Merhabalar, yaza düğünüm var. Günlük hayatımda da her zaman sade bir insan oldum cildi güzel. Günlük hayatımda da makyaj yapmıyorum. Ama çevremde hep bir baskı var. Ben düğün günümde kendi makyajımı yapmak istiyorum hafif bir makyaj bi rimel sade olsun istiyorum. Ama çevremdeki insanlar olmaz diyorlar ne düşünüyorsunuz merak ediyorum?
Yaza düğünüm var, gelin makyajı sade mi olmalı yoksa gösterişli mi?
Bu özel bir gün ve daha özenli olunması gerektiğini düşünüyorum anladığım kadarıyla makyaj yapma konusunda çok iyide değilsin yıllar sonra fotoğraflara bakınca çok özensiz gelebilir içinde keşke makyaj yaptırsaydım diyebilirsin bir rimel bir ruj düğün için özellikle gelin için uygun olduğunu düşünmüyorum. Doğallıktan hoşlanıyorsan makyöze hafif açık tonlarda makyaj yapmasını isteyebilirsin. Aşağıdaki makyajlar daha açık tonlarda beğeniceğini düşünüyorum bir bakabilirsin. Yine de son karar senin.
Natural olmalı toprak tonlar, şeftali veya gül kurusu tonları bir far soft renk ruj zarif bir taç. Saçlar örgü yarıdan arkadan gül şekli verilmiş şekilde zarif inci küpeler. Renkli bir demet çiçek.
Aşırı abartıya kaçmaya gerek yok, şahsen ben doğal makyaj severim. Sadece düğün olduğu için belki bir tık daha göz makyajına odaklanılabilir. Gerisi nude bir ruj, doğal bir allık...
Bu karar tamamen sana ait, tabii onlarda senin iyiliğini istiyorlar ama biraz gösteriş olsun derdindeler sanki. :) Bir defaya mahsus evleniyorsun zaten. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap ama fazla sürmenin de bir zararlı olmaz sana uygun geleni yap
Bence kendin yapma yapan kuaför de sade ve şık bir makyaj yapsın sonuçta bir kere evleniyorsun bu çok özel bir hatıra olarak kalicak cocuklarina gostereceksin seni fotoğrafta tanimalarini istiyorsan sade olmali
Mübeyra sağlam'ın instagramda çok güzel gelin makyajları var onlara bi bak istersen. Soruya gelince evleneceğin kişi nasıl beğeniyorsa öyle yap istersen. Doğal olma tercihin de yine sana kalmış
Sade dupduru , hafif ıslak bitişli bi makyaj... Fotoğraflarda daha çok göze çarpmak adına Biraz gösteriş katmak istersen göz makyajını bi tık abartabilirsin bence :)