AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
221Cevap
bu legen kemigi her insanda zaten var şişmanlar hariç herkesin çıkar o pozisyonda :D
kaç kilosun biraz kilo alman gerek ama yumuşak olması gerekmiyor dünyanın en seksi kadınlarının kemikleri öyle hiç endişe etme
45 kiloyum. 5-6 kioya ihtiyacım var farkındayım :)
boyun kaç
163
50 kiloya gelsen yeter. birazda spor yap. deriyi sıklaştıracak tarzda. mekik falan çek. saçlarını uzun ve toplu tut. at kuyruğu veya fransız örgüsü tarzında şık şeyler. elbiseleri çok uzun giyme dizini geçmesin uzun giyeceksende yere kadar uzansın. ssakın göğüs altından aşırı bollaşan elbiseleri giyme kilolu gösterir. beline kemer takabilirsin...
tesekkür ederm tavsiyeler için.
:D birşey değil
Benimkide böyle ve inan çok seksi duruyor bence arkadaşların seni kıskanmış canım
bana göre bel biraz kalacadan ufak olmalı kalcada belden biraz büyük olmalı
bu bel değil aslında kemik. D
belli bir süre sonra orada bel oluşmaya başlıcayacak yani o zaman kalacadan büyük olmasın ona dikakt et demek istedim :D
tamam dikkat ederim :)
Gercekten itici degil diyenler sirf yalakalik olsun diye yazar
bilmiyorum da herkesin kendi görüşü. Ben de kilo alsam daha iyi olacağını düşünüyorum. Resimdeki ben değilim ayrıca.
Dogru dusunuosun
ulu orta gostermıyorsan kemıklerını ıtıcı olmaz muhtemelen
açık giyinen biri değilim ama kızlar çok dalga geçiyor ya.
kızlar kıskanclıktan dalga gecıyorlardır
çok zayıfım ondan sanırım.
belkıde
kız arkadaşım olsan ayrılırım direkt o ne yaaa iğrenç
ben senle sevgili olmazdım zaten ayrılmana da gerek kalmazdı. :)
büyük konuşma :D
sen de :)
ben büyük konuşmadım ki bu halde bakmam sana
tamam :)
yüzde çok önemli ama fizik emin ol ki en etken sebeb o kemkler çok aşırı itici
pekala sağol yorum için :)
önemli değil ama şöyle bir 7 bilemedin 10 kilo al abi tavsiyesi
5-6 kilo yeter.
8 iyidir
bence gayet iyi kilo alırsanda kilolu diyecekler :)
şimdi de çok zayıfsın az kilo al diolar :)
bunlar kıskanç kişilerin düşünceleri süpersin ne diyiyim :)
iskelet gibi hoş değil ya. Pürüzsüz falan tamam ama azıcıkda ele gelmeli :)
di mi.
di.
Bence Tabele Koymalı dEVLET KARA YOLLARI Saga Sola Eğimli ve Genişleyen Yol Die :D
uff dalga geçme be :D
Şaka Şaka Cidden Telaş edicek Bişe Yok Süper bir Vucut Yapın var :)
ince belli daha güzel bence ama fazlada ince olmıycak gerçi bende zayıfım orası ayrı bir bölüm ama :D
incelik güzel de kemik gibiyim :)
o zaman fazlada kemik olma :) ama belli ki tatlı bir bayansın :)
bilemem.
yakından tanısam seversin beni.)
ince bel daha güzeldir o kilo veremeyenlerin bahanesi:)
Ben sevmiyorum. Kadının biraz etli, hafif yağlı olması gerek. Ele avuca gelmesi gerek.
kişilerin zevkleri değişebilir. bence itici de değil çekici de değil. bilemedim. :)
Çok zayıf en azından kemık cıkıntısının cok az bellı olması gerekıyor bu cok bellı ogk :S
Kizim onumu dert ediyosun ben zayif deylim bendede var sadece sismanlarda yokk o :D
Sismanlarda var dememis zaten ))
ben o bele gelene kadar neler çektim sen ne diyosun
Herkesin zevki farklı olabilir. Ben de arkadaşının aksine çok seksi ve çekici bulurum bunu
Benim için itici değil ama bir arkadaşım benzer bir beli itici bulmuştu
Güzel. çekici geliyor bana. ama bu kemikler batar :D
evet bni de o rahatsız edio.
