Moda & Stil Elbisem nasıl? "Sana kırmızı çok yakışıyor" der misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 612 Yapay Zekaya Sor Bence çok güzel oldu elbisem, bayıldımm. Sizce güzel olmuş mu? İade edeceğim yoksaa. Elbisem nasıl? "Sana kırmızı çok yakışıyor" der misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Elbise ve ten rengin dışında hiçbi detayı görmeden “sana kırmızı çok yakışıyor” nasıl diyelim. Fotoğrafta kıyafet gözüküyor sadece seni sen yapan bi özelliğin yok ki 0 1 Yorumla pehlivaan +1 yıl Vücut olarak taşımışsın ama eğer sorduğun oysa Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Elbise çok düz odun gibi. Yani ben sevemedim elbise o kadar şey değil. Kırmızı güzel bi renk ama elbise iyi değil. 1 0 Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ha ri ka olmuş 😄 güzel bir ayakkabı ve daha güzel bir kolyeyle tamamlarsan çok daha iyi olur. Sana kırmızı çok yakışmış 😉 0 0 Yorumla
Grininelli1tonu Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Gayet iyi ama sen yamuk durmuşsun. Altina kirmizi ic camasiri giyerek saflik yapma sakın. Siyah renk guzel bi tanga veya dantelli hos olur. 0 0 Yorumla
realyusufc Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Bı cinsiyet bı insanı bu kadar mı güzelleştirir kadin olmak varmiş be ne güzel hep erkekleri dışlayıp duruyosun 😔😔😔 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Yüzünü görmeden bir şey diyemiyeceğim..O kırmızı elbiseyi tamamlayabilecek güzel bir yüze sahipsen yakışır bence.. 0 0 Yorumla
suniizm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Askısı olsaydı güzel olurdu, boynunda bir eksiklik var gibi duruyor. 1 0 Yorumla
Mertucarfb Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl yüzünü görmeden sana bir şey yakıştıran erkeklerden kaç 0 0 Yorumla
dorage Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben beğenmedim. Çok milf. Ve üçgen kenar detaybhoşuma gitmedi. 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Kumaşın yerş hoş değil sanki ipek olsa daha hoş olurdu 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sade şık, gayet iyi. Takı, çanta ve kolye ile kombim yapılırsa o zaman kırmızı çok daha yakışır gibi 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Normal guzrl deden degil cirkinde degil siradan bence 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. gorsek biraz daha detayli yorum yapariz ds guzel yine de 0 0 Yorumla
Venüslü_Dostun Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Çok hoş ama çok dar gibi bacak pörtlemiş ama sen rahatsız değilsen baya iyi 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bacak ve göğüs dekoltesi biraz daha olsa idi güzel olur du 0 0 Yorumla
herseybiryanılgı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gerçeği söylemek istiyorum hiç seksi ve estetik durmuyor vücudun kırmızı yakışmamış 0 0 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sana kırmızı elbise hem çok yakışıyor hem de aşık ediyor çok iyi 0 0 Yorumla
AşKarayavurdu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Fotodakine yakışmıs ama sana böyle yakışır mı bilemiyorum😂 0 0 Yorumla
Dominant_Bey Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bugün ilgi meraklılarını pohpohlama günü falan mı?Niye herkes egosunu tatmin etmeye çalışıyor ki? 0 0 Yorumla
Bgdytn Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Kırmızı her kıza yakışır da zaten yarı çıplak gibisin 0 0 Yorumla
TarakMakas Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Elbise güzel yakışmış tepeden sıkı bir atkuyruğu saç modeliyle mükemmel olursunuz 0 0 Yorumla
Blacksnake35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elbise güzel de göğüs kısmı oturmamış sanki senin göğüsler küçük ondan heralde 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sana kırmızı çok yakışıyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yönlendirmeli soru , hayır demem 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl çok ama çok yakışmış <3 0 1 Yorumla sedomania +1 yıl çok s*ksi olmuşsun <3 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı. sana kırmızı çok yakışıyor 0 0 Yorumla
GİDENLERDENN Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Hiç yakışmamış üzgünüm elbise kötü çünkü:( 0 0 Yorumla
furkannyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Sana yakıştığı gibi başkasına yakışmadı bu kırmızı 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 550 cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 951 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Elbise ve ten rengin dışında hiçbi detayı görmeden “sana kırmızı çok yakışıyor” nasıl diyelim. Fotoğrafta kıyafet gözüküyor sadece seni sen yapan bi özelliğin yok ki
Vücut olarak taşımışsın ama eğer sorduğun oysa
Elbise çok düz odun gibi. Yani ben sevemedim elbise o kadar şey değil. Kırmızı güzel bi renk ama elbise iyi değil.
