Kadınların, erkek arkadaşlarına/sevgililerine/kocalarına makyaj yaparak eğlenme huyu var. Sırf o mutlu olsun diye kendimi boş bir tuval gibi hisseder çizip, boyamasına izin verirdim. Lâkin bununla kalmayıp ağda da isteyeceği aşikar, azla yetinsin ağda can yakıyor 😂 Giysi vs biraz sakat... Zorunlu kalıp eşofmanını belki gerisi bozar.
Kadınsal ürün olarak gözüksede bizimde kullandıklarımız var. Fondöten; boyundaki morlukları kapatıyor Maske; sakaldan yarısı boşa gitsede 😂 Krem; he erkek/kadın demeden çatlamayı önlemek gerek
Daha önce sevgilim varken her gün birlikte kaldığımız evde kirpiklerim güzel diye rimel sürmesine izin vermem için birlikte olurduk iş bitiminde rimel ve ruj sürmeye başlardı. Çok kötü değildi aslında😅😅
Benim dünya güzeli sevgilime ped takma sözüm var valla onu yapmadan ölmemm 🤠 Bir hetero olarak arada bu tip ürünlerin ne hissettirdiğini merak etmiyor da değilim 😺😺
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim isterse bana evde ruj sürebilir, onun sütyen ini, kilodunu evde giyerim.
Cok saçma ruju eline surebilirim ama neden kendime süreyim kadınlar içindir tabiki. Heleki bide elbise giy diyorsa piskolojik problemleri olabilir uzaklaşmak gerek.
Haa ben olaya çok farklı bakmışım yani ruju ojeyi sürüp sokağa çıkacağım zannetmisim tabiki ben eğlenmeyi severim hatta oturur dedikodu falanda yaparım etek giyip 😂
@BeniBöylebBil la oğlum sana giren çıkanın acısını her yerde belli etme bak acınası duruma düşüyorsun.. Geçen sadece Ayça vardı şimdi iki olmuş sen kendini çok yükseklerde görüyorsun.. Ne hikmet ki her zaman da cakiliyorsun... Köpek gibi zoruna gidiyor.. Taş fırın erkeği dediğin konuyla alakasız sırf ego kasmak için kardeşim kardeşim konuşmaz. Senin gibilere her zaman cevabım var sen @aycaakayahan1nin beni sevdiği için kudurmaya devam et sen ve senin gibileri görünce güzel gözlü yarimin ellerini daha sıkı tutuyor daha çok seviyorum.. Sözüm ona adamım diye gezersin ortalıkta ama burda kuyruk acını ağlayarak anlatacan nerdeyse bence artık daha fazla ezmeden s. ktr olup git de hesabın kalitesi düşmesin senin gibi biriyle 🤬
Onun sana kızması lazım. Senin ne haddine? Sülük gibi yapışıp da aynı cümle de kadını hem övüp hem gömen bir ruh hastası sensin o değil. Sus artık. Ne kadar gurursuzsun yaa biri beni bu kadar kovsa çoktan gitmiştim ben.
Abaza sensin lan ibnetor lan kadınlarla yattim diyerek burda hava atıyorsun bana mı abaza diyorsun yapıştın her yoruma sülük gibi tam bir yavsaksin tam
Kadın çok değerli diyip sonra ayak öpmeye leş gibi demek.. dönekliğin de boğul. Gel öp beni desem koşarak gelirsin ama ulaşamadığın için leş diyorsun. Yazık kafana
aycaakayahan1 ben kadına değer veren hatta el üstünde tutan bır ınsanım cebımdekı parayna karnını doyurdum aç durdum kadınlara gül aldım 14 subatta bekar olanlara uzulmesın dıye
Lan bu mu verdiğin değer senin kafani s. km lan p. c kurusu bi kadınla nasıl konuşacağıni bile bilmiyorsun sen senin kafanı da s. km düşüncene de sokaymm senin gibi insan olmaz olsun leş kargası seni..
aycaakayahan1 yok efenım senın ayanın altı temızdır kız arkadasımın ayagının altı gerçekten çok kokuryordu öpülcek gıbı deıl kokudn ölürdün. ben sevdım kadına kışın mont aldum usumesun dıye
Sen demedin mi sevgilimin ayağının altını öptüm kokuyordu diyen😂 şimdi ayak öptü diye köle diyorsun canım atık😂 bana bak servete ben sus dedim olay kapansın diye. Sen de gevşek çeneni her görüşümün altına salça etme. Yallah çomar.
Erkek adama yakışmaz diyorsun sonra da ayak yaladım diyorsun e iki ihtimal var koçum ya sen dönek p. cn tekisin ya da erkeğim diye gezinen topsun seç birini 👍🏻
Lan pust evladı seni kiza niye laf söylüyrsunn kıskanç kardeşim senin dalağıni s. kerkm gevşek sgt yazma bidahaa senin sülaleni dizerim aklin şaşarr lann sen benim eşim dediğim kadına nasıl konuşursun p. c kurusu senin belalin olacm lan herşeyini alacam elinden..
Ben eşim ile eğlence amaçlı yüzüme traş köpüğü sürebilir ya da erkek kıyafeti giyebilirdim evde ve bu benim kadınlığıma zarar vermez. Tıpkı o ruj sürerek ya oje kullanarak erkekliğine zarar veremeyeceği gibi :)