Passat daha konforlu kabul ama insignia biraz daha genç işi sanki ne dersiniz?
Passat 1.4t
İnsignia 1.5t
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya şimdi tarzlar çok farklıdır. İkisinden bir seçeneğim olursa İnsignia 1.5t derim. Çünkü benim tarzıma hitap edebilen İnsignia'dır. Yol tutuşu tam bana göre ve bence passattan daha gösterişli bir araba. Tamam passat harika bir araba ama benim için insignia daha iyi.
Teşekkür ederim 🙏
Alırken satış kısmını da düşünmelisin. Passat çok rahat satılabilir fakat insigna zor satılır. Bunun yanında opel ve volkswagen farkı açık şekilde ortada. Passat gayet premium bir araç. İnsignanın iç tasarımı hoş değil. Dışı şık dursa da passat daha hoş duruyor. Gelelim gençlik meselesine, bu araçların ikisi de genç işi değil 45 50 yaş arabasıdır. İyi günler dilerim...
insignia çok güzel araba yapıştır. herkeste passat var, reno cliodan sonra en az görmek istediğim araç passat.
Yani passatın kendine göre bir duruşu var elbette ama bana görsel açıdan çok hitap eden bir araç değil.. İnsignia daha modern ve spor bir görünüme sahip.. Bunun yanı sıra ikinci el alacaksanız tabi ki hangisinin özellikleri daha iyiyse onu tercih etmelisiniz ki başınıza iş açmasın ve satarken zorlanmayın.. Keyifli geceler..
Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim.. 🙏😊
Teşekkür ederim 😊🙏
Cevap
10Cevap
Bunu soran kişi henüz Passat'a binmemis demektir 😂
3 kez arka arkaya Passat aldım. 4. De yeter artık Şıkıdım deyip daha üst modele geçtim. Yoksa Passat her zaman forever.
Passat tın yol tutuşu var kendine has durusu var bence passat daha iyi
Dostum passat al hiç pişman olmazsın.
Golf daha genç işi.
Insignia tercihim
Passat forever.
Passat
Passat daha iyi
Asiret misin passati nabican xmdmxm
Passat
Possat abee
Mercedes e serisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?