Bu iki bot arasında kaldım. Üsttekinin lastik kısımları bej olduğu için benim daha çok hoşuma gitti ve rengi daha güzel bence ancak fiyatı 680 tl ve orjinal deri değil. Alttaki orjinal deri ve 470 tl. Sizce hangisi daha güzel?

Bu iki bot arasında kaldım. Üsttekinin lastik kısımları bej olduğu için benim daha çok hoşuma gitti ve rengi daha güzel bence ancak fiyatı 680 tl ve orjinal deri değil. Alttaki orjinal deri ve 470 tl. Sizce hangisi daha güzel?

Alttakini alabilirsin bence siyaha yakın kahverengi bir renk detayı var. Onunla üstüne giyeceğin koyu renkli ceket ya da kazak gibi bir şey ile renk uyumunu tuturabilirsin. Kısacası alttaki ile kombin yapması daha kolay olur
Eyvallah kardeşim.
Çok aradın mı bunları
Helal sana be ne güzel bir yorum al bakalım hak ettin.
İkisi arasında alttaki derim. Hem fiyat açısından daha uygun , hem orjinal deri , hemde görüntü açısından daha hoş. Fakat ben olsam ikiside tercihim olmazdı.
Bak bu da farklı bir yorum:D Neden?
Üsttekinin hem önünde hem arkasında aynı zımbırtıdan var ve görüntü kalabalığı bi pantolonla göz önüne getirdiğim zaman hoş duracağını düşünmüyorum. Alttakinin lastik kısmındaki koyu kahve daha hoş bi görüntü katabilir aldığım botu bir kış boyunca kullanacaksam farklı botlarda tercih etmeden böyle bi renk tercihim olmazdı malum yağmur çamur leke çok fazla tutuyor ve su damlası izleri çok belli oluyor. Ben süet gibi bi tercihten yanada olmazdım. Bu yüzden aslında her ikiside değil
Anladım teşekkür ederim. Evet haklısın üsttekinde o durum güzel durmamış.
Cevap
6Cevap
İkincisi güzel
Üstteki güzel ama süet gibi, su alır ve ıslanır, ama alttakinin tipi bozuk, ikisini de alma bence
Üstteki deri görünümü var ama orjinal değil. Alttaki süet deri. Süet ıslanır dediğin gibi ancak yağmurlu havalarda giymek için almıyorum zaten.
Bende üsttekinin siyah deri olanı var, hush puppiesden almıştım geçemn sene, bence deri olmazsa olmaz ama sen bilirsin
İki modelde nubuk ve acık renk. Pek bot olayına uygun olmamışlar.
İlk yağmurda küfür etmeye başlarsın
1. si her türlü alttakinde her renk serpmişler birde lastik bölümü daha koyu saçma kalitesiz göstermiş ayakkabıyı
Bende siyahı var bunun bu rengi temiz tutamazsın
Eyvallah.
İkiside güzelki alttakini al o kadar para verme sonuçta orjinalde
alttaki birince göre daha iyi gibi, ama ikisinide alma bence
Niyee?
üstekki rengi çok açık ve o iki şey hoş durmuyor. altakkinin rengi hoş ama topuk kısmı hoşuma gitmedi
İkincisi güzel 👍
Alttaki güzel ve orjinal deri değil süet beyefendi.
Süet de deri türü olduğu için öyle dedim hanımefendi.
Doğru. Siz deri diyince benim gözüm düz tüysüz bir deri bot aradı. İyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim :D
Alttaki kenari kahveli olan bnce..
Ya 3 kadın yorumunda üçüde alttaki dedi :D Kahve olunca çok fazla renk karmaşası olur gibi geldi bana ama?
Kahve tonlari hos bnce yinede siz bilirsiniz secim sizin sonucta.
Orası öyle de kararsız kaldım kadınlar daha iyi anlıyor sonuçta bu işten kadın fikrine danışmak en iyisi.
2cisi erkek ayakkabi gibi durdu en azindan
Alttaki kral bana da lazım siyah çizme
İlk bot güzel
Üstteki 👍🏻
Alttaki gibi
Üstteki güzel
Yukarıdaki fenaa
1. Si daha iyi
İlki güzel
Tabi ki üstteki
alttaki
Üstteki