+1 yılbu karıya burada taparlar,
bu karı burada kendi tarikatını kurar
bu karının kendi mühritleri olur
bu karı peygamberim dese inanan 1 milyon canım çıkar
bu karının hakkını herkes veremez
bu karının hakkını veren adam kraldır
bu karıyı al köşeye heykel diye dik
bu karıyı heykel diye diksen memelerine beton yetmez
bu karıya heykel niyetine beton kırıcıyla girmek lazım
bu karının çıkartacağı çocuk şaheser olur
bu karının anası mococo prensesiymiş
bu karının teni bedeni pürüzsüz parlak
bu karı gider en çirkin adamı bulur29 Yorumla
Soran+1 yılaahsejshdjahahaha
- +1 yıl
😁😂😂😃😃
- +1 yıl
Ahahah onlar kadın bu başka kadın olmalı 😁😂😂
Soran+1 yılevet kadın spor yapıyor zaten
- +1 yıl
@eslemada1 abicim yap o zaman 1 yıl sporunu sana böyle yorumlar yapalım
- +1 yıl
@eslemada1 tamam tekrar spora başlayınca haber ver
En İyi Cevaplar
+1 yılçekici olduğunu sende biliyorsun. sırf övgü almak için soruyorsun :D ego tatmini falan heralde :)
neden övülmeye ihtiyaç duyuyorsun ki onu anlamadım. sen kendini bilmiyor musun?
kendini bilen çekici olup olmadığını da bilir elbet.!
ben hiç öyle soruyor muyum yakışıklı mıyım şuram güzel mi buram güzelmi çekicimi diye; sormuyorum çünkü kendimi biliyorum10 Yorumla
bu shop fotoğrafı indirip sağ tık yapıp not defteri olarak açar ve cs2 shop programını cs 2 olarak aratırsanız program şak diye karşınıza çıkar işte böyle
10 Yorumla
Bence çekici ama kalın bir belde çekici olabilir 60larda balık etli kadınlar çok güzel sayılırdı şimdi zayıf kadınlar güzellik algısı her yıl değişiyor. Aslında her şekil güzel olduğumuzu anlamak gerekli
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
270Cevap
Nasıl bir bedene ve kiloya sahip olursanız olun bel kavisi şarttır. Bel oyuntusu olmazsa estetik bir görüntü ortaya çıkmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılve her zayıfta kendini ince belli sanıyor😂 ince bel demek zayıf olmak demek değildir burdaki gibi kıvrımlı olmaktır bence
+1 yılShop olduğunu gören tek ben miyim? Kim Kardashian'ın bile böyle değil.
10158 Yorumla
Soran+1 yılshop değil videodan ss aldım
- +1 yıl
shop değil duruş olayı.
- +1 yıl
tekrar baktım. +shop olma ihtimali var
Soran+1 yılnasıl ya videoya da shop yapılıyor mu sizden öğreniyorum hayret
- +1 yıl
yapılıyor..
- +1 yıl
hadi diyelim shop yok. tkvr tarzı birşey yazıyor o nedir?
Soran+1 yılinstagram sayfasını vereyim sana git kendin bak ohttomom
Soran+1 yıl@ohttomom
- +1 yıl
baktım. güzelim duruş +shop bu. ince bel olur ama böyle bu kadar olmaz. organların var senin. anatomiye aykırı. kız güzel evet. ama videolarda artık çok iyi shop kullanıyorlar. her gördüğüne inanma derim ç
Soran+1 yılher videosumu şoplu ayrıca bunu niye yapsın bu aynadaki pozuna şop diyelim o zaman tamam ayna da mı şop
- +1 yıl
bak burada biraz açıkladım. özellikle yıldızlı yorumda detaylı açıklamam var. bunakafa üyesine yorum olarak. Khloe kardashian ile güzellik algımıza bakalım mı? ↗
- +1 yıl
inglizce ama videoda adam anlatıyor shop nasıl kullandıklarını. https://youtu.be/NIKEBAZL-Ss
- +1 yıl
pff ben demiştim xd
- +1 yıl
sadece ameliyatla bu kadar ince olabilir
- +1 yıl
haklı çıktın sjsjeje
- +1 yıl
haksız çıkacağım konulara girmem ben 🤣🤣
- +1 yıl
bak konuyu ele alıyorlar. www.siasat.com/.../
Kadınların düz karınlara sahip olamamalarının en büyük nedeni, hayatı önem taşıyam üreme organlarımız bu arada😌 - +1 yıl
Shop olma şansı yok.
