Allah belamı verseymiş de demeseymişim ben böyle güzel bir kızı üzüyorum yazık bana
Dedi sizce ayrılmayım diye boş mu yapıyor yoksa samimi midir

Bence ayrılmalısın çünkü gerçekten sevseydi üzüleceğini düşünüp bunu demezdi düşüncesiz biri galiba benim eski sevgilim de beyaz tenli beğeniyordu bir kere bile bana sen esmersin beyaz tenli beğeniyorum demedi ben dile getirdim bir kere senin tenin çok güzel falan demişti yol yakınken ayrıl bence bu çocuk ona vereceğin sevgi ve değeri hak etmiyor bence sana beyaz tenli kızlarla mutluluklar diyip yol ver
Benim eski sevgilim de renkli gözlü seviyordu bunu dile getirmişti bi kere ve ayrıldım. Sonra yalvardı yakardı ama nafile yani. Sen de rahatsız olduysan ayrıl gitsin senden değerli mi
Haklısın
Saçma bir düşünce, genel olarak erkeklerin sevdiği özellikler vardır. Bembeyaz ten çoğu erkeğin çekici bulduğu bir şeydir. Fakat sevgili olduğumuz veya evlendiğimiz insanların illa bu özellikleri taşıması gerekmez. Kadınlar için de geçerli aslında bu.
Bu konuya bu kadar takıldıysan konuyu sevgilinle konuşmanı tavsiye ederim.
Evet ama ben ona kalkıp ben de düz saç severim aslında ama napalım falan demiyorum sonuçta
Gereksiz büyüttüğünü düşünüyorum ben. Bir yıldan uzun süredir sevgiliyiz diyorsun, böyle şeylere alınmak gücenmek komik geliyor bana.
Diyebilirsin ben normalde düz saç severim diye, sorun olacağını sanmıyorum. Sürekli bunu dile getiriyorsa farklı tabiki, ama seninle bir kereliğine bir zevkini paylaştı diye de sorun çıkarmak bence mantıksız.
Güncellemen için de, 1 senedir sevgili olduğun çocuğun samimiyetine güvenmiyorsan ayrılman ikiniz için de en hayırlısı olur.
Cevap
3Cevap
görüntü takıntılı boş boş tipler çok mu aradın şunu
Öyle biri değil aslında çok çirkin bile olsam sorun etmez ama herkesin de bir tipi vardır ve bende olmayan bir özelliği daha çok beğendiğini söylemesi çok sinirlerimi bozdu
Çok çirkin bile olsan sorun etmeyen biri acız aç köpek önüne gelene yazan çoluk çocuk dinlemeyen sapığın tekidir dikkat et.
@ksksksssaksk başka biri çok çirkin olsa sorun etmez değil ben çirkin olsam sorun etmez çünkü aramızda bir ilişki bir iletişim var
Boş yapıyor bas engelli geç hatalarını kabul etmeyin şu amik insanlarinin g unu kaldırıyorsunuz
Ona s. Git de bakalım bir daha sana öyle diyecek mi basit insansınız böyle boş muhabbete de maruz kalmanız mümkün saygılar.
Keşke o an rest çekseydim ama konu kapandı tekrar nasıl açacağımı bilmiyorum
Basit insan olma bu kadar aciz olmayın ya😀 6 tane kişiyle tanıştım numarasını aldım 6si boş yaptı diye taviz vermedim kendimden direkt olarak bitirdim yemin olsun. Ne istediğinizi bilin insanlari yormayın net olun boş insan mı var ona s. git de bu kadar basit emin ol bunların karşılığını fazlasıyla alacaksın.
Direkt geçen böyle böyle dedin diye söylesem mi yoksa bir şey demeden uzaklaşsam mı
Kardeş sen bilirsin ama böyle devam edersen seni çok kullanırlar haberin olsun:) kendinden taviz verme kadınsın sen en önemlisi o olmazsa diğeri olur adam gibi iyi düşün. Kendine iyi bak.
Beyaz tenlileri övüp ardından senin beyaz olmadığını söylüyorsa o insandan hayır gelmez söyleyeyim
stoya beyazını bende çok severim qjqjqkqkkw
Sevgilin haklı bence ya ten rengin itici.
S git sorumdan gene mi sen
Bir daha derse yapıştırırsın laps diye 🤓
Demez ki bir daha 15 ayda bir defa dedi bir daha desin diye bir 15 ay daha mı bekleyim alındığımı söylesem zaten yüz saat açıklama yapmaya bahane üretmeye başlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?