Moda & Stil Arada kaldım sizce hangisi? Senyoritta Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yeni bitane bluz alıcam ama arada kaldım sizce hangisni almalıyım Arada kaldım sizce hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sondaki beyaz güzel 0 3 Yorumla Senyoritta +1 yıl En sondaki ☺️ u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet :) Senyoritta +1 yıl Teşekkür ederim ☺️
JacksonStorm Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hepsini giydiğine göre hepsini almışsın zaten 0 13 Yorumla Senyoritta +1 yıl Hayır fotolar netten daha alıp giyinmedim Yorumla JacksonStorm +1 yıl Hepsi teyze işi beğenmedim Yorumla Senyoritta +1 yıl Teyze işi mi hangi teyze böyle giyiniyor Yorumla JacksonStorm +1 yıl İçinde var hala erkeklik. Tam dönememişsin. Hepsi aynı al birini işte Yorumla Senyoritta +1 yıl Ne alaka Yorumla JacksonStorm +1 yıl Kaba geldi bana çünkü. Yorumla Senyoritta +1 yıl Kaba mı geldi nası yani Yorumla JacksonStorm +1 yıl Şunlara baksana sığır derisi gibi desenler. Zebra mısın zürafa mısın kızım bunlar ney Yorumla Senyoritta +1 yıl Sen öner ozman Yorumla JacksonStorm +1 yıl Yatacağım yarın bakalım. İyi geceler Yorumla Senyoritta +1 yıl Unutma ama iyi geceler Yorumla JacksonStorm +1 yıl Hiçte anlamam ama uğraşırım neyse görüşürüz Yorumla Senyoritta +1 yıl Tamam görüşürüz Yorumla
oisoyledeil Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En alttaki en iyisi sonra ikinci guzel 1 3 Yorumla Senyoritta +1 yıl Hadi ama cidden mi Yorumla oisoyledeil +1 yıl Cidden Yorumla Senyoritta +1 yıl Peki tamamdır Yorumla
zilzuravi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl iki ama hepsi feci kalitesiz duruyor 0 5 Yorumla Senyoritta +1 yıl Hayır 2. El değil hiç kullanılmadılar Yorumla zilzuravi +1 yıl oyle demek istemedim ikinci fotograftakini al bence demek istedim ama ayrica bir kalitesiz gozukuyorlar demek istedim Yorumla Senyoritta +1 yıl Cidden mi Yorumla zilzuravi +1 yıl yess Yorumla Senyoritta +1 yıl Ya bunun siyah beyazı var sence o nasıl peki Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl aşkım üzülme ama hiçbirini beğenmedim ya. 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl Yaa bitane almak istiyorum sence senin aklına gelen bu tarz olur var mı peki Yorumla
nikola8vv Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Hepsinin linkini atarmisin 1. Bence 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl Tabi atarım Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl ikincisi daha iyi 0 4 Yorumla Senyoritta +1 yıl Galiba ya Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl sen ikinciyi al düşünme fazla Yorumla Senyoritta +1 yıl Tamam Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl tammadır Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiç birisi deme şansımız var mı acaba :/ 0 3 Yorumla Senyoritta +1 yıl Çokmu kötüler Yorumla merakettimmişte +1 yıl maalesef 🥺 Yorumla Senyoritta +1 yıl Peki senin aklında var mı bu tarz farklı olur Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 2. si 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl 2 yani Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hepsi de çok kötü 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl Hepsimi ya Yorumla
DüşükAskı Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl En alttaki daha vahşi duruyor 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl İyimi kötümü Yorumla
Agony0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Son. 0 3 Yorumla Senyoritta +1 yıl Kessin mi Yorumla Agony0 +1 yıl Evet kötünün iyisi Yorumla Senyoritta +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. çok karışıklr 0 9 Yorumla Senyoritta +1 yıl Yok ya Yorumla serdarcihan5 +1 yıl illa almak zorunda isen sondaki Yorumla Senyoritta +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla serdarcihan5 +1 yıl bence alma ama Yorumla Senyoritta +1 yıl Hmm nedenki Yorumla serdarcihan5 +1 yıl güzel değiller çünkü Yorumla serdarcihan5 +1 yıl siyah bir şey giysen daha iyi Yorumla Senyoritta +1 yıl Hmm ama sıcak ya Yorumla serdarcihan5 +1 yıl evet o zaman askılı giy Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl dönme tespit edildi 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl Hahahahah Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Iki numero 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl En iyisi 2 galiba Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. 2 bence… 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl Banada öyle geldi ama Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Begenmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 2. Bence 0 3 Yorumla Senyoritta +1 yıl Evet herkes onu diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi site Yorumla Senyoritta +1 yıl Dolap uygulaması üzerinden alışveriş yapacağım Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 684 cevap paylaştı. İlki güzel 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl Hmm peki Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Hiçbiri iyi değil 0 5 Yorumla Senyoritta +1 yıl Niye ya Yorumla ByToRo +1 yıl Çok göz yorucu Yorumla Senyoritta +1 yıl Nası yani Yorumla ByToRo +1 yıl Yani düz renkte bir şey olsun Yorumla Senyoritta +1 yıl Aklında var mı bişey prki varda atabilirsin Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 2 numara çok şık 0 1 Yorumla Senyoritta +1 yıl 2 kessin dimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sondaki beyaz güzel
En sondaki ☺️
Evet :)
Teşekkür ederim ☺️
Hepsini giydiğine göre hepsini almışsın zaten
Hayır fotolar netten daha alıp giyinmedim
Hepsi teyze işi beğenmedim
Teyze işi mi hangi teyze böyle giyiniyor
İçinde var hala erkeklik. Tam dönememişsin. Hepsi aynı al birini işte
Ne alaka
Kaba geldi bana çünkü.
Kaba mı geldi nası yani
Şunlara baksana sığır derisi gibi desenler. Zebra mısın zürafa mısın kızım bunlar ney
Sen öner ozman
Yatacağım yarın bakalım. İyi geceler
Unutma ama iyi geceler
Hiçte anlamam ama uğraşırım neyse görüşürüz
Tamam görüşürüz
En alttaki en iyisi sonra ikinci guzel
Hadi ama cidden mi
Cidden
Peki tamamdır
iki ama hepsi feci kalitesiz duruyor
Hayır 2. El değil hiç kullanılmadılar
oyle demek istemedim ikinci fotograftakini al bence demek istedim ama ayrica bir kalitesiz gozukuyorlar demek istedim
Cidden mi
yess
Ya bunun siyah beyazı var sence o nasıl peki
aşkım üzülme ama hiçbirini beğenmedim ya.
Yaa bitane almak istiyorum sence senin aklına gelen bu tarz olur var mı peki
Hepsinin linkini atarmisin 1. Bence
Tabi atarım
ikincisi daha iyi
Galiba ya
sen ikinciyi al düşünme fazla
Tamam
tammadır
hiç birisi deme şansımız var mı acaba :/
Çokmu kötüler
maalesef 🥺
Peki senin aklında var mı bu tarz farklı olur