- +1 yıl
var
- +1 yıl
değilse de ameliyattır
- +1 yıl
biri adama anatomi dersi versin
- +1 yıl
Şhop yok orda nerde var? Ben de baktım instgram profiline her resmi aynı hatunun o ritmi yakalayana kadar spor yapmış demekki.
- +1 yıl
onun için ameliyat olması gerek
- +1 yıl
Kylie Jenner sağolsun video shop mümkün, evet.
- +1 yıl
bende zayıfım ama o kadar içe çökmüyor
- +1 yıl
@nyanya1384 bu kadar sorguladığın nedir anlamadım seni shop var diyorsun ama kadının bütün resim ve video larında aynı vucut tipi mevcut?
- +1 yıl
zayıflama ameliyatı yapınca kaburga kemiğini biraz daha üste yerleştiriyorlarmış
Soran+1 yılshop falan değil
- +1 yıl
öffff inanmıyorsan araştır
- +1 yıl
ameliyatlı
- +1 yıl
ya ismini yazsanıza araştırcam
Soran+1 yılya kız geçen gün canlı yayın açtı o damı şop
- +1 yıl
- +1 yıl
@sosyopsikopat zorla hatunla iletişime geçireceksin beni.
Soran+1 yılameliyat falan olsa kadın niye spor yapsın
- +1 yıl
@askadami1990 karaciğer bölgesi, mide (hadi mideyi geçtim) böbrekler o vücutta sağlam duramaz. Anatomi dersi aldığımdan bilgiliyim bu konuda
- +1 yıl
heh işte böyle görünür
- +1 yıl
evet canlıda shop kullanıyorlar. siz inanmayın. bundan para kazanıyor onlar :)
- +1 yıl
Ama duruşdan dolayı da anormallik var
Soran+1 yılyavsiz iyimşsşnşz bebekler yaşamıyor o zaman
- +1 yıl
ameliyat oldu diye spor yapmıcak diye bişi yok
- +1 yıl
bebek ne alaka onlar öyle değil
- +1 yıl
@benkendal o vucut tipinin anatomiyle ne alakası var insan istedikten sonra her türlü vucut tipine dönüşe bilir kadının video larınada baktım aynı vucut tipi var demolize etmek istediğiniz şey ne yani anlamıyorum 😀😀
- +1 yıl
@benkendall evet. ama insanlar her gördüklerine inammaya meyilli. videolarda filmlerde mesela adamlar uçuyor resmen. hani nasıl mümkün? kimse green screen demesin...
Soran+1 yılbu kızın ince gördüğünüz bel kısmı 30 cm değil ki 59-60 cm var diyorsunuz ki alt taraflar alt karın tarafı fazla geniş böyle ince bel olamax ama olur orası da en fazla 87 olsun. kalçada 95 falan zaten bu kadının ne bekliyosunux ince görünmesi notmal. Ben gerçekte beli 58 cm olan bile gördüm ne alaka ya iç organları baya sığıyo bi problemide yok
- +1 yıl
@nyanya1384 allah yaratmış olamaz mı derler😅😅
- +1 yıl
@ÂşkAdamı1990 peki , sana iyi inanmalar
- +1 yıl
@askadamı1990 okudukca ciddimisin troll mü anlamıyorum. link dahi attım. kadınların üreme organları dolayısıyla böyle birşey mümkün değil. sırf sen inanıyorsun diye öyle olmuyor üzgünüm
- +1 yıl
ya harbi sıkıntılısınız
- +1 yıl
anotomi bilgisi sıfırrrr
- +1 yıl
@benkendall kadının kaç bin tane takipçi si var onlar salaklar farkında değiller sizmi çok zekisiniz 😂😂
- +1 yıl
lan ameliyatla olabilir ancak ameliyatlıdır belki nerden biliyon
- +1 yıl
@sosyopsikopat sıkıntılı falan ne oluyor edebinle takıl tartışamıyorsanda kenara çekil.
