En iyi kumaş pantolon markası: Hangi markanın kumaş pantolonu daha kaliteli?

İş yerinde giymek için dar paça ve bileği biraz açıkta bırakan tarzda çizgili ve düz siyah, hatta belki bir tane de beyaz, 2-3 tane kumaş pantolon alacağım. Rengi hemen solmayan ve kumaşı da kaliteli bir urun almak istiyorum. Şıklardaki markaları önerir misiniz? En iyi kumaş pantolon markası? Şıklardaki markaların dışında bildiğiniz daha kaliteli pantolon marka varsa önerebilir misiniz?
Kumaş pantolon alırken rahatlık, kullanılan materyal, kalite, fiyat gibi birçok önemli faktörü göz önünde bulunduruyoruz. Haliyle en iyi kumaş pantolon markasını bulmak biraz zorlaşıyor :) Ancak endişe etmeyin, en kaliteli kumaş pantolon markalarını hazırladığım listede bulabilirsiniz:
Sarar hem kadın hem de erkek kumaş pantolon markaları arasında en kaliteli olanlardan bir tanesi diyebilirim. Aldığınız ürünü hiçbir problem yaşamadan yıllarca giyebilirsiniz.
Özellikle takım elbise alacağım zaman Altınyıldız mağazasına uğramadan karar vermiyorum :) En iyi keten pantolon markasını arayanlara da rahatlıkla önerebilirim. Kumaşları hem çok rahat hem de çok kaliteli.
Network hem kadınlara hem de erkeklere uygun son trend ürünleriyle ön plana çıkıyor. Oldukça kaliteli olan kumaş pantolon yelpazesi ile aradığınız renk ve modeli bulmak çok kolay hale geliyor. Mutlaka göz atın derim. Bayan kumaş pantolon nereden alınır diye merak edenlere de gönüş rahatlığı ile öneririm.
Eminim hepiniz Pierre Cardin'in en az bir ürününü kullanmış ve kalitesi ile tanışmışsınızdır :) Kumaş pantolon seçimi için mutlaka uğramanız gereken markalardan biri.
Zara kumaş pantolon konusunda da çok iyi olan bir marka. Uzun süre kullansanız bile kumaşının yıpranmadığını görebilirsiniz. Üstelik oldukça rahat ve son trend ürünler bulunduruyor.
Hem keten hem de kumaş pantolon markasının en kalitelisini arıyorsanız Kiğılı markasını ziyaret etmenizde de yarar var :) Pantolon modelleri gün boyu rahat olmanızı sağlarken aynı zamanda şık görünmenin de kapılarını aralıyor :)
valla kadınlarda pek anlamamda ben defacto c&a koton wakıkı hoşuma gıden tek renk sade olursa alırım hemde ucuz. ama koton defacto kalıtelı gerçekten pantolonda
DeFacto'nun rengi hemen soluyor Lcw dandik bence.
valla solması önemlı degıl pek moda knka sonuçta :D
Soluk pantolon mu giyeceğim iş yerinde? 😆
Kumaşta önemli. ben jot giyerim önem vermem pek dedim ya erkekler için yazdim. Kadınlardan anlamam
Bilmediğin soruya biye cevap veriyorsun o zaman 😆
Ben beğeni yorum ürünlerini kendim icin
Kumaş pantolon giymeyen biri hangi marka kaliteli anlamaz. Keşke erkeklere kapatsaydım soruyu. Sonuçta kadınlar için kumaş pantolon üretenlerle erkekler için kumaş pantolon üretenler farklı.
Network... Tabi ki daha kaliteli...
Teşekkür ederim...
Çoğunluğu koton demiş, bence kesinlikle zara. Kotondan pantolon mu alınır? Evet bende alışveriş yapıyorum bazı şeyleri güzel oluyor ama pantolonları beş para etmez.
Iyi yalniz gideceğiniz yere bağli.
klas ve hoş durur.
Kendinzden emin olun efenim.
Batiğin kumaş pantolonlari kötü duruyor koton ve ipekyol diyorum
Cevap
40Cevap
Cacharel, Sarar. Ama evde ütü tutmaz yıkanmaz, kuru temizleme şart.
O zaman kullanışlı değil demektir.
Evet günlük hayatta çok tercih edilmez. Fakat ben gerçekten çok seviyorum. Fakat vucudu güzel olan kızlara yakışıyor.
Kendimde sık sık kumaş pantolon kundura ayakkabı ceket giyerim. =)
profildeki nasıl
Evet, profil resmini görmemiştim. Güzel göründüğü bir gerçek. Boyun daha uzun olsa daha güzel görünürdü. Fakat yakışmış.
sağol
Ben özel dikim giyen biri olduğum için :D
Ben likralı keten kumaş tercih ediyorum hem esniyor hem rahat :D
Kumaş pantolon giymeyeli çok oldu bee...
Pantolondan pantolona farkeder bilemiyorum
yani böyle biraz resmi bir havası var sanki diye bilemedim
Giyme 😐
neden ki
Çok ağır ya.. zaten pp ye baktım hep böyle klasik giyiyorsun gibi biraz daha genç işi giyin
şimdi değiştirdim pp bu kötü mü olmuş
Güzel bu
teşekkür ederim bunu aldım da merak ettim insanlar ne düşünür diye
Bunlar iyi iyi yapmışsın böyle giyin
teşekkürler :)
Ricalar can ❤
batik de kalabalık oluyor.. iyi olmasa satılmaz herhalde..
Batik çok fazla iş yapamıyor bence. Benim her zaman gittiğim alışveriş merkezinde mağazasını git gide küçülttü..
Sen nasıl rahat ediyorsan onu giy. Kumaş pantolon kota göre çok daha rahat.
yani bence de öyle
Kumaşta şu modeli giy diyemem ama şu tavsiyede bulunabilirim. Erkek pantolonuna benzeyen modelleri tercih etme. Kumaş daha resmi duruyor demişsin ama bu tamamen seçeceğin modelle alakalı...
profilimdeki nasıl
Gayet güzel bence. Hem çok resmi de değil
teşekkür ederim
Rica ederim
yok ya ne öyle o kot ve türevlerini giy tayt giy harika olur sana valla bak
Kotondan alıyorum sürekli hem daha kaliteli hem de modelleri daha güzel
Daha çok toplantı kıyafeti ama sen seviyorsan kime ne giy gitsin
Cok zor sormussun bayanlarin giyimi hakkindabilgim yok :))
Kumaş pantolonu en son lisede giymiştim. Günlük olmaz bence.
Hepsi tirt en iyisi Tommy Hilfiger knk
Normal kumaş olabilir ince
İğrenç kot varken kumaş ney ya
Colins derim kesinlikle
Kumaş diyorum!
;( pardon yanlış okumuşum
Kotonunkilerde bir sknti hic duymadm
Pier cardinin ürünleri güzel
Ben Adl diyorum
Rahat olur kumaş pantolon
Gayette uygun başka nerde uygun olcak ki?
biraz resmi kaçıyo sankş
En İyi Cevaplar