Resimdeki kozmetikler shea butter, kakao yağı, vanilya yağları ve Afrika ağaçlarından direk kutulara koyulmuş el yapımı kozmetikler. Fabrikada üretilmemişler, kimyasal yok katkı madddesi yok kanserojen değiller cildi besliyolar. Bunları keşfeden kızlar var mı? Ben keşfettim de :-)))
Evet denedim mesela badem yağı, hindistan ceviz yağsi vs vs çok daha iyi olduğunu düşünüyorum kimyasal kosmetik üzümlerinden daha sağlıklı. Hindistan ceviz yagsinla yemek dahil pisiriyorum :)
Bunlar benim cildimi yaşıtlarıma göre daha genç tuttu. 20 yıldır kullanıyorum gerçekten uzun vadede insan bakıyo yaşıtları ablası gibi duruyo. Yıllarca sürmek lazım bu ürünleri haftada 1 değil hergün
Açıkçası bilgim yoktu. Yani saf olarak satılan hallerinden bahsediyorum. Her yerde bulunur mu merak ettim doğrusu. Teşekkür ederim paylaştığınız için, araştıracağım...
hiç bir şey kullanmıyorum doğal şeylerde riskli bir uzmandan destek almalı doğal diye kullanılmamalı çünkü bir çok ilaç zaten bitkilerden yapılır fark yüzlerce testten geçer
Ben 20 yıl önce bunları keşfettim. Güzellik uzmanı bir arkadaşım bana demişti ki cildine 20 yıl doğal bakım yapan kadınla yapmayan kadın arasındaki fark ancak 20 yıl sonra anlaşılır. Şimdi 40 yaşına geldim bakıyorum cidden yaşıtlarımı etleri sarkmış ama bu doğal ürünleri kullananın cildi taptaze kalıyo.
doğal olduklarına inanmıyorum. merdivenaltı üretim, kalite kontrol yok. kim bilir hangi şartlarda neler koydular içine belli değil. gerçek doğal ürün olsa can feda
Sen inansan ne olur inanmasan ne olur biraz araştır öğren de konuş. Git shea butter production yaz youtube da üretilişine bak elbetteki onlar gerçek shea butter. Kokusu bile ağaç kokusu sen neden bahsediyosun? Kozmetik ürün gibi bile kokmuyolar doğalla fabrika ürünü arasındaki farkı bilecek yaştayım sağol Victorias Secret ürünleri de var bende hepsi parfüm ve sıvısından belli zaten aşırı homojen yapıya sahipler. Sen doğal zeytinyağıyla fabrikasyon olanını ayırt edemiyo musun? Allah insana zeka diye bişey vermiş ne için? kullanmak için
Git zeytinyağı üreticisine bak gerçek zeytinyağında zeytinin kokusu vardır içinde minik minik zeytin parçacıkları bile var. Bu da aynı şey gerçek shea butter da hala ağacın kokusu var. Ben bu resmi gittim kendim çektim internetten alınma resim değil o. Adamlar gerçekten Gana da üretmiş elle yoğurmuş orada satıyolar. O tereyağına benzeyen şey bir krem zaten görüntüsünden de belli hiç victorias Secret kremleri gibi homojen duruyo mu?
Zaten doğal oldukları için iyi görünmüyolar anlamıyo musun. Ayrıca dermotolog arkadaşımla geçen sene gittik bunlardan aldık o biliyor neyin gerçek olduğunu. Sen güzel görünmüyor diye saçmaladın bence e heralde ambalajlamamışlar adamlar direk ağaçtan kutuya koyuyo victorias secret gibi süslü ambalajlara koyup içine bir ton kimyasal atınca güzelleşiyo ürünler bunda anlamayacak ne var ki.
Bir konuda bilgi sahibi değilsen bence hiç konuşmayacaksın!
Sarı tereyağına benzeyen soldaki shea butter tüm vücuda her gün banyodan sonra sürülcek. Beyaz tereyağına benzeyen de aslında shea butter ama saç için. Onu saçına bir sür bana teşekür edeceksin. İnanılmaz güzelleştiriyo dolgunlaştırıyo ve parlatıyo saçları. Her gece yatmadan saça sürülcek sabah banyo yapılcak 1 hafta sonra saç çoğalıyo dökülme bitiyo görünen saç dipleri de kapanıyo çok güzel bir ürün
Yok işte ama o yüzden kötü kokuyolar ağaç kokusu var hala üstlerinde ama vücuda sürünce 10 dk sonra inanılmaz güzel oluyo kokuları tene kokusuna karışıyo çok ilginç
@Rüzgar6060 dermotolojist e gitsene o kadar da değil yani shea butter geçirmez o kadarını. Bu sadece sivilce yara bere oluşmasını engeller cildi besler. Et benleri yaktırılıyo estetikçilerde de çare var ayrıca çok da pahalı değil
Her bitki her zaman fayda sağlamaz binlerce çeşit bitki var. Misal adaçayının bile bir tutamdan fazlası zararlı. Sadece dr ile hallet meseleni diğerleri risk faktörü oluşturabilir
Kiloyla satıyolar bunları ister 100 gram al ister 1 kilo al o kadar harikalar ki direk ağaçtan hammaddesini alıp ezip kutulara koymuşlar. Ciltteki egzama ve sorunları bile geçiriyolar.
Harika bişey tüm vücuda sürülüyo tırnak kremi de oluyo ayak altı kremi de vücut losyonu da tırnaklarım bile güçlendi. Ama yüz için çok katı ve ağır bir şey. bir de böyle doğal olanından alacaksın yani kozmetik gibi homojen yapıdaki shea butter aromalı ürünler değil shea butter ın kendisini alacaksın.
Aslında marketten kozmetikçilerden aldığımız bütün kozmetikler bunlardan yapılıyo. Bunlar kozmetiklerin ham madde hali sadece biraz katı kıvamdalar o yüzden paketlemeleri de Victorias Secret ürünleri gibi süslü püslü değil ama asıl bunlar kullanılmalı çünkü kimyasal bişey yok direk ağaçtan kutuya. Ağacın kokusu bile hala var
Onların hepsi kimyasal ve homojen yapıya sahipler içlerinde bir sürü koruyucu şey var ayrıca kanserojenler. Vücuda ne üdüğü belirsiz bir sürü kimyasal madde o losyonlarla giriyo.
En İyi Cevaplar