- +1 yıl
ya senin cidden kafan almıyor çık üzgünüm... dünya düzdürcülerin o kadar takipçileri var onlar salakta biz mi zekiyiz acaba? reklamcılıktan zerre anladığın yok. shopla, ışıkla ne yapılır bilmiyorsun. kesin tv de her gördüğüne inanıyorsun. bence film izleme sen. korkarsın
- +1 yıl
sana ne nasıl konuşacağımı sana mı sorcam
- +1 yıl
@sosyopsikopat shop diyorsun şimdi ameliyatlı olabilir diyorsun ne dediğini kendin bilmiyorsun sıkıntılı biz oluyoruz 🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
cahile laf yarışına girmeyek be her şeye inanır bunlar
- +1 yıl
@sosyopsikopat burda bende varım çoğul kullanma abisi.
- +1 yıl
ben başından beri ameliyatlı olduğunu savundum zaten
- +1 yıl
ne alaka sana mı diyom çoğul diyon
- +1 yıl
@sosyopsikopat kelimelerini iyi seç edersizleşme ergen ergen kelimeler kullanma birdaha uyarmam seni.
Soran+1 yılkadının youtubede spor videoları var onlardamı shop
Soran+1 yılameliyat falan değil
- +1 yıl
yav spor yaptığı ameliyat olmadığı gerçeğini DEPİŞTİMİYORRRRRR kilona dikkat etmek zorundasın
- +1 yıl
ya sende kes sesini senle muhatap olmuyorum adı bi değişik
- +1 yıl
@sosyopsikopat bazıları sıkıntılı de sen ben üstüme alınmam ama sıkıntılı'sınız dersen üstüme alırınım anatomu okumuşsun çoğul kelimelerden habersizsin seni okutan hocanın ben...
- +1 yıl
grafik tasarım okuyorum ben ne gtünden uyduruyon anatomi okudum demedim
Soran+1 yılbence siz kıskandınız ama böyle kadınlar var😂
- +1 yıl
son görsele geç www.instagram.com/.../?igshid=ss1fqa368hk8
daha sonra buradaki linke bak.
Khloe kardashian ile güzellik algımıza bakalım mı? ↗ - +1 yıl
- +1 yıl
çoğul kelimenin de anatomiyle alakası yok edebiyatın sıfır senşn
- +1 yıl
Beyni**
- +1 yıl
ya bi git lan ergen konuşma diyene bak
- +1 yıl
@sosyopsikopat cahil seni.
Soran+1 yılyav tamam anladık siz daha bilgilisiniz valla bak
- +1 yıl
sensin cahil ezik
- +1 yıl
@nyanya1384 arkadaslar foto fake mlbpark.donga.com/.../b.php
- +1 yıl
bu kadar mı zor ya. boş polemik yapıyorsunuz. linklere 2 sn vakit ayırsanız uyanacaksınız. ama inatla... yemin ediyorum beyin yok
- +1 yıl
Tamam abisi ezik benim djdjs
- +1 yıl
açılmıyor link
- +1 yıl
link açılmıyor
- +1 yıl
son görsele geç www.instagram.com/.../?igshid=ss1fqa368hk8
daha sonra buradaki linke bak.
Khloe kardashian ile güzellik algımıza bakalım mı? ↗
gercekten kafasına takılan bakar. buraya yazmaz boş boş - +1 yıl
Polemik yapiyoruz da en azından edeplice yapiyoruz kelimelerinize bakın bi ya beyin yok, cahiller, bu ne böyle ya ergen misiniz 🤣🤣🤣
Soran+1 yılyok üreme organı sığmıyomuşta yok bilmem neymişte offff
- +1 yıl
sen kendi kelimelerine bak asıl beyin yok diyen sensin
- +1 yıl
haklısın. ama karşındaki anlamamakta zorluk çıkarınca insan haliyle sinirleniyor.
