Daha önce hiç kullanmadım. Dün kozmetik alışverişi yaparken bu markanın yüz yıkama jeli ve peelingi gözüme çarptıda aldım. Kullanıyorsanız nasıl, memnun musunuz? Diadermine ürünleri kullanan arkadaşlar memnun musunuz?Diadermine ürünleri
Diadermine kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlayan bir marka bana göre. Kullandığım hiçbir ürününde olumsuz bir durum yaşamadım, aksine performansını tam olarak veriyor. Vaat ettiği sonuçları gerçekleştiriyor.
Diadermine Ürünleri Nelerdir?
Diadermine Ürünleri Nelerdir?
Diadermine Arınma Zamanı Micellar Yüz Yıkama Jeli
İçeriğinde beyaz çay olduğu için cildi en iyi arındıran ürünlerin başında gelir. Ciltte biriken kir ve kalıntıları bir yıkamayla temizleştiriyor. Ben makyajımı temizledikten sonra genelde bu yüz yıkama jelini kullanıyorum. Tavsiye ederim kullanın bence. Makyaj suyunun çıkaramadığı makyaj kalıntısını bile çıkarıyor. Bir de genelde temizleme jelleri kullanımı sonrası yüzümüz çok gerginleşir ya. İşte bu böyle bir hissiyat yaratmıyor. Yumuşacık oluyor. Diadermine yüz temizleme jeli kullananlar en çokta bunun için kullanıyor.
diadermine ürünleri
Diadermine Hydralist Nemlendirici Bakım Kremi
Çok aman aman diyebileceğimiz bir nemlendirici krem değil. Şöyle anlatayım. Tamam nemlendiriyor ve asla ağırlık yaratmıyor. Ama uzun süreli bir koruma sağlamıyor. Sık sık kullanmak gerekiyor. Nemlendirici kremin bir zararı yok. Normal baya. Berrak bir görüntü uyandırıyor ama. Hani yüz bakıma girmişsin gibi. 50 TL gibi bir fiyatı var ama çoğunlukla %50 indirime giriyor. 25 TL gibi bir fiyata yakalayabilirsin.
diadermıne kullananlar
Diadermine Lift+Superfiller Serum
Yaşımdan dolayı artık vazgeçilmezim olan bir ürün. Çünkü kırışıklıklarla savaşmak ve sıkılaştırmak için kullanılıyor. Anında etki ediyor ve canlandırıyor cildi. O gerginliği hissediyorsun hemen. Cilt sarkıklığı sorunu hepimizde oluyor. Sarkıkları en aza indirgiyor. Normal fiyatı 80 TL ama indirimde 40 TL gibi bir fiyata yakalayabilirsiniz. Yüzünüzü temizledikten sonra kullanın ama. Yani makyajınızı silin, yüz temizleme jelinizi kullanın ve beş on dakika bekleyin. Daha sonra kuru yüzünüze kullanın. Diadermine serum kullananlar başka bir markaya ve ürüne ihtiyaç duymuyor.
en iyi diadermine ürünleri
Makyaj temizleme suyu da gayet iyi. En ağır makyajı bile çok iyi bir şekilde çıkarıyor. Bu benceden daha detaylı inceleyebilirsiniz. :)
Bunların yanı sıra Diadermine'nin birçok ürün çeşidi bulunuyor;
Diadermine Kırışıklık Karşıtı Bakım Kremi
Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey
Diadermine Lift+ Anında Etki Kolajen Destekleyici Kapsülleri
Diadermine Lift+ Serum Booster Hyaluron
Diadermine Expert Wrinkle Kırışıklık Karşıtı Bantlar
Diadermine Ürünleri Nasıl? Kullananlar Memnun mu?
Diadermine Ürünleri Nasıl? Kullananlar Memnun mu?
Diadermine'nin her ürünü farklı bir şekilde kullanılıyor ve nasıl kullanılacakları ambalaj üzerinde yazıyor. Daha çok gece ve gündüz kremleri öne çıkıyor ve cilt üzerinde yenilenme sağlayarak cildi derinlemesine besliyorlar. Sabah ve akşam ayrı ayrı kullanılıyorlar ve kullananlar ciltlerindeki değişimden çok memnun kalıyor.
Diadermine Ürünleri Nerede Satılıyor?
Diadermine Ürünleri Nerede Satılıyor?
Diadermine ürünleri birçok kozmetik mağazalarında, eczanelerde, marketlerde satılmaktadır. Ulaşılması kolay olan bir marka olduğu için çok fazla tercih edilmektedir. Denemek istediğiniz ürünlerini internet üzerinden de kolayca sipariş verebilirsiniz.
Diadermine Ürünlerinin Fiyatları Nasıl?
Diadermine ürünleri 18 TL'den başlıyor, her bütçeye uygun olan bir ürünü bulunuyor. Bütün ürünlerinin fiyatlarına değdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü hepsi farklı bir cilt problemine hitap ediyor ve vaat ettiği özellikleri tam olarak gerçekleştiriyor.
Tek memnun olmayan benim sanırım :) Hiç bir etkisini görmedim. Tonik ve nemlendirici kremini kullandım aslında kremi yarıda kestim, içinde paraben var. Diadermine markasına nedense güvenemiyorum. Ürünlerinin içinde bolca zararlı maddeler var, benim için sorun değil dersen kullan. Paraben, alkol, parfüm cildin başlıca düşmanı ve bolca ürünlerinde mevcut.
gayet memnunum hiçbir zararını görmedim. Yüz yıkama jelini bitirdim 2. kutuda bitmek üzere. bereketli bir ürün. BB kremini de severek kullanıyorum o da 2. kutu bitmek üzere. BB kremini aratmıştım da hiçbir zararlı madde çıkmamıştı
Diadermine bio me yüz yıkama köpüğü kullanıyorum gayet memnunum çok temiz içerikli göz yanması falan da yapmıyor benim bu konuda takıntım var , yüzümü kurutmadı sivilce siyah noktada oluşturmadı. Yüzdeki yağı çok güzel emiyor ve nemlendiriyor yani yıkama sonrası nemlendirici sürmesen dahi yüzde gerginlik yaratmaz.
Jel, tonik ve nemlendiricisini kullanıyorum, peeling hiç denemedim hayatımda, ama iyi bir marka farkettiysen biraz da pahalıdır diğerlerine göre, bir dene bence
Evet kozmetikde zaten iyisini almaya gayet gösteriyorum. Yüzüm ve saçım konusunda hassasım çünkü, bayan o kadar marka arasında ısrarla onu vurgulayınca alayım dedim. Yüz yıkama jeli harika ilk yıkamada bile yüzümde bir farklılık hissettim bakalım artık :)
Evet ben de yıkayınca ve tonikle bembeyaz oluyorum, pembe oluyor yanaklar. En iyisi bence, ayrıca göz makyaj temizleyicis de bir mükemmel, kullanıyorsan dene derim, çift fazlı olan.
En İyi Cevaplar