Fotoğraftaki kız gayet fit birisi anlaşılan. ideal kiloda olan kişi kim olursa olsun uzandığı zaman leğen kemikleri böylece dışarı çıkar. Anca balık etli kişiler yatağa sırtüstü uzandıklarında leğen kemikleri görünmez ama ayağa kalktıklarında da bu sefer biraz göbekleri çıkar. Yani ne olursa olsun kimine kilo yakışır kimine de zayıflık. Sen sana yakıştığı gibi ol kimseyi takma. Her kör satıcının bir kör alıcısı olurmuş. Ben de yakışıklı değilim ama çok şükür beni bile sevenler çıkıyor. Dert etmeeeee.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimine yakışıyor, kimine yakışmıyor bayan.
Buna benzer oyuncular vardı izlediğim çeşitli dizilerde. Kimine gerçekten çok yakışıyor, hoş ve seksi duruyor.
Diğerinde ise çok itici duruyordu.
Bu kişinin genel dış görüntüsüyle alakalı bir durum diyelim...
Elleyince yumuşak olsun, sert olsun gibi olaylarda tartışılabilir bir konu. (:00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo dombili arkadaşlarının kemiği bile yok edecek kadar eti varmış demek :P
öyle uzanıp gerildiğin zaman o kemik herkeste öyle görünür. normal ayakta dururken çok çıkıksa biraz kilo alırsın ama bence normal inanmıyorsan mankenlerin fotolarına bak ;)
buarada yorumlarının samimiyetine inandığın gerçek dostlarının eleştirilerini ciddiye al gerisi hep fesattır hiç ummadığın şeylere bile fesatlanıp seni kıskanırlar01 Yorumla
Soran+1 yılpekala sağolun yorum için.
+1 yılAmma fotoğraf paylaşılır oldu. Sence o kemik olmalı mı olmamalı mı kendini zayıf buluyorsan biraz kilo almalısın. Nasılsa öyle de böyle de bir erkek çekici bulacaktır ama sen istediğin gibi ol. Diğerleri itici bulursa da bulsun önemli olmamalı dimi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
219Cevap
Orası bel değil anacığım. Orası ''Leğen kemiği.'' benim de var. Oldukça seksi arkadaşların kıskançlık peşinde.
75 Yorumla
Soran+1 yılaman işte herneyse adı psikolojimi bozdular ya :D
- +1 yıl
Benim yorumumu almassin geri ver
- +1 yıl
Göremedim senin yorumunu
Şimdi herkes çekici der ama kız arkadaşı olsa az kilo al kızım bu ne iskelete sarılır gibi der :) Bunun dışında kimin ne düşündüğünü umursama sen kendine barışık mısın onu söyle gerisi faso fiso. Tüm dünyaya kendini beğendiremezsin.
28 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle çok güzel özetledin. Görüntü çekici olabilir ama diğer turlu kilo al iskelet gibisin diolar gerçekten anlamadım napsam :D
Soran+1 yılyok onlar diince ben kendimi kotu hissediyorum :)
Soran+1 yılo da doğru da eğer itici bişi ise düzeltmeye çalıscam.
Soran+1 yılhaklısın gerçi.
bence itici ne öyle kız dediğin biraz etli olacak yalnış anlama ama ele gelecek derler yaa
bizim ortaokulda öyle zayıf bir kız vardı hoca biyoloji dersinde kemikleri onun üzerinden anlatırdı ne gülerdim yaa12 Yorumla
Soran+1 yılahahha komikmiş :)
+1 yılÇekici ama şöyle çekici, görüntü ve pürüzsüzlük bakımından cezbedici... Yoksa illa ki biraz dolgun olması artı olur, şu durumda büyük bir eksi değil.
cut.11 Yorumla
Soran+1 yılo zaman biraz kilo alayım ya iskelet gibi hissediyorum kendimi insanlar kötü eleştiince :)
- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılO arkadaşlarına söyle, kıskandıklarını bu kadar belli etmesinler..
Ayrıca çok seksiymiş..
Bak bakalım Doğa Bekleriz denilen manken ablamız, neyiyle bu kadar ünlü olmuştu?03 Yorumla
Soran+1 yılDoğa bekleriz balık etli gibi biraz o kadar yoktur onda ya.