- +1 yıl
anca araştırmadan inanın zaten
Soran+1 yılşop olamaz ameliyat diyorsunuz buna da kanıt gösterin o zaaman
- +1 yıl
seni engelliyorum. tartışmaya değmez cidden. ben böyle zor algılayan insanla çok karşılaşmam. çevrene sabır diliyorum ç
- +1 yıl
gösteriyoz ya işte
- +1 yıl
kac kez daha gösterelim🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
az araştır inceltme ameliyatı nasıl yapılıyormuş
- +1 yıl
@nyanya1384 sen kendine göre doğrusun ama ben saygı duymayı becerebiliyorum ama siz ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz ortada gerilecek bir durumda yok ne olduğu bilirsiz birinin belinden ötürü tartışıyoruz dimi
- +1 yıl
araştırmadan yazan sensin
- +1 yıl
yok araştırmaz. inanmak daha kolay. araştırmak emek istiyor
- +1 yıl
engellediğim birinin yorumunu neden görüyorum..
- +1 yıl
@nyanya1384 kanka zaten fotoğraf foto edit sitesinden alınmıs site de bu www.google.com/.../b.php
- +1 yıl
maalesef öyle sıkıntı var başkasının yorumu olunca engellesen bile yorumu geliyo
- +1 yıl
fake olduğu 1000 km öteden belli zaten😆
- +1 yıl
@sosyopsikopat spam yedin kötü konuşmalarından yüzünden 3 gün banlı kalda birdaha büyüklerinle nasıl konuşulacağını bilir ona göre konuşursun edepsiz.
- +1 yıl
umrumda değil yeni hesap açarım ayrıca edepsizde sensin
- +1 yıl
bende seni şikayet ettim zaten
- +1 yıl
? ne alaka ya.
- +1 yıl
sonunda yorumları engellendi. rahatladım
- +1 yıl
Kaç yaşında sın daha tartışma nasıl olur onu bile beceremeyen cahil kalmış bir insansın annene babana yazık cidden.
- +1 yıl
lan bana bak laflarına dikkat et hayatımı bilmeden onlar hakkında konuşma
- +1 yıl
Biri engel atıyor diğeri ne dediğini bilmiyor kçı kırık japon kız yüzünden bu kafayla çok yaşamazsınız ciddiyim
Soran+1 yılya off yeter tartışmayın artık
- +1 yıl
sataşmayı kes artık bütün yorumlarını şikayet ettim kavga etmeye yer arıyorsun sen yaşlı
- +1 yıl
@sosyopsikopat boşver değmez. engelle
Soran+1 yıltamam bırakın ameliyatlı şoplu olsun napalım boşverin niye bu kadarabarttınz niye bu kadar gerildiniz
Soran+1 yıltamam kızlar görüşleriniz için teşekkürler
- +1 yıl
Sende başkalarını tanımadan ön yargılı yaklaşma kardeşim az edep rica ediyorum gir yukarı bi söylediklerin kelimeleri oku tartışmanın ne olduğunu bile bilmeyecek birisin.
Tartışma ne olursa olsun sana göre doğru olmasa bile karşındakine saygı duyacaksın birşeyleri anlamıyorsa ona göre doğru gelmiyordur buna sinirlenip cahilli hastalı beyin ile alakalı kaba yorumlar yazmayacaksın. - +1 yıl
ya slk mısın onları yazan sensin beyinsiz diye hakaret eden sensin cahil diyen sensin
- +1 yıl
her neyse yazma bi daha
- +1 yıl
@ÂşkAdamı1990 YAV FOTOGRAF FOTO EDİT SİTESİDEN ALINMIS SEN HALA FOTO GERÇEK AMELİYAT VE EDİT YOK DİYORSUN BİR DE BURADA İNSANLARIN ZEKASINA HAKARET DİYORSUN SALLAK OLAN SENSİN SEN
- +1 yıl
@sosyopsikopat senin cidden akıl sağlığın yerinde değil sana daha laf anlatamam spam bildirimi geldiğinde neler dediklerini tekrar okursun acıyorum seni.