Ha ri ka olmuş 😄 güzel bir ayakkabı ve daha güzel bir kolyeyle tamamlarsan çok daha iyi olur. Sana kırmızı çok yakışmış 😉
Gayet iyi ama sen yamuk durmuşsun. Altina kirmizi ic camasiri giyerek saflik yapma sakın. Siyah renk guzel bi tanga veya dantelli hos olur.
Bı cinsiyet bı insanı bu kadar mı güzelleştirir kadin olmak varmiş be ne güzel hep erkekleri dışlayıp duruyosun 😔😔😔
Yüzünü görmeden bir şey diyemiyeceğim..
O kırmızı elbiseyi tamamlayabilecek güzel bir yüze sahipsen yakışır bence..
Askısı olsaydı güzel olurdu, boynunda bir eksiklik var gibi duruyor.
yüzünü görmeden sana bir şey yakıştıran erkeklerden kaç
Ben beğenmedim. Çok milf. Ve üçgen kenar detaybhoşuma gitmedi.
Kumaşın yerş hoş değil sanki ipek olsa daha hoş olurdu
Sade şık, gayet iyi. Takı, çanta ve kolye ile kombim yapılırsa o zaman kırmızı çok daha yakışır gibi
Normal guzrl deden degil cirkinde degil siradan bence
gorsek biraz daha detayli yorum yapariz ds guzel yine de
Çok hoş ama çok dar gibi bacak pörtlemiş ama sen rahatsız değilsen baya iyi
bacak ve göğüs dekoltesi biraz daha olsa idi güzel olur du
Gerçeği söylemek istiyorum hiç seksi ve estetik durmuyor vücudun kırmızı yakışmamış
sana kırmızı elbise hem çok yakışıyor hem de aşık ediyor çok iyi
Fotodakine yakışmıs ama sana böyle yakışır mı bilemiyorum😂
Bence güzel olmuş sanada yakışmış
Bugün ilgi meraklılarını pohpohlama günü falan mı?
Niye herkes egosunu tatmin etmeye çalışıyor ki?
Kırmızı her kıza yakışır da zaten yarı çıplak gibisin
Elbise güzel yakışmış tepeden sıkı bir atkuyruğu saç modeliyle mükemmel olursunuz
Elbise güzel de göğüs kısmı oturmamış sanki senin göğüsler küçük ondan heralde
Basit kırmızı bir elbise işte
elbise çok kötü
İyi durmuş tam vücuduna uygun
çok güzel olmuş, hayırlı olsun
Bence askılı olsa daha iyi
Güzel elbise güle güle giy
Sana kırmızı çok yakışıyor
Yönlendirmeli soru , hayır demem
Yaniii idare eder işte
çok ama çok yakışmış <3
çok s*ksi olmuşsun <3
çok yakışmış, hayırlı olsun
Bence çok başarılı
Bi kac kare daha atsan anlasilir
Bence çok kötü ıyyyy
Pek beğenmedim 🤷🏻♂️
sana kırmızı çok yakışıyor
Sana kırmızı çok yakışıyor
Hiç yakışmamış üzgünüm elbise kötü çünkü:(
Sana yakıştığı gibi başkasına yakışmadı bu kırmızı
Gerçekten kırmızı sana çok yakışmış 🌹🌹
çok ama çok kötü
Popoyu görmem lazım
Bence çok şık ve evet kırmızı çok yakışıyor.
Kac yasindasin
Güzel
Yakışmış gibi
Süper olmuş
Çok hoş olmuş
Guzel
Ucuz
sevmedim
Güzelmiş
Seksi
Güzel
Böyle elbiseler çok yakışıyo kadınlara