- +1 yıl
Çarkıfelek zamanları dal gibiydi ve aşırı geniş leğen kemikleri vardı.
Çok seksiydi..
Leğen kemiği seksidir, merak etme..
Soran+1 yılpekala.
+1 yılYoo itici değil görüntü olarak ama dokunulduğunda esin biraz dolgun olsun isteyebilir o zaman da azcik kilo alirsin olur biter. Onu söyleyen arkadaslarinin eminim pantolonlarinin üzerinden simitleri sarkiyodur.
00 Yorumlaya bırak ne ele et gelmesiymiş. sanırsın o etli kızlar sımsıkı taş gibi kızlar. onlarda el atınca elimize yağ torbası gelir, kemiğinin batmasını tercih ederim, sakın kilo alma.
04 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 kilo alcam ama çok zayıfım cunku.
Soran+1 yılyok zaten sporla alıcam. yağlanmak istemem Allah korusun :)
böyle insanlarla dalga geçen mesajlara sinir oluyorum. Belini çok seviyorsun ve güzel olduğunu sen de biliyorsun. Sadece herkes görsün istedin. Oranın etli yağlı olması istenen bişey değil. Kemik falan da batmaz.. yeter ki nasıl elleneceğini bilsin
16 Yorumla
Soran+1 yılbu resim ben değilim. Kendi resmimi koymam. örnek olarak koydum.
- +1 yıl
nasıl elleneceğini bilsin? :D
Soran+1 yılneden :)
Soran+1 yılpekala sen bilirsin :)
- Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılacık kilo al kız :) gerçi resimde yanıltıyor yatarken herkeste daha çok çıkar o kemik ayakta durduğun zaman çok belli oluyorsa bil ki kilo alman gerek :)
00 Yorumla
+1 yılyatınca zaten o kemik çıkıyor ama ayaktayken o kadar da kemik görünmüyor denedim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılbende belli oluyor.
Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı. yattıgı için öyle çıkmış bende daha fazla çıkar
belki bu resimdeki kızdan daha zayıfım ben 169 boy 47kiloyum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kalca kemiklerinin gorulmesi coook guzeeel. Ama bence bu biraz daha kilo vermeli. Ben 165 boya 48 kiloyim birqz daha kilo vercem tamamenn ortaya ciksn
04 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama ben kilo almaya çalısıorum. kilon da gayet iyi hatta bence sen de biraz kilo al :)
Cevap sahibi+1 yılSacmalama. Ben cok zayif olmak istiyorum. 54 kilodan zayifladim zar zor daha da zayiflicam o legrn kemigi tamamen cikicak ortaya cok hosuma gidiyo tum kemiklerimi gormek. Ayaktayken de benim gorunuyo ama daha cok gorunsun arasi bombos olsuuun ayy cok hooos. Snn boyun kac ki
Cevap sahibi+1 yılYa 35 kilosun daha ne istiyosun kizim dalarim sana surdan manyak
Tam aksine, kadınlar kıvrımlara sahip olmalıdır ki bu resimde gördüğümüz ilium sakrum dediğimiz kemik, kadınlara çekicilik konusunda ciddi anlamda çok şey katar.
00 Yorumla
+1 yılo birazda zayıflıktan rahatsızsan bu durumdan kilo al biraz ama cogu yabancı ünlünün boyle pozları vardır itici değil bence hoş
02 Yorumla- +1 yıl
ne diyon be
+1 yılBenimki daha da belli. ve hiç dert etmiyorum kızlar neden böyle şeyleri takıyor ya?
Bide sırt üstüsün ondan öyle. ayakta belli olmayacak kadar azdır o çıkıntı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde böyle normalde biraz daha kilo alakası isterdim ama acikca sini söylemek gerekirse şöyle bir resim çekindiğim zaman göbek cikmasindansa kemiğin çıkması daha hoş göbek kilo açısından en kötü görünen bölge çünkü
00 Yorumlaoldukça itici çekici diye kendinizi kandırmayın hangi ünlü modelde böyle bişey var
010 Yorumla
Soran+1 yılhepsinde?