Yatik durduğun için boyle cikmis gerçekte boyle ise o kemikler seks yaparken zarar verebilir
normalde de ele batıyor. Bu kadar cıkık değil ama ele batıyor.
Kimi bu hale gelmek için calisiyor dediğim gibi sadece seks de üzerine uzandiklarinda sorun olabilir eğer erkek erkekse bu durumun sexde devrimdir her pozisyonu deneyebilirsiniz üzerine uzakmak haric
Legen kemiği la o. Arkadaşların çok fesat sende safsin.
hayır mesela onların leğen kemiği etli tamam mı, benimki çok ele batıyo ve kemik muamelesi görüyorum.
Bişey olmaz millet Zayıflamak için neler yapıyor hatta keşke gizliden yazsaydim yengem 70 kilo felandir 165 boy amcam 173 felan 55 kilo baktı yengem kendi zayiflayamiyor amcami diyetisyene kilo aldirmaya gonderdi hehe sıkma canını sağlıklı ol gerisi yalan
anladım sağol.
Kimi zaman aşırı seksi kimi zaman hafif itici olabilir bence :)
legen kemiği o bende de var hafif ben beğeniyorum şahsen :D
kilo al canım biraz. iyi olur. elini attın mıydı kemik batmayacka et gelecek et :)
ya bu nasıl bir resimdir?
ulan 3 boyutlu bu resim.
ayet güzel. sana onu diyenler kıskanmış zayıflığını
tadını bilmeyen için tabiki itici gelir ya da nasıl değerlendireceğini bilmeyenler için :))
hiç itici değil bence, hatta çok seksi duruyor, iyi yani :)
Gayet iyi bende de var arkadaslarin kiskaniyodur seni takma kafana ;))
yatarken cekilmis bir foto senin dedigin gibi olmasi icin 70-80 kilo olman lazim kardesim yatarken cogu kiside cikar o kemikler
Yok yaa itici değil hem nerden buluyorsun bu resimleri ^_^
goggle.
Ben daha hiç göremedim
elestırenler hep bayandır normal =kıskanclık. erkekler ıcın o bolge dekı kemık rahatsız edıcı degıldır.
Goruntu fena degil gibi amabiraz kilo alsan guzel olur cok seksi olursun :)
aynen kiloya ihtiyacım var.
arkadaşlarının yorumlardan etkilenmişsin. az kilo alsanda almasanda iyi aslında. sana kalmış yani :)
5-6 kilo almam gerek ama cidden.
o da olur. öyle de güzel böyle de :)
pekala.
ama burdan anlaşılmaz komple vücudu görmek lazım herkezde var o
Bu tarz daha iyi, ele geliyor, kemik olsada tutuş açısından avantajlı.
bu cok cıkmış benim normalde düz ama öyle yatınca benim de cıkıyo bu kadar degil ama
Erkeginin nasil baktigi onemli, cinsel hayatnizda sikinti var mi
öyle bir hayatım yok, evlenince olur.