- +1 yıl
hâlâ hakaret ediyorsun yazık sana
- +1 yıl
ve yazma demiştim
- +1 yıl
@littlebabyyy sen ne dediğini biliyormusun geriden gelme oraları biz geçtik artık konu başka boyuta geçti herkesin doprusu bildiği kendine diyorum buna saygı duyamıyorsan edepsizleşmeyeceksin diyorum sen savunduğun kişinin bAna yazdıklarını oku ondan sonra birşeyler yazma hakkına sahip ol eğer o da ben haksızsam boş boş yorum yapıp hemcins korumalığı yapma bAna burda ben kimseye hakaret etmedim Ilk yazılanlardan beri oku
- +1 yıl
@ÂşkAdamı1990 insanların ailesi hakkında konuşmanla tüm haklılığını yitirdin ne derlerse desinler aklılar bir anda konuşmaya dalıp ortalığı karıştıran sendin
- +1 yıl
ya bi git be deminden beri ergen, cahil beyinsiz diyen kimdi
- +1 yıl
@littlebabyyy kadının onaylı instgram hesabı var sen hala gelmiş başka sayfa muhabbeti yapiosun kadının yotube videolarına bak sizin kullandığınız shop sayfalarına bakarak araştırma yaptım demekle olmuyor 🤣🤣
- +1 yıl
@ÂşkAdamı1990 onaylı insta hesapları edit yapamıyor mu yani srdergtfyujhıkhtjguryfedfrtfygrhutjıuk yazıkkkkkkkk
- +1 yıl
@littlebabyyy allah aline sabır versin dedim aile deyip başka boyuta çekme gülüyorum sa da 😂😂
- +1 yıl
biri şunu uyandırsın kejeıeıerı
- +1 yıl
@littlebabyyy sen cidden ne dediğini bilmiyorsun kadının videoları var plates yaparken ordada aynı vucut tipi seninle polemiğe girmeyeceğim.
- +1 yıl
öfff boşverin ya laf anlayacağı yok her spor yapan öyle sanki
- +1 yıl
Klasik kızlar işte haksızda olsa birbirini tutma senfonisi 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@ÂşkAdamı1990 tamam kank üzülme belki bir sonraki kavganda sen haklı olursun
- +1 yıl
@sosyopsikopat farkındamısın bilmiyorum ama seni umursamıyorum alttan alttan gönderme çabalarına girme abisi.
- +1 yıl
altan alta göndermiyorum bodaslama dalıyorum
- +1 yıl
@littlebabyyy tamam ergen hanım :)
- +1 yıl
zayen bende seni takmıyorum artık ne düşünürsen düşün
- +1 yıl
yaşlıııı
- +1 yıl
@ÂşkAdamı1990 sorun yok o zaman yetiskin bey
- +1 yıl
@sosyopsikapat takmıyorum derken bile kedine hakim olamama durumun acınası tükürdüğünü yalamak o olsa gerek jsjs
- +1 yıl
@littlebabyyy merci
- +1 yıl
umursamıyorum derken bile bana cevap verme gerepi duyman kadar acınası değil
- +1 yıl
@sosyopsikopat sen cidden normal değilsin ben bi kusup geliyorum 🤦♂️
- +1 yıl
dikkat etde üstüne kusma snsjdjdjdj
- +1 yıl
Neye göre shop? Böyle bel gayette var
- +1 yıl
hee estetikle
- +1 yıl
Ya kıskanmayın allah aşkına bizim ülkenin kızları neden ulaşamadığı yapamadığı şeyleri kıskanıp direk shop estetik falan filan diyor anlamıyorum
- +1 yıl
kıskanmayla alakası yok zaten zayıfım araştır gör iki saat sana da laf anlatamam
- +1 yıl
Puhaha araştır diyo neyini araştırıyım bence sen git araştır bilmediğiniz her şeyi sallamaya meraklısınız 😄
- +1 yıl
bilmediğim şey hakkında konuşmam neyse
- +1 yıl
E bilmediğini söylüyosun deminden beri neden o zaman iddaalaşıyorsun?
