Dersinize giren hoca dışarıda feraceli, sınıfta son derece renkli/güzel ama tesettürlü giyinse ne düşünürsünüz?

Gerçekten işini çok severek, hakkıyla yapan ve kendini sevdiren bir akademisyen dışarıda feraceli, sınıfta ise son derece şık, güzel ve tesettürlü (yani pantolon vs giymeyen) bir hoca olsa bu size çok tuhaf gelir mı? Ben akademisyen olmayı dusunuyorum, inşallah Allah'ın izniyle de olacağım ve yeni ferace giymeye başladım ama özellikle sınıf gibi ortamlarda yani her gün bulunduğum/çalıştığım ortamda feraceyle değil, kendi tarzımdaki kıyafetlerle ders anlatmak istiyorum.
Dersinize giren hoca dışarıda feraceli, sınıfta son derece renkli/güzel ama tesettürlü giyinse ne düşünürsünüz?

Derste bu gibi dikkat çeken, beğenilen bir tarzdan dışarıda feraceyle görmek tuhaf olur mu? Aslında zaten ömrün boyunca ferace gibi dikkat çekmeyen aynı tip birşeyle ders anlatılmaz biliyorum ama mesela bizim Din hocamız derse bütün sene koyu gri bir pardesüyle çok tesettürlu bir şekilde girmişti. Bu biraz düşündürdü 🤔