Baştan söyleyeyim çıplaklık ve teşhircilik olmadan dikkat çekmek istiyorum ⚠!
Saçım, giyimim, aksesuarlarım nasıl olmalı?
Baştan söyleyeyim çıplaklık ve teşhircilik olmadan dikkat çekmek istiyorum ⚠!
Saçım, giyimim, aksesuarlarım nasıl olmalı?
Sormuşsunuz saçım giymem aksesuar nasıl olmalı sormuşsunuz, en baştan başlayarak cevap vermek istiyorum, Şimdi sizin saçınız uzun mu saçınız kısa mı saçlarınız düz mü saçlarınız dalgalı mı bunu bilmeden nasıl yorum yapabiliriz söyler misiniz? giyim konusunda da aynı keza boyunuz kilonuz kaç olduğunu bilmiyoruz kilo var mı yok mu zayıf mısınız onu bilmiyoruz nasıl yorum yapabiliriz, aksesuara gelince bu insanın göz zevkine bağlıdır o günkü giydiği kombiye bağlıdır öyle değilmi?
Bence günlük olarak
Dışarı çıkarken saçına uygun şekil vermelisin mesela kabariklilik elektrikli olmamalı duzlestirebilirsin
Makyaj olarak çok abartı olmayan eyeliner , dudak parlatıcı veya çok dikkat çekmeyen doğal tonlar Bi ruj, lekelerin varsa bb krem kapatıcı , rimel sürmen yeterli
Güzel ağır olmayan Bi parfüm
Kıyafet olarak sade parçalar ama renk uyumu çok önemli mesela siyah beyaz , kahve krem uyumu çok iyi oluyor kemerle veya canta ile de detay eklemelisin yani dikkat çekici Bi canta
Takılar ise ten rengine uyumlu ya gümüş ya gold ya da bronz olmalı ve hepsi aynı renk olmalı
Ayakkabı kıyafetine ve tarzına uygun olmali
Cevap
2Cevap
Güleryüzlü olmak hepsinden daha dikkat çekici bir özellik
Şimdi abaza gibi algılanmak istemiyorum tabikide lakin seni görmeden nasıl tavsiye vermemizi bekliyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?