara özgü değildir
Çocukluk değil ama sevgilin ne diyorsa onu yap. Rahatsız olmuş belli ki. Zıt çıkma bence.
Tarz aslında ama biraz çocuksuluğa da kaçabilir de. Çok takılma ne giymek istiyorsan giy.
Çocukluk değil, zevk meselesi ve gayet güzel bence.
ne alakası var çocuklukla yaşın ilerleyince illa sönük renkler giyeceksin diye bir şey mi var
Renkli gitmek bilemem ama görselde ki harbi çocukluk🤣
Bence bu sadece renkle alakalı değildir. Tarzında çocukçadır.
tasarımcılar bile renkli giyinir ona de ki paçoz musun
İstediğini giyebilirsin. Terbiyesizlik bu yaklaşımı. Senin tarzın da bu saygı duysun.
Tarz meselesi, zevk meselesi ya. Mesela bende sevmem rengarenk giyinilmesini gozumu yorar
O zaman Yıldız Tilbe de çocuk Ajda Pekkan da çocuk. Tarz meselesi deseydin shshshsh
Tarzın böyle olması çocukca giyiyorsun diye bişey yok tamamen
Seni bu şekilde eleştiren birisiyle daha fazla devam etmeni hiç tavsiye etmiyorum. Ayrıl gitsin.
Renkli giyiniyorsun işte ne güzel cıvıl cıvıl bunun çocuklukla ne alakası var tarz meselesi
İçimizde biraz çocuk yaşatmalıyız yoksa bu hayat çekilmez.
Çocukluk değil ama sevmem öyle bıcır bıcır rengarenk şeyler
Tarz meselesi de şeker pembesiyle neon yeşili de kombinlenmez yani😄
Enerji önemli. Senin enerjin yüksek belli ki. Seni yakalayacak insanlarla takıl.
Çocukluk değil ama sevgilin diyorsa inadına sırf o öyle dedi diye inadına yap daha çok Rahatsız et.
Ona ne istediğini giy, renkli giyinen insanlar bende enerjisi yüksek iz bırakır ne var bunda seviyorsan...
yoooo hep siyah ya da gri tonları mı giyceksin sonucta cenazeye gider gibi. birazda renk katmak lazm diye düsünüyom 💁🏻♀️
Önemli olan ne giyindiğin değil nerede nasıl davrandığındır. karşındaki insan seninle ne giyersen giy buna karışmamalı bence çünkü önemli olan seninle olmak.
Tarz her zaman
Ciddi bir ortamda çok renkli giyinirsen dikkat cekebilir ama kimse için kendini değiştirme canın ne istiyorsa onu giy
Ben de bu Yalta renkli giyinirim renklerin enerjisi çok güzel en sevdiğim renkler turuncu ve sarı
Hayır ne alaka her zaman koyu renkler giyinmek zorunda değiliz
Çocukluk değil gayet hoş bence
Abartmışsın belki
Sevgilini değiştir modası geçmiş
Çocuklukla ne alakası var cidden
Bana da biraz çocuksu geliyor
Tam aldatmalık bir model.
Kiyafetlerimi sen al deseydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?