Soran+1 yılben manken gibi olmak istemiyorumki :) mankenler zayıf o yuzden kemikleri çıkık bak bikinili resimlerine. Sen kilolusun sanırım.
Soran+1 yılkesin öylesindir :)
Soran+1 yılinanalım diye öyle yazdın zaten ama yemezler kuzum :D kesin 150 boy 100 kilo falansındır :D
Soran+1 yılBu kadar hakaret ettiğine göre hem seviyesiz, hem ahlaksız hem de kıskanç olmalısın :D Muhattabım değilsin canım hadi git intihar et oksijen fazlasısın :)
bel daha yukarısı yahu; orada da ele kemik geliyor olamaz, geliyorsa sıkıntı var tabii fakat yine de büyük ihtimalle itici diyen arkadaşın kıskanıyor kehkeh...
04 Yorumla
Soran+1 yılçok zayıfım ondan sanırım.
Soran+1 yıluzun değilim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaa zayıf olan herkesin öyledir bee.. mankenlerin sırf öyle. onlar beğenip ne yapacak vücut senin vücudun ellemesinler. göbekli olup oralar sırf löp löp et olacağına bırak kemik olsun zaten yaş geçtikçe kilo alınıyo kapanır ;)
00 Yorumlaİtici demeyelim. Hoş ama, hoş değil. Arasında bir şey. 3-4 kilo alsan iyi olur bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüorum.
Soran+1 yılpekala öyle yapıcam.
+1 yılBence iyisin güzel. Şöyle düşün uzanmışsın vücut gergin haliyle kemik gibi görüncek. Ayağı kalktığında da kemik öğle çıkıyorsa hafif kilo al çok değil kesinlikle ben sporcu biri olarak iyisin diyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılkilo almam lazım o zaman çünkü ayakteyken de hafif kemik belli oluyor.
- +1 yıl
İyisin bre kızlar salona kemik gibi olmak için geliyor. Salla kimse onu diyen
iyisin iyi
Soran+1 yılpekala.
Bu benmde sorunum cok zayif biriyim o kemik bendede cikik :( hic guzel degil bencee
00 Yorumla
+1 yılO coxa iliopubocumu emerun anatomi hocam anatomiyi katlettigimi duysa canıma okurdu. Ama olsun hormonlar hep sayın hocam..
00 Yorumla
+1 yılAbi nedir bu zayıflama takıntınız tahta kurusu gibi olmayın biraz canlı olun :(
11 Yorumla
Soran+1 yılzayıflama takıntım yok , aksine kilo almaya calısıorum :)
+1 yılBen de böyle mi bilmiyorum ama elime geliyor ve bunu seviyorum:)
00 YorumlaNeden itici olsun gayet guzel ince zarif ama kalcalari pek yok gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılbu ben değilim zaten. ama oturuken bile o kemikler elime batıyo.
Soran+1 yılanladım sağol.
+1 yılAma bu pozisyonda benim de öyle ve eminim bir çok kızında.. Asıl ayakta iken görmek gerek.
00 Yorumlakumsal da çek pampa :DD
www.cografyatutkudur.com/ruzgardis/kumul.jpg11 YorumlaKanki bilmiyorum da ben sevmiyorum simdi söyleki ilişki sırasında sorun yaratıyo erkekde zayıfsa :D tak tak tak tak die ses cıkıo :D
013 Yorumla
Soran+1 yılaynen biraz dolgun olcak :)
- +1 yıl
Sana öneride bulunabilirim kanki bitane youtubede fitness hareketleri var kalcayı topluyor aynı zamanda bu bel için olanıda var bir araştır istersen benim kız arkadasım dediğin gibiydi zayıflıktan kaynaklanıyor göğüs arasında yanı iki göğüsünün arasında da bosluk oluyor kilo almaya basladıgını oradan anlaya bilirsin iki göğüs arası ne zaman birbirine kavusursa ozaman anlaki kilo almıssın :)
Soran+1 yılkilo alınca güğüs çok buyumezki , mesela benim küçük göğüslerim. Alacağım kilo en fazla 5-6 kilodur ki bu dediğim kilo da ideal kilo. Eğer göğüslerimin birbirine kavusmasını istiyorsan baya kilo almam lazım çünkü aldığım kilolar direkt göğüse gitmez :)
- +1 yıl
Ahhh sende bilmiyorsun :) ah su kadınlar Bak canm göğüslerin büyümüyor zaten nasıl biliyomusun göğüs arası ya söyle diyim hani zayıfken nasıl kaburgalar görünüyor ve onlar kapanıyor öyle bişey demek istediğim anlatamıyorum işde :) Hem su göğüs büyütücü şeylerden sakın kullanma işe yaramıyor bizim bir arkadas kullandı hala küçük :D
Soran+1 yılyok kullanmıyorum. kafaya taktığım bişi değil :)
Soran+1 yılanladım. ben de bu sene beslenmem dikkat edicem spor da yapıcam 50-52 kilo olmam gerek.
Soran+1 yılsporcu musun sen nasıl yardımcı olcan.
Soran+1 yılAllahım ya :D
Soran+1 yıltamam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşlarına ne elletiyosun kendini :D
ayrıca bu görüntü normalde ayakta ya da oturuken oluşmaz ancak yatarken görülür ve seni yatarken ve kıyafetsiz görecek kişi de bu yüzden sıkıntı yapacağını sanmam :)08 Yorumla
Soran+1 yılnormalde de elime batıyoki kemik.
Cevap sahibi+1 yılbelli ki kendin rahatsızsın o zaman kilo almayı dene
Soran+1 yıldeniyorum..
Cevap sahibi+1 yılalabiliyor musun?
Soran+1 yılhayır :)
Cevap sahibi+1 yıltahmin ettiğim gibi :)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılekmek ye ekmek :)
Zayıfken benimde böyleydi millet dalga geçiyordu benle :D
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle itici değil sadece seven vardır ya da sevmeyen ben beğendim
00 Yorumla
+1 yılsarılınca beline kemik gelir elime :) biraz kilo az bir şey çok değil
06 Yorumla
Soran+1 yılilk cümlene bayıldım :D
- +1 yıl
:) kafiyeli olmuş şimdi farkettim dedim gibi az biraz kilo iyi olur
Soran+1 yılpeki..
- +1 yıl
ben kedi açımdan yorumladım resmi bu tarz bel beğenen erkeklerde var tabi
Soran+1 yıltşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :)
- +1 yıl
öd :)
+1 yıl:) Arkadaslarin bildigin kiskancliktan catir catir catlamis :) Her bayanin sahip olmak istedigi gibi bir bel o :)
00 YorumlaO ne arkadaş öyle bir deri bir kemik? Zayıf olmayın be bu kadar :@
03 Yorumla
Soran+1 yılelimizde mi yahu
Soran+1 yıliştah yok :)
+1 yılgörüntü açısından sıkıntı yok gayet iyi ;)
ama sağlık açısından sıkıntı biraz kilo al derim03 Yorumla
Soran+1 yılalcam zaten 5-6 kilo.
- +1 yıl
peki kilo alınca bir daha sor yeterli mi diye :D
Soran+1 yıltamam :D
o kemiklerin biraz daha kaybolmasinda yarar var.. begenmedim
12 Yorumla
Soran+1 yılbence de haklısın.
övülmek takdir edilmek istemişsin herhalde :)
istediğini yapim: bal döküp yalayacaklar çıkar :)12 Yorumla
Soran+1 yılaksine itici olduğunu düşünüyorum. kemik sonuçta. balık etli seviosunuz siz erkekler.
uzanınca öyle görünmesi normal :) takma kafana :) ayakta aynı görüntü oluşmaz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılolusuo ya hatta elleyince elime batıo uzanmasam bile.
Soran+1 yılet yok kemik var demek.
Uzanmış diye öyle. Yoksa kim o pozisyonda olsa aynı tarzı alır vücut
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır bazılarınki lop lop et oluo benimki fazla çıkık.
Soran+1 yılkemik mi ericek :D
Soran+1 yılaa trbysz. s
Soran+1 yıluygun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence çok sexi hatta üst düğmesi ve fermuarı biraz açık olanı görmüştüm tanga az görünüyordu çok iyiydi
10 YorumlaAlayınız arızasınız bidon gibi ol emi senin bu fiziğin çoğu kızın hayali boşmusun nesin kilo alıcam diyor bide.
