Doya Doya Moda programının da jürisi olan Türk Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun tarzını beğeniyor musunuz?

Doya Doya Moda programının da jürisi olan Türk Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun tarzını beğeniyor musunuz?
Ne kadar kibirli bir kadın. İnstagrama düşen videolarına bakıyorum yarışmacıları ne kadar aşağılıyor, karşılık alınca terbiyesiz diye terslemeye başlıyor. Juri oldun diye insanların rencide etmek hele ki kadının bir kadını bu denli küçük düşürmesi akıl alır gibi değil.
Cevap
8Cevap
Bence güzel görünüyor
Ülkede isimlerinin önündeki rütbeleri alsan boş eğitimsiz o kadar çok insan var ki önemsemiyorum artık

Bunlar varken Gülşah Saraçoğlu iyi kalıyor
Bu daha iyi:d.
Ne yani şunu sen giyer misin sokakta?
Evet onun giydiklerinden daha iyi
Bunu giyeceğime çıplak gezerim daha iyi
hayatimda gordugum en çirkin giyinen modacı rüküş kraliçesi
Benim hoşuma giden tasarımları var. Mesela görseldeki leoparlı model harika.
Bunlar abartı... genel anlamda ben çok beğeniyorum
Hayır. Çünkü podyum kıyafetleri. Dışarıda öyle giyinen insanlar görmüyoruz.
Ayrıca iddia ettiği gibi jean değil KOT! Burası Türkiye. Kot pantalon alacaktım diyoruz mağazaya girince, jean değil.
bana kalırsa rezalet şeyler giyiniyo o kadar da parası var dikkat cekmek icin kendini rezil ediyo
Genelikle hiçbir modacının tasarladığı ve yaptığı tarzı sevmiyorum çok alakasız ve saçma geliyor göz zevkleri çok deyisik ve iğrenç
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş, modacj ama kendine faydası yok demek ki :/
ben kesinlikle sorguluyorum sürekli fizigini agzimiza sokma derdinde
Berbat ve ötesi bir giyim tarzı var bence, ama bazı giyimleri hoşuma gidiyor
fahriye evcen dısında hicbir ünlü güzel giyinemiyor.
dimi dimi o doya doyadaki hiçbir modacı iyi değil bence gsajdsa ben onlardan iyi kombin yapıyorum be bu türkiye ekonomisimnde yok halimle
Evet aşırı itici ikinci safiye soyman kılıklı
Aşırı rüküş , demode ve taklitçi bir tarz.
Atarlı giderli modacı
Hadise dışında hiçbir ünlünün tarzını beğenmiyorum
kimki bu a.. q
Ben de Ivana Sert Nurellayi cok ozledim
Ben.
Terzi kendi söküğünü dikemiyor hesabı 😂
nasıl modaci olmus?
Vardır muhakkak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?