Her genç kızın hayali beyaz gelinlik gitmektir. O gün geldiği zaman kızlar nasıl makyaj yapacağını tam kestiremiyor. Çoğunlukla sağdan soldan gelen sözlerle kendisini porselen makyaj yapılmış şekilde buluyor. Bana göre düğün makyajı sade olmalıdır. Sade olmalı ki kadının güzelliği ortaya çıksın. #gadası
Merhaba, bence düğün makyajı ne aşırı abartı be de aşırı hafif olmalı. Zaten çoğu şeyde de olması gerektiği gibi bence düğün makyajının da bir ortası olmalı. Ben bu zamana gittiğim düğünlerde makyajsız birini hiç göremedim hatta ne makyajsızı hafif ya da orta makyaj yapan bile göremedim kadınlar benim gördüğüm kadarı ile düğün makyajını gerçekten çok abartı bir şekilde yapıyor. Ben o kadar abartı bir makyaj ile asla rahat edemem onları anlamıyorum.
Bence her zaman yani oldukça sade makyaj tercih ettin beni fazla abartı olması insanı rahatsız eder yani ben mesela birazcık fazla kaçırdığım zaman sanki böyle birisi yüzüme sıcak bir şey tutuyor muş gibi hissediyorum suratım baskılanıyor
Sade, tene ve doğallığa uygun makyaj en iyisidir bence👌💐 öyle bir makyaj yapıyorlar ki kimisi porselen makyaj filan. Kişilerin bir düğün resimlerine bakıyorsun, birde sonrasında görüyorsun aynı gelini. Bu o mu diyorsun. Birde fotoğrafçının flaşı ve çekim hataları ile de resmi dahi kötü oluyor çoğunun🙈
Merhaba, düğün makyajı sade olmalı diyen bir kitle ve abartılı olmalı diyen iki grup var. Aslında iki grupta haklı, herkesin cilt tonu ten rengi ve yüz tipleri farklı. Mesela duru bir insana ve yüz hatları güzel bir insana sade (natürel) makyaj da yakışır abartılı makyajda.
Sade daha iyi elbette. ama sanırım. uzun süre etkili kalıcı olması için abartılı oluyor. dugun isiklandirmalari, fotoğraf çekimi yüzünden de ışık solgun gosterir diye daha belirgin makyaj yapıyorlar.🤔
Bana göre sade olması o gün için fazlasıyla hoş olur, ağır makyajlar gelinin saflığını güzelliğini vs kapatıyor bana göre ama tabiki karar yine kendisine kalmış.
Yani sonuç’ta evleniyorsun biraz abartılı olsa güzel olur yani sade de olmaz çok da abartılı da olmaz çok abartılı olmalı çünkü o gün herkes geline Bakıcak güzel mi diye 😀
Kesinlikle öyle. Bir arkadaşıma bu konu açıldığında sade olmalı bence demiştim alay etmişti benimle mahalle dilberi olmiycaksın gelin olcaksın diye dalga geçip gülmüştü
Düğünlerde bir erkek olarak bazı gelinleri bazı kuaförlerin resmen nota badana yaptığını görüyorum vallahi itici geliyor abi sade olsun abartısız olsun.
Bence, soft olmalı. Yani porselen makyaj falan çok saçma. Madem düğün özel bir gün, neden kendini badana kovasına bastırıyorsun ki? En iyisi sadelik ve doğallık.