- +1 yıl
anatomiyi öğrende gel o zaman napıyım dencek çok şey varda üşeniyorum boşuna yazamıcam
- +1 yıl
Lan anatomiyi öğrende gel diyo çıldırıcam mk jskfskflmfm senin 5 katı anatomi bilgim var fizyoterapistlik okuyorum 3 yıldır vücut geliştirme ile ilgileniyorum sen necisin? Utanmadan anatomi öğren gel diyo ayar oluyorum bunun gibilere ya
Soran+1 yıl@Sdfhkgdjfk çok doğru dedin
- +1 yıl
utancından cevap verememiş baksana 😄 şu an o laf edenin gotunun üstüne oturduğu kas kemik eklemin adını biliyorum bana gelmiş anatomi öğrende gel diyor 😄
Soran+1 yılyine de küfür etmeyiniz:/
- +1 yıl
Sorry böyle bir şey bildiğini sanan cahiller beni sinirlendiriyor
Soran+1 yılbence bu kadının fiziğiyle insan anotomisinin bi alakası yok sadece şunu söyleyebilirim benim kendi düşüncem
her kadının vücudu fiziki yapısı genetiği farklıdır. Kimisi daha kıvrımlıdır kimisi daha standart vücuda sahiptir. Bazılarının geninde var doğuştsn gelen birşeydir benimde var böyle tanıdıklarım. Yani her güzel gördüğümüz daha önce görmediğimiz kadınlara ameliyat ya da shop demeyiniz. Ben bu kadar takipçili kadının her videosuna ayrı ayrı shop yapacağını düşünmüyorum. Ve kadın fark ettim normal fotoğraftan çok video atıyor profiline. Ayrıca youtubede bir kaç spor videosunu gördüm shop olduğunu düşünmüyorum. Kadını zaten vücut hatları fiziği güzel. Ve beli de olağğan üstü bir inceliğe sahip değil en fazla olsun 60-61 fakat ince belle geniş kalça uyumu da olduğu için olduğundan daha kum saati görünmüş. Ameliyat olduğunu düşünmüyorum kadının zaten bir spor geçmişi var.- +1 yıl
Bu kadar açıklama gereği niye duydun laftan anlamayan tayfaya kıskandıkları için shop ya da ameliyat demeye devam edecekler 😄
Soran+1 yılhaklısın😂😂
Aynada daha kalın duruyor fotoda ince oynanmış fotoyla
52 Yorumla- +1 yıl
FBI 😂
- +1 yıl
😂😂 belki aynanın özelliğidir ama sanmam kesin oynanmış
Hep aynı olay bel kalça göğüs boy oranına göre değişir. Örnek Angelina Jolie beli kalın değil ama kalca yok. Erkek tipi beli var gibi duruyor. Kötü. Resimdeki fena değil. Süper birşey dersen Tuvana Türkay ya da demet Özdemir ideal diyebilirim.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılShop var bu bariz belli yani belin duruşu vücuda göre orantılı ve doğal durmuyor.
Normalde ince bel evet vücudun estetik duruşu için iyidir ama bu resimdeki gibi bir vücut orantısız olurdu.10 Yorumla
+1 yılÇekici tabii ki kim değil derki buna zaten ama sanki biraz shop gibi geldi bana ama shop ya da değil çekici duruyor bence.
20 Yorumla
+1 yılShopla mı inceltilmiş bu çünkü alt kısmı balon gibi şişmiş. Bel kıvrımı böyle olmaz ki
213 Yorumla- +1 yıl
Kadının Instagram hesabı Www.instagram.com/ohttomom
Ben inceledim kadının hem uzun spor geçmişi hem de biraz yaşı var.
Koreli olduğundan çok genç duruyor.
Soran+1 yılevet anlamıyorlar🤦🏻♀️ kadın spor yapıyor shop değil
- +1 yıl
Hayır bel kıvrımı değişik duruyor ondan söyledim balon gibi şişmiş, hoş değil bence
- +1 yıl
Hesabındaki diğer fotolara baktım da güzelmiş buradaki fotoya göre yorum yapmıştım 😕
- +1 yıl
Ben söylemiştim demiyorum :D
- +1 yıl
😂😂 en kötü halini paylaşmış ben ne yapiim 😒
- +1 yıl
Evet soranın hatası :D
Bu foto dururken, neden böyle bir foto paylaşırsın ki?
