Saç düzleştirici tarak son zamanların tercih edilen ürünlerinden. Birçok avantajı olduğu için birçok kişinin tavsiyesi. Ben de saç düzleştirici tarak yorumları sayesinde görmüştüm.
Saç düzleştirici tarak kullananların yorumları neler? En iyi saç düzleştirici tarak hangisi?
Dyson Airwrap Saç Şekillendirici
Dyson yumuşak ve sert düzleştirme fırçası
Saç düzleştirici tarak yorumları ile birçok kişinin tavsiyesinin Dyson olduğunu gördüm. Dyson'ın sert ve yumuşak düzleştirme fırçaları sayesinde, aşırı ısı kullanmadan saçlar düzleştiriyor. Bu şekilde düz saçlara kavuşurken saçlarımız zarar görmüyor. Saç tipimiz ne olursa olsun istediğimiz sonucu alabiliyoruz. Bazı saç düzleştirici taraklar istenilen sonucu vermiyor. Ayrıca Dyson saç düzleştirici fırçaları saçları koparmıyor. En iyi saç düzleştirici tarak yorumlarına baktığımda en kaliteli olanın Dyson Airwrap düzleştirici fırçaları ilk sıralarda yer alıyor :)
Saç düzleştirici tarak olarak Babyliss markasını da öneririm. Saçları yıpratmadan güzelce düzleştirmemizi sağlıyor. Kullananlar da memnun. Saçların düzgünce düzleşmesini sağlıyor. Babyliss tarak saç düzleştirici saçları da koparmıyor.
Aprilla saç düzleştirici tarak yorumları neler?
Aprilla saç düzleştirici tarak yorumları
Düzleştirici tarak kullananların yorumlarına baktığınızda Aprilla markasının da öne çıktığını görebilirsiniz. Sıcaklığı 230 dereceye kadar çıkıyor, kablosu da 360 derece dönebiliyor. Kullanımı pratik, performansı da güzel olan saç düzleştirici taraklardan bir tanesi.
Rowenta Cf5512 İyonik Elektrikli Saç Fırçası
Rowenta da saç düzleştirici tarak arayanların tercihleri arasında yer alıyor. Çünkü güvenilir bir marka. Fiyatı da oldukça makul diğerlerine göre. İyonik özelliği sayesinde saçların matlaşmasını engelliyor doğal parlaklığını koruyor.
Düzleştirici taraklar çok pratik görünüyor. Saça düzleştiriciden daha az zarar verdiği söyleniyor ama emin değilim ben. Tararken saçlar çok daha kolay zarar görür gibi hissediyorum. Araştırmalarıma göre performansı da çok iyi değil bu ürünlerin. Özellikle gür ve kıvırcık saçlılar memnun kalmadığını dile getiriyor. Ancak eğer dümdüz saçlar değil de kabarıklığı gitmiş saçlar istiyorsanız belki işinize yarayabilir. Bir de ince saçlılar bence kesin memnun kalacaktır.
Düzleştirici taraklar kıvırcık ve dalgalı saçları pek memnun edecek gibi değil. Ancak ince telli ve düz saçların memnun kalacağını düşünüyorum.
Ancak tüm bu işlemler saçı çok yıpratıyor ne yazık ki. Geçenlerde severek takip ettiğim Rachel Araz'ın bir videosuna denk geldim. Saça zarar vermeden şekillendirmeye yarayan Dyson Airwrap'ten bahsediyordu. Bu ürün bir süredir benim de dikkatimi çekiyor. Çok değişik bir sistemi var.
