Kışın okul bitince işe başlıyorum :d annem sürekli dövmelerin ve tarzın yüzünden işe alınmazsın diyor :d
sizce nasıl giyinmeliyim
sizce nasıl giyinmeliyim
Neticede karşısına çıkacakların ergen yaştaki insanlar olacak. Onların libidosunu yükseltmeyecek cinsten giyinirsen fena olmaz. Yani dekoltesiz giyinmen yeterli olur bence.
Zamanında edebiyat hocamız yüzünden okula hep bitkin gittiğim 1 yılım olmuştur. Sebebini sormayın. :D
keyfin nasıl isterse öyle giyin öğretmen hanım :D
Tarzın nasıl gotik mi? Eğer öyleyse çok göze batacak şekilde giyinme okul idaresi bir şey demese bile aileler hoşlanmayabilir normal giyin işte zaten günümüzde öğretmen giyimi ile ilgili yasaklamalar çok azaltıldı.
Ya sen cok tatlisin masallah ❤ seni ise almayan olsun 😅
Cevap
34Cevap
Dövmeli öğretmenlerin akıllarınin bı taraflarında olduğunu düşünüyorum genç nesile biseyler öğreten insan örnek olmalı ördek değil örnek olursan bu işi yapabilirsin demek herşeyin ortası iyidir. Ben genç bir doktorum 28 yaşındayım ve b erkek olarak bileğe gelen daracık tayt gibi nonos totoş gibi giyinmem yırtık pantolon sevmem hem işte hem de genel hayatımda Anadolu insaniyiz müslümanız sözde he giyimime de düşkün biriyim güzel ve kaliteli giyinirim ama benim hayatımda yırtık pantolon ve saçma şeylere yer yok
Bence çok kısa ya da dekolteli şeyler giyme. Daha hanım hanımcık şeyler öğretmen profiline daha güzel oluyor. bir de dövmelerini örtmeye gayret et. Tabi benim kendi fikrim. Bir öğretmene yakıştırdığım şekil bu. Okul dışında istediğin gibi giyinirsin zaten.
Öğrencilerine örnek olacak şekilde giyinmeli... öğrencilerin size saygı göstermesini istiyorsanız önce giyiminizi kuşamınızı ona göre şekillendirmelisiniz... öğrenci size baktığı zaman işte bu benim öğretmenim diyebilmeli...
Dövmen mide bulandrcı bana göre. Fakat zaten liseli ve orta okullu erkekler direk gö tüne bakıcak dövmende azdırır onları zaten hoş bir kızsın kardeşim benim. 31 çekerler seni hayal ederek muhtemelen. Dövmeni lazer le yok et bnce. @greywind Allah yolunu bahtını açık etsin kardeşim Allah'ın izniyle öğretmen bir enişte ile evlenip çok çok mutlu olursun :)
Evet isin gercegi bu hahahah 😁
Gerçegin ta kendisi
Gerçekleri yazdım
Edepli giyin...
Ne öğretmenisin bilmiyorum çocukları düşün...
Bazı okullar podyum gibi bazıları genel ev...
Ablam boyle hocam olsaydi su an hacettepe tiptaydim 😁😁
görüntüyle yargılanmamalısın, yapacağın işin kalitesine ve karakterine karşı tarafı ikna ettiğinde düzgün bir kurum dövmeni veya tarzını sorun etmez. Sonuçta her işte 2 ay deneme süresi var.
Cool öğretmen ol. Çok abartma ama farklı giyin. Aceleci olma. Sana birşey sorduklarında daha önce sorulmuş gibi davran ve cevapları onların bilmesini sağla...
İstediğin gibi giyin. Önemli olan nasıl giyindiğin değil verdiğin eğitimdir. Bunca yıldır öğrenciler resmi kıyafetli öğretmenlerden eğitim aldı da ne oldu?
Edepli giyinmelisin. Bilmiyor musun edepli giyinmeyi? Gençken beden ile prim yap sorumluluk yaşı gelince "Ayyy ben nasıl giyineceğim"
Bizim bir hocamız mini etekle gelirdi vr bzi meslek lisesiydik sınıfta 12 erkegiz 4 kız var diger sınıflar 40 erkek 12 kız filan dhdjhd
Valla ögretmen saygi gorecegi sekilde giyinmeli ciddiye alinmali ögrenci tarafindan bunu siz belirleyeceksiniz
Eğer öğretmen isen biraz daha ağır olmalısın çünki onlara örnek olman gerek okul yönetimi bişey demese bile çocukların ailesi mutlaka şikayet eder aslında senin tarzın giymin sana göre iyi kimse karisamaz ama işte ekmek para si 😊
Dekolte, dar.
Bizim fencide bir g ** vardı dar mini eteğide giyiyordu. Feni hiç sevmezdim ama sayesinde çok iyi eğitim aldım derslerini dikkatle izliyordum
Nerede işe başlayacağın önemli sevgili meslektaşım. Ve işe başladığın yerde kılık kıyafetle ilgili özel şartlar olup olmadığını sormalı detaylarını almalısın. Eskiye göre şimdi biraz daha esnek oluyor giyim kuşam kriterleri
Ben devlette küpe dövme takılıyorum.
Sendika bir yere kadar seni koruyor sonrası şahsi cesaret, neyi göze alabildiğin.
Kot serbest artık. Benim staj yaptığım okulda hocalar çok spor giyiniyordu. Rahatlar
öğretmen nasıl giyinirse giyinsin öğrencinin her türlü rüyalarını süsler. o yüzden sen bilirsin.
Annen haklı olabilir sıradan olmalısın aykırı değil aykırı öğretmenleri sevmez yönetim
Tabi öyle seyleri öğrenciler görmemesi gerek sonuçta eğitim veriyor ve örnek oluyor çocuklara öğretmeni örnek alırlar özeniyor onlar sen nasıl olursan onlarda sana özen gösterir özellikle kızlar
daha hanımcık olmalısın ama dövmelerin çok güzel çok seksi duruyor sende.
Kim dövdü seni vah vah buldular güçsüz kızı dönün tabi adiler
Yurt dışında isen kimse şekline bakmaz eğitim durumuna donanımına bakarlar canım
Kalem etek güzel bir buluz altına stiletto ayakkabı güzel bir ince çorap
:D bişey olmaz, bizim dersanede 3 tane dövmeli kadın öğretmen var :) bulursun iş :)
bence seksi giyin bol dekolteli ve fileli çorap uygun olacaktır tarzına
Dar giyinme
Edepli giyin dekolte olmasın
Türkiyede çalışacaksan dövmeleri gösterme
bence nasıl rahat ediyorsan öyle giyinmelisin
türban giyip gidebilirsin okula :d
Dövmelerini tesettür et
biraz kapat dövmeleri
örnek teşkil edecek şekilde
Dövenlere katılma normal giyin
Takılma
Haha görüşüm tam bir vukuat olmuş 😄😄