https://www.instagram.com/p/COZLPVDHJ_r/ - +1 yıl
Kesinliklee ☇☇
- +1 yıl
Yenge de erik gibiymiş :D :D
- +1 yıl
Kütür kütür 😁😁
- +1 yıl
Sen kendine haksızlık etme yine de :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :)
Geri dönüş yapsan da ben de teşekkür etsem :)
+1 yılNet olmam gerekirse bu zamana kadar yaşadığım birşey yok.Çünkü o ilk dokunuşun/ yaşantının özel olmasını istedim hep ve özel bir beden olmasını istedim. Ve ciddiyim ki ilkimi böyle bir bedene sahip biriyle yaşamak isterdim. Sanırım dahası yok bu açıklamanın...
01 Yorumla- +1 yıl
Ben bu beğenenleri neden göremiyorum 😅
+1 yılmantığın hayallerin üzerinden konuşmayı tercih ederim ama fark ettim ki onlar yok...
Sen 2 meme 1 g*t 1 vajinadan ibaretsin bu yüzden seninle işim yok00 Yorumla
+1 yılGariplik şurda aslında ince bel ama alt kısım da bir o kadar yağlı ve kalın o yüzden de bel ince gibi duruyor
10 Yorumlaİnce bel güzel ama belin alt ve üst tarfla orantılı olması lazım belden aşagısı kötü duruyor görselde fazla geniş yanlara taşmış
10 Yorumla
+1 yılBen beğenmedim çirkin duruyor. Bel kenarlarından içeri doğru çekmişler gibi belini. Kıvrım değil yani asla.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle bir bel elbet çekici. Ama nadir bulunan, bulunsa da sahip olunabilirliliği tartışılan bir durum.
00 Yorumla
+1 yılÇok keskin gelmiş direk köşeli gibi duruyor,. Daha yumuşak ve oval gelseydi o zaman efsane olurdu bence
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılbana göre bel tipleri ikiye ayrılır:gamzeli olanlar ve diğerleri. bu da güzel görünüyor ama gamzesi var mı yok mu belli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİster şhop olsun olmasın kendini bu kadar kasarak videoya çekip bunu göstermen saçma. Dışarda tatilde gören görür beğenir zaten bizene ki yani. Oranı gösterdin yüzünüde göstereydin cesaret işi değil bu... başka bir şey
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFarkettim o yüzden bunları söyledim
+1 yılKadınlar fotoshop diyor erkekler of bele bak diyor bende diyorumki Türkiyede böyle bir kız olma ihtimali yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Dogrusu gayet cekici gercekten tabi bu. beli inceltmek. te oldukca zor olabilir ama degecektir sanırım..
Senmisin bu desem00 Yorumla
+1 yılshop değilse gayet iyi bel çukurları varsa birde offf diyorum 😂😂
10 Yorumla
+1 yılİncel bel bu kadar keskin incelmez. Shop biraz orantılı yapmanı tavsiye ederim :)
10 YorumlaÇekici değil diyen ya lezbiyendir ya da gay.
çok iyi.10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Tövbe est. Sarılsan kırılır bu, 30 sene yatarı var, kesin müebbet.
10 Yorumla
+1 yılShoplu bencede.
Ben vücuda değilde mantığa ve anlayışa bakıyorum00 Yorumla
+1 yılŞükürler olsun ki gözüm az çok gerçek kadın gördü ve az buçuk anatomi bilgim varda kanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet işte bu ne güzel bir bel benim istediğim hanımın beli böyle olmalı yani bir dahaki
00 YorumlaCekisi olmasa fotomodel olmazdi? Siznde bizimde hayallerimizdeki kadin
00 Yorumla
+1 yılkeskin bir şekilde gelmesini hep itici bulmuşumdur. Daha oval olması daha estetik duruyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz fazla incelmiş bence kavisli yapı daha çekici olur benim için.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki çekici şundaki zarifliğe baksana kız olsam penis üretir bedenim kaldırır onun
00 Yorumla
+1 yılİnsana değil de geometrik şekle benziyor. Sanki shopun dozu kaçmış.
