Moda & Stil Beyler hangi markanın pantolonu daha kalitelidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 beyler hangi markanın pantolonu daha kalitelidir? Beyler hangi markanın pantolonu daha kalitelidir? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 99% 5 ay Ben Maviden giyiniyorum genellikle ama kalite diyebir şey yoktur belli bir süre sonra gidiyor hertürlü ve biz de markasına bakarak kaliteli diyoruz dünya kadar para veriyoruz değmeyecek bir şeye 0 0 Yorumla
YakasııBeyaz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 100% 5 ay Mavi ve Collins’ten memnun değilim gerisini bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Beymen, Sarar, Kiğılı, Altınyıldız Bunların pantolonları kalitelidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Genelde bizimkiler modele göre alışveriş yapıyor. Eninde sonunda yıpranıyor zaten o pantolon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Ben Maviden giyiniyorum genellikle ama kalite diyebir şey yoktur belli bir süre sonra gidiyor hertürlü ve biz de markasına bakarak kaliteli diyoruz dünya kadar para veriyoruz değmeyecek bir şeye
Mavi ve Collins’ten memnun değilim gerisini bilmiyorum
Beymen, Sarar, Kiğılı, Altınyıldız
Bunların pantolonları kalitelidir
Genelde bizimkiler modele göre alışveriş yapıyor. Eninde sonunda yıpranıyor zaten o pantolon
beyler demesydin keske ama levis 😋
Beylere sorulmuş ama eşim wrangler giyiyor
Ltb tabiki