Öğrencilerin dikkatini çekmek hoşuma gidiyor özel kurumda hocayım serbest giyim

saçını renkli yapan dövmesi olan öğrencilerin okulun düzenini bozduğunu sanmıyorum böyle öğrencilere neden ceza veriliyordu anlamıyorum sanki yarış atı yetiştirdikleri yetmiyormuş gibi birde tek tip olarak yetiştiriyorlardı resmen
sen teknisyen doktor değil miydin? sjgfdhs
3 mesleğim var
Cevap
55Cevap
Bence normal
Cocukşarın matematiği gelişir 5 bilinmeyenli denklemi bence şık diye cözerler kuantum fizigi konusunda geleceğin bilim adamlarını bu elbiseyi giyerek yetiştirebilirsin sayende ülkemizde yeni einstain 'lar yetişecek... 🥂
Bu kıyafet memurlarin kilik kiyafet yonetmeligine uygun degil memursaniz uygun dusmez ozel calisiyorsaniz da size kalmis ama okul idaresi ve aileler ne der bilemem
Ergenlik çağındaki çocuk erkeklerin karşısına bu kostümle öğretmen kimliğiyle çıkmayı hiç doğru ve uygun bulmuyorum, bir eğitimci olarak..
Hııı bu kesin sensindir 18 yaşında da öğretmen olmak iyiymiş nerenin okulundan mezun oldun söyle millet uzun uzun okumasın
Troll soru. Öğretmenlerin eşofman giymesi bile yasak. (Beden eğitimi öğrt değilse) Boş konuşmayalım lütfen.
2 ye bölüp 5 e carparlar hepsi bir yana bir öğretmen olarak sen bunu sormayı bile kendine yakıştırabiliyorsan benim için her açıdan fiyaskosun
Sen nasıl bi matamatık ögretmenisin kurban oldugum yaşın basın kac daha giydigin elbise sınıfa zarar verir
Sana vermiş belli🤔
bütün öğrencilerin matematik aşığı olur çok ciddiyim. bütün sınavlarda hep full çekerler matematikte.
Antrenmanlarla matematik diye bir kitap vardı kitapla kombin yapmış olursun o da bu renkteydi sanırım 😀
Aynen giy sonra ikide bir çocuklar tahtaya odaklanalım dersin, ilgi çekmeyi seviyormuş trollcük
Bu çok açık yönetimden uyarı alırsın bide öğretmen değil kaşar olarak anılırsın öğrenciler arasında
Öyle zaten.
😇😇
Senin öğretmen olduğuna zerre inanmıyorum av peşinde koştuğun ne kadar belli.. Amacın burdan adam çekmek özele Dikkat çekme çabaları her şey ortada zaten...
Öğrencilerin dikkatini çekmek hoşuma gidiyor nasıl cümle ya? Dalga mı geçiyorsunuz?
Biraz büyü de matematik öğretmeni de olursun kanki. İlgi çektin mi evet çektin tarzın bizımla 😂
O kadar şey yazdım yazdım sildim. Ne diyeyim. İnsan biraz beynini kullanmalı.
Ogretmen ogrenci konulu diyorsun iyiymiş hdhdhsh
İş ahlakı diye bir şey var benim kurumumda böyle bir şey giyemezdi
Öğrencilerin dikkatini çekmeyi seviyormus, bak sen pabucumun öğretmeni 😂
Arkaya aniden dönme gençler rahat rahat rahatlasinlar arada kalem falan düşürüp egilmeyi de unutma
18 yaşında matematik öğretmeni iyiymiş
Pavyonspri çocukların beynini iğrenç şeyler ile doldurma
hocam siz benim notlarımı yükseltin bende sizi çok mutlu edeyim
Benim dersime gir. Seni düt bir öğrenci olur illaki.
hocaaa. 4 işlemi bedenin üzerinden mi öğreteceksin öğrencilere
Sen öğretmen değil bildiğin teşhircisin. Mini elbise, boyalı saçlar, yüz desen badana. Sana kim diploma verdi acaba.
Öğretmen öğrenciye örnek olur. Hani sarı, siyah, kahve neysede. Mor, pempe, yeşil, mavi saç mı olur. Makyajda gündelik makyajı kastetmiyorum. Düğün makyajı yapmış resmen.
Benim zevkimle ne alakası var? Sen okuduğunu anladığına emin misin? öğretmen dediğin ağırbaşlı olur.
Disko değil okul orası.
Ya sen nerde rengarenk saçlı öğretmen gördün? Öğrencilerede yasak bildiğim kadarıyla.
Ya tamam yürü işine.
Bence çok tatlı olmusunz ayrıca elbise de çok şeker sorun olacağını dusunmuyorum
Düğününe mi gidiyorsun yoksa okulamı git git iyi olur
Hocam yıkarlar
Böyle saçma sorular neden yayınlanır anlamam
Guzel ruyaymis.😅
Öğrenciler dersi kaçırmaz 🙂
Pedofili misin tedavi gör bence sen
Öğrenciler yanlış anlar sakın yapmayın 😮
Yazı tahtası sanıp problem çözerler
Bence bir öğretmen bunları okulda giymemeli
Aksam hepsinin dusta hayalini süslersin 😂
Öğrencilerin en sevdiği ders Matematik olur
Erkek öğrencilerin diyecektim
Önce kendine saygın olsun
Öğretmen deilsin
Allah akıl fikir versin ne diyelim
Çocukların gözü şenlenir
Abartılı olabilir dikkat cekmek icin bile desem?
Kurum pavyon yanındaysa hiçbir sorun olmaz
Kızların başarısı yükselirken erkeklerin başarısı düşer 😂
Öğrencilerin matematik profesörü olar.
Okul buna izin vermez ki
4e böler 2yle çarparlar
Kankam seni harcarlar
tahtanın altına yazı yazmamaya çalış kanka
Öğrenciler kalp krizi geçirir ne olacak 😀
Yakıyorsunuz hocam 🔥🔥🔥
En iyisi mi siz bence bu elbisryi giyin
dersi dinleyen olacağını sanmıyorum
Erkek öğrenciler tahtaya bakmaz
Kaç gram olduğunu hesaplayarak s*ikerler 😁
Kapalı görünüyor
18 yaş ve öğretmenlik hmmmmmm
18 yaşında nasıl öğretmen oluyorsun?
Öğrencileri a zdırma dersi
Bu arada 2 yaşında başladın heralde okula 18 yaşında öğretmen olduğuna göre
Hava atmaya çalışıyor. Böyle öğretmeni okuldan atarlar zaten. Ne ara mezun oldu ne ara atandı.
Çekme abla sen dersini anlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?