Carmina kozmetik ürünlerini biliyor musunuz bilmem Hunca kozmetik şirketinin makyaj ürünleridir şimdi Huncalife olarak satılıyor. Kullandığınız, memnun kaldığınız ürünleri var mı?Huncalife Kullananlar
Huncalife Kullanan Var mı? Ürünleri Nasıl Yorumlar Mısınız?
Türk kozmetik sektöründe öne çıkan önemli markalardan biri Huncalife :) Gün geçtikçe daha da iyiye gidiyor ve büyüyor. Ürün yelpazesi de oldukça geniş. Ek gelir imkanı arayanların ekmek kapısı da oluyor. Temsilci olup satış yaparak para kazanabiliyorsunuz, aynı zamanda temsilcilere özel ayrıcalıklardan, indirimlerden sonuna kadar yararlanıyorsunuz :) Zaman zaman eğitimler ve eğlenceli organizasyonlar da düzenleyen, sosyal bir marka olarak öne çıkıyor.
Huncalife Ürünleri Nelerdir?
Huncalife Ürünleri Nelerdir?
Huncalife'ın ürün yelpazesi de oldukça geniş. Saç bakımından cilt bakımına, nefis kokulardan makyaja birçok ürünü kapsıyor. Ürün fiyatları da oldukça makul ve satın alınabilir nitelikte. Güvenerek tercih edebileceğiniz, adını duyurmuş bir marka. Huncalife ürünleri şu kategorilerde toplanıyor;
Cilt Bakım
Dinamik Yaşam
Kokular
Makyaj
Saç Bakım
Diğer
Kişisel Bakım
Huncalife Ürünleri Bitkisel mi?
Huncalife Ürünleri Bitkisel mi?
Huncalife'ın bitkisel içeriğe sahip olan birçok ürünü bulunuyor. Özellikle cilt bakım kategorisinde içeriğinde yararlı bitkiler bulunan, cilde katkı sağlayan birçok ürünü var. Bitkisel olması sebebiyle de Huncalife ürünleri kullananlar çok memnun kalıyor, herhangi bir olumsuz durum yaşamıyorlar.
Huncalife mı Farmasi mi Daha İyi?
Huncalife mı Farmasi mi Daha İyi?
Karşılaştırma yapmak gerekirse ikisinin de çok iyi yanları, çok güzel ürünleri bulunuyor. Bunun için ikisi de iyi diyebilirim :) İkisi de adını duyurmuş, belirli bir kitlesi olan markalar. İkisinin de ürünleri oldukça kaliteli ve kullanışlı. Fiyat olarak da birbirinden ayırt etmek zor, fiyatları gayet makul ürünleri bünyelerinde barındırıyorlar :)
Huncalife bitkisel içeriği sayesinde kullananları memnun etmeyi, yüksek performans göstermeyi başarıyor. Kullananlar Huncalife markasını güvenilir buluyor ve indirimleri takip ederek sürekli olarak bu markadan alışveriş yapıyorlar. Yorumların bazıları şu şekilde:
Huncalife masaj jeli: Mükemmel diz-bel ağrılarınıza iyi gelen bir ürün. 500 ml ve ekonomik fiyatı ile tercih edilebilirsiniz. 2 adet aldım bitince yeniden alacağim.
Huncalife masaj jeli: Hemen kullandım, mentolün verdiği rahatlama etkisi güzel, sürdükten hemen sonra hiç bir kalıntı bırakmaması, elden kolayca yukanarak çıkması özellikle çok iyi. Memnun kaldım teşekkürler.
Huncalife sarımsaklı şampuan: Çok beğendim saclarımın dökülme olayı durdu Saçlarım yumuşacık oldu... tavsiye ederim
Huncalife saç maskesi: Birçok saç maskesini denedim ama bu saç maskesi kadar faydalı olmamıştı hiç biri duştayken sadece 3 dakika bekletin ve durulayın mutlaka faydasını göreceksiniz ayrıca şampuanı ile birlikte kullanırsanız mükemmel derecede saç uzatıyor
Huncalife makyaj fırça seti: Ürün gerçekten harika sadece fırçalarda bulunan mıknatıs yapışkanından ayrılıyo tekrar yapıştırılabilir problem değil hızlı geldi satıcıya teşekkür ederim gönül rahatlığı ile alabilrsiniz hem şık hemde sağlam kaliteli fırçalar
Huncalife ile yeni tanıştım. Birkaç ürün de kullanmaya başladım. Yeni de ujye oldum satış temsilcisi olarak, henüz araştırma halindeyim. İyice irdeleyip öyle satmaya başlayacağım. Fakat kullandığım ürün olarak; sarımsaklı şampuan oldukça iyi, yağlı saçlar ve saç dökülmesine karşı sonuç çok iyi. Ruj aldım, oldukca kalıcı. DD Krem süper. Ayrıca kızım için sivilcelere iyi gelen çay ağacı özlü yüz kremi aldım, daha 3-4 günde etkisini gördük. Komşum at kestanesi kremi aldı ve ağrıları cok azalmış durumda. Bir parfümü deneme amaçlı sıktım, oldukca kalıcı oldugunu farkettim. O yüzden en yakın zamanda sipariş vereceğim. Özellikle iconic adlı parfümü çok beğendim. Tercih etme sebebim ürünlerin bitkisel olması ve zararlı maddeler içermemesi. İnsanların çok para kazanıyor olması (anlatılanlara göre deli paralar) bana garip ve anlamsız geliyor, o yüzden bende titan benzeri bir oluşum mu önyargısı var. Ama ürünler iyi görünüyor ve insanlardan da hep pozitif şeyler duyuyorum.
iconic candır. Saadet zinciri benzerini düşündüren durum nedir onu anlayamadım. titan zincirinde öyle gereksiz ürünlere öyle büyük paralar ödersin ki bir an durup şunu düşündürür sana.. acaba bu ürünü ben bu iş dışında alırmıydım? titan dediğimiz kavram da doğrudan satış yoktur ordapara oyunu vardır. para yatırırsın sonra arkadaşlarını davet edersin bu böyle gider ve çoğu kişi de bu olaydan muzdarip. siz eğer üye olduysanız sizin bir sponsorunuz olmalı. iyi bir ekibe düşmelisinizki o bahsettiğiniz deli paralardan kazanabilesiniz. Aslında böyle diyolar ama değişim insanın içindedir. kendinizi geliştirdiğiniz sürece öyle ekipler kurarsınız ki siz bile şaşar kalırsınız.
Cebren genisse eğer iyi para kazandiriyor cevremde satan arkadaslarim var iyi kazaniyorlar kendi kullandiklarinada para vermiyorlar testler ürünlerinden kullanıyorlar :)
En İyi Cevaplar