Saça doğrudan ısı uygulamadan, sıcak hava ile şekillendirme sağlıyor. Aslında düzleştirici olarakta çok işe yarar gibi. Saçlar fön çekilmiş gibi görünebilir bunun sayesinde. Ben çok merak ediyorum bu ürünü. Belki sende incelemek istersin diye videoyu buraya bıraktım :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Daha bir kaç gün önce internetten düzleştirici tarak sipariş etmiştim ve sonunda geldi ama önerebilir miyim henüz bilmiyorum çünkü anca sabah kullanırım sana hoşuma gidip gitmediğimi sonra yazarım ama😄
Sabah kullandım:) şöyle söylim benim hafif dalgalı saçlarım var ve saçlarım yinede tam düz olmadı sanki fön çekilmiş gibi.. biraz da yorucuydu onu kullanmak kolum koptu resmen 😅 Şimdi eve geldim ve aynada saçlarıma bakınca gördüm ki saçlarım eski halini almış yani dalgalı olmuş:/ ben pek memnun kalmadım geri vereceğim.. yani iki taramakla bitmiyor baya uğraştırıyor bence :)
Çok pratik ve güzelmiş aslında hiç ugrastirmiyormus. Saçını tararken duzlestigini düşün hiçbir çaba sarfetmiyorsun. Ama çakmalari piyasada çok alıp elinde patlayan 3 gün kullanan 3 ay kullanan yanan. Saclari yapışan müşteriler var. Çakmalari 40 ile 90 tl arasında anladigim kadariyla n11 de hepsiburada da satiyorlArmiş ama müşteriler beğenmiyor. Çok pahalı olanları var bir de 150 200 tl arasi
Nasv diye bir firma orjinalini ürettiğini iddia ediyor ve yılbaşı için kampanya yapmis. 150 tl den 117 tl ye düştüğünü söylüyor. Ordan bulamazsaniz resmi sitesinden bakabilirsiniz. Bu arada ise yarar da haber verir misiniz
Ben kullanmadım hiç ama sacı dümdüz yapabilcegini sanmıyorum dalga kalır eger sacın düzse cok iyi de dalgalı kıvırcık sacı dümdüz yapmaz bence düzlestirici cift taraflı ısı ve baskı ile daha kolay sekilde yapabiliyor her ne kadar tarak basit olsa da gerçi bende bir kez denemek isterdiim
Ya o kadar özenli, tel tel ayırıp taradıktan sonra fön çekmekle aynı şey bence. Gereksiz masraf. Düzleştiriciler daha iyi. Ben düzleştirici kullanıyorum.
Ben kullanmıştım ama saçımı uzatmak istediğim için artık kullanmıyorum. Benim saç telim ince ama kalıcı bir şekilde kalmasını sağlamak için 180 den yüksek bir ısıda duzlestiriyordum ve gün boyunca düz oluyordu
Videolar varda bana daha çok karışık ve kabarık saçı yatıştırma özelliği var gibi geldi yani düzleştiricideki jilet düzlüğünü vermesinin imkanı yok kıvırcık saç için
Bende taraklı düzleştirici var acaleyle çıktığım zaman hemen tarayıp çıkarım diye dişlerinin arasini temizlemek zor kulak çubuğu ile temizliyorum ama güzel arzum süperstar pearl diye bı düzleştirici bak istersen
Saçların kivircik ya da çok dalgalı kabarık ise boşver alma. Ama hafif dalgalı çokta kabarik değilde büyük kolaylık. Oda arkadaşımın çok az dalgalı güzel is görüyor. Benim kivircik taraktan sonra 2 kat duzlestirici ile geçmek zorunda kalıyorum
Kuzenim bana Almanya'dan getirdi valla pek sevmedim kafamın derisini yaktı yağ gibi kaymıyo öyle videolarda ki gibi saçtan. Kenarda duruyo düzleştiriciye devam
bak bunlar değil de dönen fırça gibi olanlar var babyliss in falan onlardan al. hem onlar düzleştirici gibi saçı yıpratmıyor hem de daha güzel sonuç veriyor, tek sorunu biraz kullanmayı öğrenmen lazım..
Orijinal diye biliyorum çünkü epey para verdi. Ama saçları oldukça deli kıvırcık. Ben düzlestiricimi seviyorum. Düzlestiriciler cikmadan evvel de Setler halinde Taraklı fon takımları vardı, bende onlardan da vardı hiç bir hayrinı görmedim. Başarılı olduklarını düşünmüyorum.
Biyerde okumuştum saçın kıvırcık ise tavsiye etmem kıvırcık saçı dümdüz yapmıyor düz saçlılar için iyi o alet. Bırak saçın doğal kalsın kıvırcık saç bir tık daha çekicidir
Ben seviyorum ama benim saçlarım kısa sprey falan da kullanıyorum düz oluyor. Senin saçın hatırladığım kadarıyla çok uzun ve papaz:D saçlarını yolarsın yapamazsın
Ben aldım, kullandım kesinlikle önermiyorum. Bir kere tarak kısmı çok kötü bir plastikten yapıldığı için saçların arasına zar zor giriyor. Saçları da oldukça yıpratıyor. Tercihim normal düzleştiricilerden yana.
En İyi Cevaplar