kayınvalidem tarzıma laf söylüyor sürekli, daha şık ol diyor ama benim stilim bu sonuçta..

kayınvalidem tarzıma laf söylüyor sürekli, daha şık ol diyor ama benim stilim bu sonuçta..
Ya kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin herkesin tarzı farklı sonuçta bende 1ay oldu bugün evleneli ama ben şık giyinmeyi zaten seviyorum bırak onus başkaları da bana soruyor bu bununla olmuş mu falan diye. O yüzden yeni gelinlik bende farklı bir tarz oluşturmadı. Sende dedğim gibi çok takılma. Arada gönlü olsun diye misafirliğe giderken giyin şık bir şekilde o kadının da hevesi vardır bu benim gelinim diye kasılacak 😂😁
Tarzın nasıl olursa olsun burada yanlıs olan senin giyiminin değistirmesini istemektir. Sen simdi buna taviz verirsen ilerde kaynanan yine baska konuda seni değistirmeye calısabilir. Hayır demeyi öğrenmeli ve kendinden emin olmalısın her konuda. O zaman kimse sana bisey diyemez. Sen istersen değis ama ben olsam yapmam inadına yapmam hatta. Ben böyleyim kabul ediyorsanız !!
Ay n güldüm, ev gezmesine falan görüyorsa biraz kısa etek falan giyin. Kapalıydı ama her şeyim tam dergibi olsun. Altınlarını da illaki takacaksın😅
Cevap
38Cevap
Gayet sade bence. o kemer olmamış yalnız, pek sevemedim. Kemer seçiminde dikkatli olmanı tavsiye ederim. Bir de altın takma. Yeni gelinsin hevesin geçer belki zamanla ama altın takan gelinler bana yapmacık geliyor.
Süslü olmanıza gerek yok
Daha ne kadar süslü olacaksın, altınlarını sergileyen klasik yeni gelinsin işte 🤣
Bana normal geldi bacım aşırı gösterişle milletin gözünü kanatacağına böyle sade ve şık giyinmen yerinde olmuş
Sor ona nasıl seviyorsun diye bir gün öyle giyenim de
bir seferinde onun istediğini yap
tabi saçma bir şey istemezse yap
Kimin ne dediği hiç önemli deyil, kendinize neyi nasıl yakıştırıyorsanız öyle giysin, sizin ve eşinizin zevki önemli
Böylede çıksın zaten 🤷🏻♂️
Onun amacı hava atmak oğlunu evlendirmeyen annelere..
Gelinim Oyle Boyle direk 🤦🏿♂️
Biraz daha altın takarsan senin gözündeki şıklık mertebesine erişebilirim anneciğim demen lazım orada.
İnsanlar kendilerinde eksik olanı eleştirmeyi severler takma bu kadar
Yeni gelınlerden gına geldı artık tarzlarını cok ıyı sanıyorlar ama asırı itici
Kaynanan oğlunu boynuz lamanı istiyor heralde, hadi içerde neyse de dışarıya kime süslenip puslenmeni istiyor, boş ver sen onu kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle giyin
Yüzünü o kadar karalamışsın ki elbise ye bakamiyorsun bile
ahahahhahahaha helal olsun o kaynanaya. seni zayıf göstercek şeyler seçmelisin
gayet sade ve şık. kayınvalideniz çok istiyorsa kendi giyinebilir istediği gibi.
Ulan açık giyinirsin * olursun kapalı giyinirsin Kezban olursun yardım edersin enayi olursun etmezsin nankör olursun. Git kendine süslü puslu gelin bul ben kendimi böyle seviyorum de sende
Giyimin çok sıradan ve vasat sadece bizeliklerin dikkat çekiyor o kadar
Hasufman candır kapalida olsan giyersin evde herşeyden önce rahatlığım. onemli benim
Onun söylediğine göre hareket etmicen tabiki nasıl istiyorsan öyle yap
Açıkçası bilezikler yerine daha sen aksesuar kullansan sen olursun 👍🏿
Bence elbisen güzel, ince külotlu çorabını ve babetini de giyiyorsan gayet şık olursun
Altınlar çok itici ancak tarzın sade daha ne istiyor? Ayrıca ille onun istediği gibi giyinmek zorunda değilsin sonuçta..
bebek gibi olmalısın tahminim. hiç canını sıkma hanımefendi
Bu tarzdan direkt sorgusuz sualsiz kaçacaksın.
Sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok bence önemli olan sensin
Artık kayınvalide lafı duymak istemiyorum kayınvalideler Bi zahmet geri çekilin insanlara burnunuzu sokmayın
Kombinin gayet sade güzel burada ben süs müs göremiyorum acaba kaynanan seni kıskanıyor olabilirmi 😄😁
Daha şık nasıl olacaksın ki, bence gayet hoşsun. Mesela beni görse yoldan gecen at hirsizi der o zaman
Hayır ama bura resmini koymazsan daha iyi olur senin için güzelim
Eşinin seni beğenmesi yeterli bence kayınvaliden neye karışıyor ki saçmalık
şu an da gayet şıksın bence yakınlarda kuzenim evlendi daha 24 yaşında falan hiç özen göstermiyor mesela kot tişört giyiyor sürekli sen iyisin takılarını flnda takmışsın daha ne olsun
Anladığım kadarıyla kayınvaliden senin daha gösterişli olmanı istiyor sıradan ev içi tarzı gibi
Bence bu bile abartılı
Madolyonu takma sorun yok
Altın takılmak mı zorunda cıngıl cıngıll
Bol giymeyi seviyorsun
Sende tesettürlümusun
Kemer uyumlu olmamış 🙄
Kaynanan kendine baksın
Daha cok altin tak sjsjs
altınların endamı yeter ablaa dksla
Biraz daha altın alsın taksın o zaman sana
Böyle mutluysan böyle kal bazı şeylerde kocan annen dahi olsa karıışmaya hakkı olmaz
Kendin ol. boş ver elalemi
Nasil seviyirsan oyle
Sıradan olsa yine iyi vasat
Ay bu ne be Yemekteyiz programındaki Gelinler gibi
Başka ne yapsın kız 🤦🏿♂️
Gösteriş hepsi boş iş.
Hayır çok güzel bence
Güzel. ama ütü yap biraz
Nasıl sıradan ya? Süslü ama zevksizsin
kemere takıldı gözüm ya kfkf
Ben tam bir yeni gelin görüyorum 😅
Cuval gibi de giyinme