05 Yorumla
Soran+1 yılçok zayıfım ama ya kemik gibi her yerim ele batıyor.
Soran+1 yıl163, 45.
Soran+1 yılama yine de 5-6 kilo alıcam. daha sağlıklı olacağımı düşünüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevapları görünce şok oldum
tabiki çekici, tek kelimeyle harika
zaten bu fotoyu nerden aldıysan sonuçta bir manken bayan kendisi.04 Yorumla
Soran+1 yılkim olduğu hakkında bir fikrim yok.
Cevap sahibi+1 yılzaten bilemezsinki kim oldugunu, ama tek bir gerçek var o kız bir manken
Soran+1 yılyine erkeklerin çoğu beğenmedi :D
Cevap sahibi+1 yılBu sitede gerçekten çok tuhaf insanlar var, anlamıyorum ki ben onları
Bu mükemmel manken kızı nasıl güzel bulmazlar. ve eminimki hemde en aranan mankenlerden birinin pozudur bu
Yoo kotu degil ama duzelmesinide iatiyosan aa kilo al :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyo bence gayet güzel benim eskiden çıkmıyodu kilom vardı az da olsa şimdi çıkıyo evet hissediliyo ve çok hoş
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle değil. benim bel çevrem 69 buna ragmen bel kemiklerim çıkık çok hoş belliki çok zayıfsın senin gibi olmak isterdim :)
00 Yorumlaarkadaşların sağlam kıskançmış. onlara vurunca dalgalanıyor tabi. yumuşak nedir la öyle yatınca oranın yumuşak olması için min 100 kilo olman lazım
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın senin kendini kötü hissetmeni istiyor olabilir , kıskanıyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılama haklılık payları da var zayıfım gerçekten.
işin doğrusu güzelsen fiziğinde fena değilse çok da önemi yok onun. fiziğin derken kalça omuz ve göğüslerden bahsediyorum.
00 YorumlaÇok kötü değil ama biraz kilo olsan düzelir o görüntü
01 Yorumla
Soran+1 yılpekala.
Moda & Stil konusunda 332 cevap paylaştı. Uzandığında bu şekil kemiklerin çıkar normalde çokta abes bir durum değil
05 Yorumla
Soran+1 yılnormaldede elime batıyo bu kadar çıkmasa da.
Soran+1 yılkendimi seviyorum zaten ama sadece daha iyi görünmek istiyorum. kemik gibi değil.
Soran+1 yılpeki.
+1 yıllove handle denen olay gerekli bazen. anoreksia değilsindir umaırm
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim.
- Moda & Stil konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılvalla göbiş yapma fazla kemikler ete bürünsün yeter :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbede öyle istiyorum da göbek yapmadan olur mu o?
- +1 yıl
senin vücuda bağlı o kiloyu nereden aldığına
+1 yılAynen benmkide böyle ne kadar kilo alsam da orasi hep sert batiyo hep
02 Yorumla
Soran+1 yılkiloyla alakası yok mu ya bazı arkadaşlarımın orası yumusak bana kemik torbası diolar.
- +1 yıl
Yapiyla ilgili bence
açıkçası resim çok çekici. benim sevdiğim vücut tipine benziyor. yanlız tam bir yorum yapabilmemiz için tam boy foto lazım. kuru kabuk gibi bişeysen de olmaz hani :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. Kotu oluyor pantolon bulurken zorlanıyor kuzenimin böyle beli :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSahte resimleri hemen anlarim bu sana ait bence...
Çok çekici değil mi yazsaydin daha gerçekçi olurdu01 Yorumla
Soran+1 yılben değilim.
+1 yılO nası bel kanka belmi o emin misin dirsek falan olmasın
00 Yorumlaince belli çay bardağı nasıl oluyosa insan versiyonuda var bu işin
10 Yorumla
+1 yılArkadaşların kıskanç. Erkekleri en çok cezbeden şeylerden biridir
00 Yorumla- Devamını Gör (215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026