Arya
Afra
Hangisi sizce, hangisini tercih ederdiniz hem anlam hem sesleniş hem renkli gözlü mavi gözlü kız vibe'ı samimi cilveli tatlı
(Çocuğa koymak için sormuyorum)
Arya; anlam olarak yüce, soylu, asil manalarına geliyor. Güzel ve iddialı bir isim
Afra; anlamı bembeyaz, temiz, anlamlarına geliyor. Arapça kökenli olmasına rağmen ülkemizde rağbet görüyor.
Ama bence Neriman daha güzel bir isim. Şarkısı bile var.
"Su külekten bulanır
Neriman damda dolanır
Su külekten bulanır
Neriman damda dolanır
Çok gelip geçme burdan
Anam babam huylanır
Neriman, dolan gel
Neriman, fırlan gel
Çantan kolunda
Her gün bize gel"
Eski isimleri sevmem
İkisi de kulağa çok hoş geliyor ama ben sanırım Afra’ya biraz daha yakınım. Hem anlamı çok zarif hem de söylerken yumuşacık bir tınısı var, sanki mavi gözlü, hafif cilveli bir kız enerjisi taşıyor gibi 💙 Arya da güçlü bir isim ama Afra bana daha tatlı ve sempatik geliyor. İsim seçmek ciddi iştir, evde çocuğa seslenirken imtihan başlar 😄👩👧
Cevap
4Cevap
Afra daha çok renkli gözlü kız vibe veriyor Arya kıvırcık siyah saçlı kahverengi gözlü kız canlanıyo gözümde ama Arya ismi söyleyisi daha tatlı bence Afra ismine oldum olası bi fobim var degisik isim baska isim önerisine açıksan önerebilirim
haa çocuk için degilmis vwpznwöhzşwnxs üsttekiler iste vibeleri
Eylül ve özge var ama elemiştimmkfkdld
özge ve eylül ismi de renkli gözlü degil bence ama eylül isimli kızların hepsi çok güzel oluyo
Afra da kalalım o zaman bence eylüller hep gıcık oluyor dkdkd
tamamdır afradır o zaman da peki bunlar ne gelecekteki kızının isimleri falan mı
Yok kimliktekini sevmiyorum ondan
kimlikteki ismin ne ki
boş ver duyunca bile tetikleniyorum dkdkd
olsun kız özelden yaz istersen ben de isim degisicem biraz tartısırız
Olur valla
Arya ya bence daha nadide bir isim böyle daha zengin sarışın kız vıbe'ı verdi bana.
hyr arya siyah saçlı bence
ne sarısınım ne aryayım😝😝
profil de sarısın degil ki gwosgwjzhwlhzmw
ay evet boya olduğu için biraz sarı olabilir 🤗
hesabımda bi sorumda kendi saçlarım var ya zaten gwpsbwmsos
etiketleniyosa etiketliyim
hangisi daha iyi
gwpzbwmzjwld iyi hos da böyle kıvırcıklar ölüyo ya sarıdan vazgeçicem galiba
üzgünüm kıvırcık sevdamdan vazgeçemem sarıya ihanet ediyorum🥹
bwldbwmsjwkd deli
2 side güzel ama ben aryayı tercih ederim. Anlamlarını bilmiyorum ama arya daha böyle güzel geldi
Arya diyince aklıma sadece Arya stark geliyor. O yüzden Afra
Daha güzel bi isim koysan
Çocuk için değil
Kime
Afra
Arel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?