00 Yorumla
+1 yılKolu aynada aynı göbeği farklı kendini 4 beden inceltmiş maşallah prof olmuş bu işlerde
00 Yorumla
+1 yılÇekici olmasa çekici mi diye kafanda soru işareti yaratmazdı
00 Yorumla
+1 yılBu ya shop yapmış ya da belini arkadan bantlayan vardı onlardan. Doğal durmuyor çünkü
04 Yorumla- +1 yıl
Sizin vücudunuz böyle değil mi yoksa :)
- +1 yıl
bence de yaa
- +1 yıl
Kadının Instagram hesabı Www.instagram.com/ohttomom
Ben inceledim kadının hem uzun spor geçmişi hem de biraz yaşı var.
Koreli olduğundan çok genç duruyor.
+1 yılbu gerçek bir foto degil üstte o kadar yag ve bel orantısız
00 YorumlaKadının fiziği güzel ama kemikli kalçalar itici naifliği bozuyor
02 Yorumla- +1 yıl
Kemikli kemiksiz sanki mangallık et seçiyor mk jflflfşd
ahh böyle bir etek varmıdır yaa :) bu arada bel gerçekçi gelmedi bana. sen değilsin dimi bu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılBeli anladık da neden göbek altına kadar inmiş etek 😂
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılEvet basen tam istediğim gibi tutup kendime çekmeye tam
00 Yorumla Bel dediğin böyle bir şey yavrum, iyi bak ve onunla yüzleş..
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici mi?
Sen iyi misin.
Şahane 🖤00 Yorumla Shop, aynaya baksene. Kimin videosundan ss aldın bilmiyorum ama ona shopunu seveyim, bari göze sokmayaydın de.
31 Yorumla
Soran+1 yılvideodsn ss aldım nasıl shop olsun
+1 yılBence bir kadında olması gereken bir fizik yapısı. Ne yazikki bizim türk kadını ekolünde böyle bir beden bulmak çok zor. Sebebi spor yapmak yok, bol bol çocuk yapmak, bol bol yiyip içip yan gelip yatmak.
00 Yorumla
+1 yılGüzel duruyor ama burda shop var doğal durmayınca pek de hoş görünmüyor
50 Yorumla
+1 yılŞop bu bu kadar detaylı incelmez
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel değil. İnce bel güzeldir ama bu kadar incesi güzel değil
10 Yorumla
+1 yılTuhaf, değişik duruyor✂️
10 Yorumlasırf bu inceliğe girmek için açlıktan ölmüş zavallı :)
00 Yorumla
+1 yılHarika içte kadında bel dediğin böyle olcak diyeceğimiz türden
00 YorumlaBöyle iki alin yanlarda parmakların birbirine değerek kavrayıp ileri geri kolay yapılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece çekici değil kışkırtıcı her yerin çekici ve göbeğinde harika , sen nasıl buluyorsun kendini?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOf off of gacı dedigin bu iste pöffff bunu gordukce yanimdakine ekmek veresim gelmiyo awkkk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne ya gercek sanıp şunlar dpresyona girmeyin yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeli bilemem de, aşağıda tek bir fotodan insta veren babayiğitleri kutluyorum 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yıl2 yorum okuyayım dedim bütün kızlarımız böyleymiş vay beeee :D helal lan çükibikler
00 Yorumla
+1 yılbence guzel duruyor ben de seviyorum boyle fotograflar cekmeyi
30 Yorumla
+1 yılBöyle bir bel çekici abla hoş fit olmakRamazan Bayramın Mübarek Olsun Abla <3
00 Yorumla
+1 yılVayyy bu dolandırıcılığı nasıl yapıyorsunuz ya bende öğrenmek istiyorum 😔
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın içini bir his ediyo ama sadece bel değil fiziğin basenlerin de mükemmel bence
00 Yorumla
+1 yılkadınlarda düştüğüm şeylerden birisi de belin inceliği bence çok etkiliyor ince bel olunca sarılmak daha güzel oluyor
00 YorumlaBütün kızlar fotoğrafa çamur atmış 😂😂 Fesatlıktan, fotoğraftaki kızın fiziği harika hatta mükemmel.
02 Yorumla- Devamını Gör (303)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat