Moda & Stil Bu saat güzel mi alır mıydınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Pembe altın, çelik karışımı ve pırlantalı olan bu saat güzel mi sizce? Şık mı? Alır mıydınız? Bu saat güzel mi alır mıydınız? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. Cartier Ballon Bleu Automatic Diamond Silver Dial Ladies Watch W4BB0023bu saatın fıyatı 200 k çakması alabilirsin .yurtdısı 10 -11 k usd arası.ha bunu aldırcak sugar daddy /partner buldunsa helal valla ! 0 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl saat işi yaptım halende ilgim var ama bu modeli sevmiyorum tabi senin zevkine bağlı 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Beğendim ama benim param yetmez bunu almaya herhalde😅 0 1 Yorumla babysharkSmom +1 yıl Merak ettim fiyatına baktım 186 bin TL cikmiş Yorumla
bosbirsayfa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Kadın için şık güzel ama ben beğenmedim benlik değil 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl cartier kullanıyorum bende şu an. Genel olarak saatlerinin karakteristik yapısı güzel oluyor. Bir kadının bileğine yakışır bu da 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alirim ama beğenmedim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evi satmak gerekeceği için almazdım. 0 0 Yorumla
Paten34 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzel ama evi arabayı buna basmak mantıklı değil 0 0 Yorumla
yargıccMERT Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Güzel ama alabilir miyim orası meçhul 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. almazdım ben 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. idare eder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Cartier Ballon Bleu Automatic Diamond Silver Dial Ladies Watch W4BB0023
bu saatın fıyatı 200 k
çakması alabilirsin .
yurtdısı 10 -11 k usd arası.
ha bunu aldırcak sugar daddy /partner buldunsa helal valla !
saat işi yaptım halende ilgim var ama bu modeli sevmiyorum tabi senin zevkine bağlı
Beğendim ama benim param yetmez bunu almaya herhalde😅
Merak ettim fiyatına baktım 186 bin TL cikmiş
Kadın için şık güzel ama ben beğenmedim benlik değil
cartier kullanıyorum bende şu an. Genel olarak saatlerinin karakteristik yapısı güzel oluyor. Bir kadının bileğine yakışır bu da
Alirim ama beğenmedim
Evi satmak gerekeceği için almazdım.
Güzel ama evi arabayı buna basmak mantıklı değil
Hayır almazdım güzel değil
Tabi ki güzel. Cartier❤
Güzel ama alabilir miyim orası meçhul
Kötü
Almam
almazdım ben
idare eder
Nerden çaldın
Nice alunur