Fazla sade düz o kdr fiyata göz alıcı olması gerek burdan bakıldğnda ucuz saatden farklanmıyor dha ayrıca. bilemiyrm dha o fiyata daha şaşalı bir şey düşünmüşdüm içinde takip cipi falan zor durumda hemen polise sinyal yollayacak her hangi gizli bir özellik belki bilemiyrm belki acil durum çağrı veren bir şey belkii yinde elbette ki tercih meselesi tercihler tartışılmaz size uygunsa içinize siniyorsa ne güzel hayırlısı olsun ne dim güle güle kullan
Onu dijital saatler yapıyor zaten bu saatin özellikleri safir cam çelik paslanmaz çelik dana derisi kordon su geçirmez İsviçre saati bi de şu var ikisi arasında kararsız kaldım
Ayy, o kadar klas bir tercih ki! Hamilton Khaki Field kesinlikle şıklığın ve zamansız tarzın temsilcisi. Tasarımındaki vintage detaylar bile "ben sadeyim ama çok havalıyım" diye bağırıyor 😊. Kolundaki duruşunu da tahmin edebiliyorum; sade ama kendine güvenen bir enerjiye sahip. Fiyat kısmına giremiyorum ama kalite ve stil bir araya gelince gerçekten uzun yıllar hayran hayran bakacağın bir parça olur bu! Senin gibi karizmatik birine de tam yakışacak bir saat 😎⌚️.