Onu söyleyen arkadaşın bir psikologa gitsin küsür arama on numara
On numarasin boyle bir sevgilim olmasini isterdim :)
arkadaşların seni kıskandığı için itici diyor ama inanma onlara
Ayıptır söylemesi hayat kadınları bile kendini bu gizli kullanıcılar kadar pazarlamıyor
resimdeki ben olmadığım için üzerime alınmıyorum. Ama şunu bilmen de fayda var, insanlar sadece kendini pazarlamak için bu tarz sorular sormaz. Gerçekten rahatsız olduğum bişi var kis oruyorum. Az kıskanmayın be :)
Tatlım benim fiziğimi görseydin seni kıskanmak için bir nedenim olmadığını anlardın. Azıcık sende özgüven olsa zaten kendi vücudunun bir bölümünü çekip gizli kullanıcıdan soru sormazdın bana artislik yapma şimdi burada
Şu söylediğinin üstüne hakaret Davası açmak istense açılır. Bnce daha düzgün yorum yap
Kendi resmim değil diyorum hala konusuyor kıt beyin ya :D Niye sataştın anlamadım ayrıca :D
Ben kişiye özel hakarette bulunmadım kişide kendi kimliğini ifşa etmedi bana hukuktan bahsetmeyin o zekanızla ayrıca dava açanın 18 yaşından küçükmolması halinde aileyle açması gerekir ki ailesi kızının bel kemiğinin nasıl göründüğü hakkında soru sormasınınasıl karşılar oda şüpheli beni eksileyeceğinize ks yi düzgün kullanmayı öğrenin
Kız anlamakta güçlük çekiyor , neyse zorlamayalım seni fazla. Eğer soru seni rahatsız ettiyse yorum yapmazsın. Ks'yi düzgün kullanmayı sen öğrenmelisin, gereksiz yorum yapmamakla başlayabilirsin. Ayrıca burada bu tarz sorular sormak yasak değil. İstediğimi sorarım seni ilgilendirmez. İyi akşamlar canım sana :)
Gizli kullanıcıdan vücut dıtoğrafı atanlar hakkında kimse iyi düşünmüyor tatlı şey sen şimdi snaa burada yavşayan erkeklere malzeme oluyosun anca ks bh amaçla kurulan bir site değil bunu insanların sizin gibilere karşı açtığı "sizde oram güzel mi buram kötümü sorularından bılmadınız mı?" Tipi başlıklardan anlayabilirsin bu sitede istenmeyen sizsiniz biz değil
Bana yavşayan kimse olmadı canım için rahat olsun, erkekler sana kaldı yani dert etme :D
Derdin erkek olmasa bu başlıklarda dolanmazsın zaten. Ben sizin gibilerin sırf erkeklerin saçmalama harika karnın var ya da kemiğin çok hoş duruyor dediğini görmek için böyle sorularla ego tatmin ettiğini biliyorum o yüzden tersledim. Benim öyle bir dersim yok sen kendin düşün onu derim
o yuzden mi fotonu koydun profiline :) erkekler görsün beğensin diye uğrasan sensin. ben beğenmelerini istesem, kendi belimin resmini koyar soruyu da gizlemezdim. Her neyse boşa zaman kaybısın çok bile konuştum. Hadi bye.
Keşke fake fotoğraf koysaydım daha çok erkek beğenirdi değil mi? Gerçi site fake kız kaynıyor bir taneye daha ihtiyaç yok. İnsna zaten karnın fotoğrafını atmaya utanır profilini gizlemeseydin adın burada kaşara çıkardı ondan korkupta gizlediğini hepimiz biliyoruz.
yahu kızım salak mısın cidden foto benim değil diyorum :D Ahahah iyi güldüm bugün sayende :D
Kız gizli kullanıcı attığı hava guru am*k dende bizi iyi güldürdün gece gece
Problem uok bence hytm birazcik zayisin oda sikinti degil bence :)
Sen bayilirsin ince bele dimi
bunlar nası konuşmalar :D
Takiliorum :)
kızın kemikleri çıkıkmış moral de mi vermiyek :D
Ben o çıkıntıyı çok seviyorum benim belimde öyle bence hoş :)
ben severım pantolonun arasından el rahatlıkla girer
az daha pantolonu indirseydin de şu dudakları da bir görseydik
hayr çok çekici.. pelvik çıkntı o.. hiçte kötü durmuyo..
Bu resim bir ergeni abazaliga ilk adımı attirir.
ne alaka kemik gözüküo bir tek.
Belindeki kemik yüzünden pantolon ile göbeğin arasında boşluk oluşmuş. Biz ona kara delik diyoruz :) bana göre hiç bir cazibesi yok ama kimileri için iştah açıcı olabilir dikkat et
itii degil bence iç çamaşırı ile çok seksi görünüyo bu tür kızlar :)
saçmalama gayet güzel seni kısakanıyo olabilirler ondan demişlerdir:)
sevenı de var sevmeyenıde var. s
Evet Bu tarz bir Bel iticidir.
Harika bir vajina vardir bu vucudun altinda dogrumu :)
Boydan attsaydn net değil.
gayet iyi göbekli değilsin sonuçta
biraz kilo alman lazım ama görüntüde sorun yok
Iyyyyyyy bu ne be kusacam :S
Yaa kim diyo itici diye, geçsinler o işi.
çekici bence, itici olur mu hiç